Hebben: een refurbished iPhone 6. Vanaf nu bij Tele2!

Vanaf vandaag verkoopt Tele2 naast fonkelnieuwe prachtexemplaren ook refurbished telefoons. Zo geniet je met een zo-goed-als-nagelnieuwe iPhone 6 voor een superaantrekkelijke toestelprijs van ons ongeremd, schandalig snelle 4G-netwerk!

Een refurbished telefoon is een tweedehandstoestel dat technisch en cosmetisch is gerenoveerd door een gespecialiseerd bedrijf. Daarbij worden eventuele defecte onderdelen vervangen, wordt het geheugen volledig gewist en krijgt het toestel de allerlaatste software.

In eerste instantie verkoopt Tele2 verschillende refurbished varianten van de iPhone 6. De telefoons worden geleverd door Forza Refurbished, die ze oorspronkelijk uit de Verenigde Staten haalt. Forza is de enige aanbieder in de Benelux die robots inschakelt om elk toestel op meer dan 50 punten te controleren. Daardoor kan bijvoorbeeld ook de accu minutieus worden gecontroleerd en wordt hoge kwaliteit gegarandeerd. Forza biedt twee jaar fabrieksgarantie.

Tele2 biedt vanaf vandaag de refurbished iPhone 6 aan omdat er veel vraag is naar refurbished telefoons. Door de lagere toestelprijs krijgen meer klanten de mogelijkheid een Apple-telefoon te kopen en daarmee te genieten van ons schandalig snelle 4G-netwerk. Omdat het kan.

 

 

Hier vind je het aanbod van onze refurbished iPhones: www.tele2.nl/mobiel/refurbished

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn
Deel dit nieuws