Bor haalt nieuwe Samsung S8 naar Nederland

Vandaag, 29 maart, lanceert Samsung de langverwachte opvolger van de S7 smartphone in Londen. Tele2-vlogger Bor is erbij om daarna exclusief de allereerste S8 naar Nederland te halen.

Tijdens de Tele2 livestream van het Samsung Event op Facebook (die vandaag om 17:45 uur begint) nodigt Bor kijkers uit om hun #ikwachtopde8 foto te delen. Morgenochtend vliegt hij terug naar Nederland om de S8 in ‘Galaxy style’ te overhandigen aan de winnaar die de meest geweldige foto deelde.

De campagne, die tot stand kwam samen met partner Samsung, maakt gebruik van Facebook Live, Twitter First View en Instagram. Met verschillende boodschappen wordt er getarget op onder andere ‘tech savvies’ en Samsungfans.

Cilesta van Doorn van Tele2: “Met deze campagne zetten we hard in op onze rol als datakampioen in de mobiele markt. Deze digital-only campagne is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met onze partners Samsung, Capitola en iProspect. We creëren zo een sterke multiplatform-footprint. De brutale toon van de campagne sluit naadloos aan bij Tele2.”

 

________________________________________________________________

Credits:

Verantwoordelijk bij Tele2:
Cilesta van Doorn, Margaret Kreuger, Danielle Snoeij, Valéry Gresnigt

Samsung:
Michael de Kreek

Agency:
Capitola / Cees Dingler, Simon van Cleeff, Floor Onstein, Mandy van Wanrooij

Mediabureau:
iProspect / Nick van der Voorst

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn
Deel dit nieuws