Slachtofferhulp Nederland kiest voor Tele2

De komende jaren mag Tele2 de mobiele en vaste telefonie verzorgen voor Slachtofferhulp Nederland. De organisatie die dagelijks slachtoffers van misdrijven, verkeersongelukken en calamiteiten steunt. Zij helpen nabestaanden, getuigen en andere betrokkenen bij het verwerken van de gebeurtenis en, waar mogelijk, herstellen dan wel verlichten van de materiële en immateriële schade. In 2015 konden meer dan 182.000 mensen rekenen op de steun van de ruim 1600 vrijwilligers en medewerkers.

Slachtofferhulp Nederland heeft de afgelopen maanden via een aanbesteding een keuze gemaakt voor een nieuwe aanbieder van haar telefoniediensten. Tele2 heeft deze aanbesteding gewonnen en verzorgt de komende 4 jaar niet alleen de vaste en mobiele telefonie, Tele2 faciliteert ook de servicenummers.

Door de integratie van vaste en mobiele diensten kan Slachtofferhulp Nederland haar medewerkers en vrijwilligers optimale bereikbaarheid garanderen.

Deze week ondertekenden de heer Jammers, raad van bestuur Slachtofferhulp Nederland en Maurice Paulusma, sales director voor de zakelijke markt bij Tele2 Nederland de nieuwe overeenkomst.

IMG-20160906-WA0005

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn
Deel dit nieuws