Soms wil je iets liever eerst even proberen

Tele2 heeft deze maand een bijzondere cadeautip voor pakjes avond of voor onder de Kerstboom. Vanaf 4 december tot 4 januari 2015 bieden wij iedereen die nog geen klant is, de mogelijkheid om één maand lang ons Sim Only abonnement uit te proberen zonder abonnements-, aansluit- of verzendkosten. Je betaalt alleen eventuele gebruikskosten buiten de bundel. Elke combinatie van mobiel internet- en belminuten bundel is mogelijk. Na de proefmaand wordt het abonnement automatisch verlengt voor onbepaalde tijd en kun je maandelijks opzeggen, Tele2’s Sim Only abonnement kent geen vaste contractperiodes. Dus ook als je na de eerste maand onverhoopt toch niet helemaal overtuigd bent, dan kun je jouw abonnement direct beëindigen. 

Een cadeau op maat
De Sim Only abonnementen van Tele2 kunnen helemaal worden afgestemd op het persoonlijke gebruik. Er is keuze uit drie bel & SMS-bundels; 150, 300 belminuten/SMS per maand of de hele maand onbeperkt bellen en SMS-en. Voor mobiel internet is er keuze uit vijf bundels variërend tussen de 100Mb en de 4Gb. Zowel de bel & SMS-bundels als de mobiel internet bundels kunnen elke maand kosteloos naar boven en naar beneden worden aangepast, zodat het abonnement altijd zo goed mogelijk aansluit op de persoonlijke behoefte.

Met de proefmaand komt Tele2 tegemoet aan de groeiende groep consumenten die hun goede smartphone niet willen vervangen maar wel op zoek zijn naar een aantrekkelijk abonnement. Iedereen die nog geen klant is van Tele2 kan gebruiken maken van de proefperiode, zij kunnen tot 4 januari 2015 hun Sim Only abonnement samen stellen op de website van Tele2.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn
Deel dit nieuws