Gerben Wijbenga nieuwe Managing Director Consumentenmarkt Tele2

Vanaf november versterkt Gerben Wijbenga het leadership team van Tele2 Nederland als nieuwe Managing Director voor de consumentenmarkt. Fedor Hoevenaars, die deze rol de laatste 10 maanden ad interim heeft vervuld, keert terug op zijn vorige positie als Managing Director Zakelijke Markt. In de afgelopen 20 jaar heeft Wijbenga in binnen- en buitenland een enorme ervaring opgebouwd op het gebied van mobiele en vaste telecom. In zijn vorige rol was hij verantwoordelijk voor verschillende challengers in Duitsland en was hij nauw betrokken bij de integratie van E-Plus in Telefonica Deutschland.

 

Jeff Dodds, CEO Tele2 Nederland: ”De combinatie van commercieel inzicht en de ervaring met het in de markt zetten en verder ontwikkelen van challenger brands, maken van Gerben de juiste persoon op het juiste moment voor Tele2. Hij heeft aanbieders als Simyo, Blau Mobilfunk en Ortel Mobile in verschillende zeer competitieve markten tot geweldige successen gemaakt.”

Gerben Wijbenga: ”Mijn keuze voor Tele2 is gebaseerd op hun enorme ambitie en het unieke uitgangspunt met een eigen vast netwerk en hun splinternieuwe LTE-Advanced 4G-only netwerk. Als één van de weinige aanbieders heeft Tele2 nu echt de mogelijkheid om dingen anders te doen en de markt daadwerkelijk te veranderen. Ik kijk ernaar uit om daaraan bij te dragen”.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn
Deel dit nieuws