Tele2 krijgt 30% van totale voorkeur in onderzoek van WUA

Respondenten die zich online oriënteren op een telecom totaalpakket (internet, telefonie, televisie), wijzen Tele2 aan als beste aanbieder. Dat blijkt uit de Web Performance Scan die WUA! in mei uitvoerde. Tele2 haalt de gehele top 3 van de vorige meting in, en krijgt nu maar liefst 30% van de totale voorkeur. De respondenten gaven in totaal 290 beoordelingen over 39 verschillende websites.

Tele2 neemt al een voorsprong op de concurrentie vanwege de geweldige online vindbaarheid. Maar liefst 97,5% van de respondenten bezoekt Tele2.nl voor een telecom totaalpakket. De website presteert vervolgens vooral goed op thema’s als Gebruiksvriendelijkheid en Eerste Indruk. 30% van de respondenten neemt het pakket het liefst bij Tele2 af. De prijs is het meest voorkomende argument voor respondenten om voor Tele2 te kiezen.

Daan Tames, Manager Online (fixed):
“We zijn een jong ambitieus team met veel energie, we hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om de voorkeur van de consument te verdienen, juist door goed te luisteren naar hun wensen en voorkeuren. Deze erkenning is niet alleen de verdienste van het online team, maar ook van webcare en marketing. Het is altijd fijn om dat bevestigd te zien in onafhankelijk onderzoek.”

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn
Deel dit nieuws