Tele2 Zakelijk hoofdsponsor van de “40 mijl van Bru”

Amsterdam, 24 mei 2013 – Tele2 Zakelijk en Elkor Telecom & ICT gooien dit weekend gezamenlijk de trossen los voor een onvergetelijke 6de editie van de 40 mijl van Bru. Op zaterdag 25 mei varen maar liefst 175 teams uit voor dit prachtige Zeeuwse zeilevenement, dat start vanuit de Jachthaven Bruinisse. Het goede contact met onze business partner Elkor Telecom & ICT heeft ervoor gezorgd dat Tele2 Zakelijk dit jaar voor het eerst als hoofdsponsor is verbonden aan de 40 mijl van Bru. Hierdoor draagt dit evenement voor het eerst de naam “Tele2 – 40 mijl van Bru”.

Een watersportevenement als dit past natuurlijk als geen ander bij deze regio en dat geldt eigenlijk ook voor Elkor Telecom & ICT, die als specialist van zakelijke telecommunicatieoplossingen al langere tijd in deze regio actief is. Vandaar ook dat Elkor Telecom & ICT al meerdere jaren een gewaardeerd sponsor is van dit populaire zeilevenement. Voor Tele2 is dit overigens niet de eerste keer dat zij zich verbindt aan de zeilsport, want in het verleden waren we al eens hoofdsponsor van het Watersportverbond. Sindsdien hebben wij de zeilsport op de voet gevolgd.

De 40 mijl van Bru is de uitgelezen kans om de paralellen tussen ICT- bedrijven en zeilen te benadrukken. Immers, om succesvol te zijn met wedstrijdzeilen zijn drie dingen heel belangrijk; de juiste koers, goed materiaal en een ervaren crew. Een treffende metafoor dus die ook de samenwerking tussen Tele2 Zakelijk en Elkor Telecom & ICT mooi weet uit te drukken. Tele2 Zakelijk kijkt alvast uit naar een serie spannende zeilwedstrijden en bovenal een sportief en gezellig evenement voor alle deelnemers!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn
Deel dit nieuws