Happy Happy, Dance Dance, omdat het kan natuurlijk

Deze week lanceert Tele2 de nieuwe campagne Happy Happy Dance Dance. De nieuwe campagne bouwt door op het succes van Tele2’s mantra: “Niet omdat het moet, maar omdat het kan” en viert alles wat je smartphone en het internet je te bieden heeft. De nieuwe commercial is vanaf woensdag 28 september te zien op de Nederlandse televisie.

Rogier de Bruin en Emilio de Haan, Creative Directors INDIE Amsterdam over het initiële idee achter campagne: “We vonden het een mooi gegeven dat je moeder vaak net zo blij is met je nieuwe telefoon als jijzelf. Want zij krijgt je oude. In deze campagne vieren we deze dubbele blijdschap op een uitzinnige wijze. Hopelijk is het dansje net zo aanstekelijk als het mantra ’Niet omdat het moet, maar omdat het kan’.”

Cilesta van Doorn, Managing Director Brand & Communications Tele2: ”Lekker shinen met je nieuwe telefoon. Jij blij. Je moeder blij. Je hond blij. Iedereen blij. En wij zijn ongelooflijk blij dat we het plezier dat mensen beleven aan hun mobiel en alles wat je daar mee kunt doen, hebben kunnen vertalen naar een mooie en energieke film. Ben elke keer weer trots als ik online of op straat lees en hoor hoe “Niet omdat het moet, maar omdat het kan” massaal wordt gebruikt! Deze week voegen we er weer een mooi hoofdstuk aan toe.”

happy-happy-dance-dance Credits Happy Happy Dance Dance
Creatie: INDIE Amsterdam
Productiemaatschappij: CAVIAR Content
Regisseur: Henry Scholfield
Executive Producer: Eva van Riet
Producer: Geert de Wachter
D.O.P.: Oriol Barcelona
Production Designer: Tanker
Editor: Alessandra Milani
Post-Production: CAVIAR Post
Post Supervisor: Greet van Thillo
SFX supervisor: Manon Martin
Grading: Frank Temmerman
Muziek: Wake the Town
Composer: Joe Blacksta
Lyrics: Insayno
Muziek mixage: Alfred Klaassen: Jacco Lenstra,
Audentity: Niels den Otter

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn
Deel dit nieuws