Jos Maree voor één dag ‘Eindbaas van FC Utrecht’

Jos Maree van de firma Jos-Tech, een installateur en loodgieter in de regio Utrecht, is op zaterdag 14 oktober ‘Eindbaas voor een dag’ bij FC Utrecht. De FC speelt die dag een thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen. Tele2 en FC Utrecht stelden de zelfstandig ondernemer vorige week van zijn ludieke prijs van op de hoogte. Frans van Seumeren zelf pleegde het mooie telefoontje.

Eindbaas voor een dag is een initiatief van Tele2 en Frans van Seumeren om kleine bedrijven te ondersteunen. Want eindbazen, dat zijn ondernemers die elke dag altijd en overal onbeperkt willen werken. En zo’n echte ondernemer, die mag wel eens in het zonnetje worden gezet.

Jos en zijn vrienden worden opgehaald en thuisgebracht door de spelersbus van FC Utrecht. Zij bekijken de wedstrijd vanuit de Skybox van Tele2 en Jos-Tech prijkt tijdens de wedstrijd op de boarding en de shirts van FC Utrecht. Ook ontvangt Jos een Samsung-telefoon met een Unlimited-abonnement voor de rest van dit seizoen.

Frans van Seumeren, eindbaas van FC Utrecht: “Toen Tele2 me benaderde met dit idee heb ik meteen ‘ja’ gezegd. Als je ondernemerschap op zo’n leuke manier ondersteunt, dan ben ik blij dat ik een steentje kan bijdragen. Zo’n actie laat zien dat Tele2 anders is dan andere marktpartijen. Het toont dat ze klaarstaan voor de kleine ondernemers, in woorden en in daden.”

Barry Wissink, directeur zakelijk van Tele2: “Deze actie is Tele2 ten voeten uit. Het gaat om ondernemen en kansen pakken. Dat kan bij Tele2. We hebben mobiele oplossingen die speciaal zijn ontwikkeld voor kleine bedrijven. En waar Frans zijn rol bij FC Utrecht voor één dag ter beschikking stelt, profiteert de winnaar die dag van het complete sponsorpakket van Tele2. En als je kijkt naar alle enthousiaste reacties op deze campagne, dan willen veel ondernemers in de regio Utrecht hun kansen pakken.”

Deelnemers aan de actie konden zich aanmelden om de rol van Eindbaas van FC Utrecht voor een dag van Frans van Seumeren over te nemen. De actie op Facebook werd meer dan 33.000 keer bekeken en van alle eindbazen kwam Jos Maree als gelukkige uit de (spelers)bus.

Kan er maar één de winnaar zijn?
Nee, want alle andere deelnemers hebben een email van Tele2 ontvangen met een voucher met een genadeloze korting op een mobiel Unlimited-abonnement, zodat zij ook een echte eindbaas kunnen zijn. En vanwege het grote succes stelt Frans in het voorjaar van 2018 deze ‘baan voor een dag’ nog eenmaal ter beschikking.

Ben je ook een ondernemer met eindbaasambities? Houd dan de berichten van FC Utrecht goed in de gaten en profiteer van de mobiele oplossingen van Tele2.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn
Deel dit nieuws