Provincie Zuid-Holland kiest voor Tele2

Tele2 heeft op 1 juli een overeenkomst gesloten voor de levering van de internet- en datadiensten aan de Provincie Zuid-Holland. Het contract geldt in eerste instantie voor een periode van 5 jaar, met de mogelijkheid tot een verlenging van maximaal nog eens 5 jaar. In deze periode zorgt Tele2 voor de internet- en datadiensten op de kantoorlocaties en datacenters, maar ook voor de ontsluitingen voor de provinciale camerasystemen.

Best Value Procurement
De samenwerking is tot stand gekomen op basis van Best Value Procurement (BVP). Dit is een aanpak om de best beschikbare expert te vinden die de opdracht kan uitvoeren voor de gunstigste prijs.
Managing Director Zakelijke Markt van Tele2 Barry Wissink: “Wij zijn al jaren ICT partner van de overheid en weten als geen ander wat verandering en vernieuwing betekent. Met onze kennis, flexibiliteit en ervaring met projecten in de publieke sector is het aanbesteden op basis van Best Value Procurement ons op het lijf geschreven. Wij hebben ons aan de Provincie Zuid-Holland getoond als expert die de klant aan de hand neemt en met deze aanpak tot de beste oplossing voor de klant komt”.

Arjan Boere, Bureauhoofd Infra & Support van de Provincie Zuid-Holland: “Goed werkende ICT-systemen worden steeds belangrijker. Wij waren op zoek naar een partij die de vertaalslag kon maken van de business naar specifiek toegepaste diensten. Tele2 heeft ons ervan overtuigd dat ze deze expertise in huis hebben.”

Logo provincie Zuid-Holland

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn
Deel dit nieuws