USG People kiest voor Tele2 Zakelijk in Nederland en België

Amsterdam,  4 juli 2012  USG People heeft een meerjarige verbintenis getekend met Tele2 Zakelijk voor haar telefonie en bereikbaarheidsdiensten in alle vestigingen van haar verschillende merken in Nederland en België. Tele2 Zakelijk neemt niet alleen de levering van diensten voor haar rekening, maar ook de servicedesk voor de ruim vierduizend medewerkers van USG People en haar werkmaatschappijen. Door deze samenwerking verkrijgt de arbeidsbemiddelaar maximale flexibiliteit en kan zij direct inspelen op de snel veranderende vraag naar communicatiediensten in het bedrijf.

CFO Tele2 Nederland Ernst Jan van Rooijen: ”Wij zijn trots op het vertrouwen dat USG People uitspreekt met dit contract. Het volume van benodigde telecomdiensten verschilt bijna dagelijks bij USG People door de aard van hun activiteiten. De uitdaging voor Tele2 Zakelijk was om een oplossing te bedenken die eenvoudig schaalbaar is, zonder daarbij de kostenefficiëntie uit het oog te verliezen. Wij kijken er naar uit om onze plannen snel in de praktijk te brengen.”

Tele2 Zakelijk treedt in de samenwerking met USG People op als solution integrator en coördineert daarmee vaste en mobiele telefonie diensten en datanetwerken tot een geïntegreerde oplossing. Tele2 Zakelijk werkt voor de levering van deze specifieke oplossing samen met een aantal partners.

USG People is een van de grootste leveranciers van HR-diensten in Europa en biedt deze dienstverlening aan vanuit gerenommeerde, herkenbare (internationale) merken. USG People is actief in de landen België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Polen, Spanje en Zwitserland. De merkenportfolio van USG People bevat de merken Start People (General Staffing) – Unique, Technicum, Secretary Plus, ASA, Creyf’s, Call IT, Vakcollege Groep (Specialist Staffing) – Legal Forces, USG Capacity, USG Energy, USG Financial Forces, USG HR Forces, USG Innotiv, USG Juristen, ikki (Professionals). USG People is genoteerd aan de effectenbeurs NYSE Euronext Amsterdam en is opgenomen in de Amsterdam Midcap Index (AMX). Meer informatie over USG People of haar werkmaatschappijen is verkrijgbaar via  www.usgpeople.com.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn
Deel dit nieuws