Frank van der Ent nieuwe directeur Tele2 Wholesale

Amsterdam, 16 januari 2012 Tele2 benoemt Frank van der Ent als de nieuwe directeur Tele2 Wholesale. De groothandel tak van Tele2 levert via een eigen glasvezelnetwerk diensten en capaciteit aan een groot aantal gerenommeerde nationale en internationale telecom aanbieders. De afdeling levert een belangrijke bijdrage aan de resultaten van Tele2 Nederland. De benoeming van een toegewijde directeur wholesale is de volgende stap in de expansie en optimalisatie van de afdeling. Van der Ent zal plaatsnemen in het management team van Tele2 Nederland en rechtstreeks rapporteren aan CEO Günther Vogelpoel. Hij begint per direct aan zijn nieuwe functie. 

Logische volgende stap

In de zomer van 2011 werd BBned overgenomen door Tele2 Nederland. In de afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de integratie van beide bedrijven. Daarbij zijn ook de wholesale activiteiten van BBned en Tele2 samengevoegd. CEO Tele2 Nederland Günther Vogelpoel: “Tele2 Wholesale beschikt over een landelijk dekkend hoogwaardig glasvezelnetwerk en een toegewijd team van specialisten. Met de jarenlange ervaring en het bewezen ondernemerschap van Frank van der Ent hebben wij nu alle ingredienten voor een nog succesvollere toekomst. Nu kunnen wij volop gaan inspelen op de grote kansen die wij zien in de wholesale markt.”

Frank van der Ent: “ Tele2 wholesale is een fantastische nieuwe uitdaging voor mij. Ik verheug mij erop om samen met mijn team ook op deze bijzondere markt Tele2 te profileren als de challenger. In de afgelopen jaren hebben tal van grote bedrijven hun vertrouwen uitgesproken in het netwerk van Tele2. Mijn doel is om dit succes verder uit te bouwen. Het is denk ik ook een compliment aan het huidige team dat er nu een toegewijde directeur is gekomen voor deze afdeling. Dat geeft eens te meer aan dat Wholesale een uiterst serieuze activiteit is voor Tele2 Nederland.”

Tele2 Nederland levert communicatie diensten aan meer dan een miljoen consumenten en bedrijven. Naast de directe levering aan de eindgebruiker heeft Tele2 ook een speciale tak die netwerkcapaciteit en oplossingen aanbiedt aan derden. Tele2 en is de op een na grootste wholesale aanbieder in Nederland.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn
Deel dit nieuws