Tele2 sluit overeenkomst met Waterschap Hunze en Aa’s

Diemen, 6 juli 2015 – Tele2 is door Waterschap Hunze en Aa’s na een Europese aanbesteding voor de komende jaren geselecteerd voor het leveren van vaste en mobiele telefonie, M2M en WLR verbindingen. Het contract gaat in op 1 juli 2015 en heeft een looptijd van 40 maanden, met de mogelijkheid tot verlenging tot nog eens 3 jaar.

M2M met het beste bereik
De levering bestaat onder andere uit mobiele abonnementen en datadiensten. Ook heeft het waterschap gekozen voor de M2M (Machine to Machine)- diensten van Tele2. Machine-to-Machine automatiseert de communicatie tussen apparaten vanaf elke locatie. Om systemen van een afstand af te kunnen lezen, worden deze voorzien van een Tele2 SIM. Deze SIM is niet afhankelijk van één netwerk: Tele2 heeft voor haar M2M-oplossing in meer dan 150 landen ter wereld roaming overeenkomsten gesloten met alle mobiele netwerk operators in de desbetreffende gebieden. De SIM zoekt op elke locatie het sterkste signaal, ongeacht of dit op het eigen netwerk is of niet. Gebruikers zijn zo gegarandeerd van de allerbeste mobiele verbinding. Dit is bijvoorbeeld van belang bij het lezen van de data bij waterstanden.

Veranderende wensen
Juist door deze invulling van de oplossing heeft het Waterschap voor de expertise van Tele2 gekozen. Managing Director Zakelijke Markt van Tele2 Barry Wissink: “We werken met een dedicated team van specialisten dat snel en adequaat kan reageren op veranderende wensen, eisen en omstandigheden van onze klanten. Door ons te focussen op deze connectiviteitsdiensten hebben we een voorsprong in de publieke sector”.

branches-overheid-oplossing-img

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn
Deel dit nieuws