Spotter lanceert GPS-tracker voor consumenten met Tele2′s M2M

Spotter heeft aangekondigd dat het een zeer gebruiksvriendelijke GPS-tracker lanceert in de Benelux en heeft Tele2 M2M gekozen als connectiviteitsprovider. De Spotter GPS tracker is verkrijgbaar vanaf medio juli 2015 in de Benelux en zal naar verwachting binnenkort ook beschikbaar zijn in andere West-Europese landen.

Spotter is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in GPS track & trace-oplossingen voor de consumentenmarkt. Hun producten worden samengesteld met de grootst mogelijke zorg en worden in-house ontwikkeld door een professioneel team van ontwikkelaars. De oprichters van Spotter hebben een bewezen track-record in de GPS- en telecomindustrie waarin track & trace-oplossingen binnen het bedrijfsleven worden toegepast.  Het merk Spotter is ontwikkeld met behulp van deze ervaringen en kennis.

Met Spotter kun je alles waar je om geeft, traceren. Klanten kunnen de Spotter aan hun kind meegeven of in hun auto, boot of motor plaatsen en zo alle bewegingen met een online account via Google Maps volgen. Onderweg kunnen zij de locaties in de gaten houden via de gratis Spotter app voor smartphones en tablets.

Spotter zal klanten niet aan zich binden met langdurige contracten. Bij aanschaf van de Spotter ontvangen zij na activering de dienst één maand gratis. Dit geeft direct toegang tot alle functionaliteiten. Vervolgens kan men ervoor kiezen de dienst te verlengen met één, twee of zes maanden.

Rami Avidan, Commercial Director M2M van de Tele2 Group, vertelt: “De trend van steeds dalende kosten voor M2M-technologie en connectiviteit maakt het nu mogelijk om hoge kwaliteit GPS-trackers ook beschikbaar  te maken voor de consumentenmarkt. Wij zijn erg trots om de connectiviteitsleverancier van Spotter te zijn. De visie van Tele2 om de barrières tot de M2M / IoT markt te verminderen heeft zich echt waargemaakt. ”

Sander de Potter, CEO van Spotters GPS: “Tele2 biedt een flexibel businessmodel dat precies aansluit op onze wensen. De mogelijkheid om te integreren in hun connectiviteitsplatform en de beschikbaarheid van alle netwerken in Europa was de perfecte match voor onze nieuwe tracking-oplossing. Het enthousiasme van het Tele2-team voor een ​​succesvolle lancering van ons nieuwe product bevestigt ons gevoel dat we de juiste keuze hebben gemaakt voor deze connectiviteitspartner. ”

Meer informatie over Spotter is te vinden op www.spottergps.com

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn
Deel dit nieuws