Beter bereikbaar door integratie van vast & mobiel

Tele2 Zakelijk biedt bedrijven een telefooncentrale in de cloud

Amsterdam, 3 december 2012 Bedrijven willen niet langer investeren in kostbare telefooncentrales op kantoor. Tele2 biedt vanaf vandaag zakelijk Nederland met Hosted Voice een telefooncentrale in de cloud.  Hiermee zijn bedrijven nu en in de toekomst verzekerd van alle moderne functionaliteiten, zoals een volledige vast-mobiel integratie. En voorkomen zij investering in een eigen fysieke telefooncentrale die mogelijk binnen afzienbare tijd niet meer toereikend is. 

“Telefonische bereikbaarheid is van cruciaal belang voor het MKB. Medewerkers moeten overal en altijd kunnen werken, of dat nu gebeurt via een vaste of mobiele telefoon maakt daarbij niet meer uit”, aldus Herwin van der Kamp, directeur MKB- en consumentenmarkt van Tele2. “Om bedrijven hierbij optimaal te laten profiteren van alle nieuwe mogelijkheden hebben wij Hosted Voice ontwikkeld, een laagdrempelige en gebruiksvriendelijke VoIP-oplossing.”

Grip op telecom-kosten
Voor een vast bedrag per maand kunnen medewerkers onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers en hebben zij via hun mobiele telefoon ook ongelimiteerd toegang tot mobiel internet en sms. Communicatiekosten zijn hiermee volledig voorspelbaar geworden. 

Gebruikersprofiel op basis van werkzaamheden
De Hosted Voice dienstverlening van Tele2 Zakelijk maakt gebruik van een aantal standaard gebruikersprofielen. Dat biedt eenvoud en flexibiliteit. Een telefoniste heeft bijvoorbeeld meer gebruiksmogelijkheden nodig dan een administratief medewerker. Bedrijven kunnen zelf eenvoudig nieuwe gebruikers toevoegen of juist verwijderen.

Maximale bereikbaarheid, ook buiten kantoor
Tele2 Zakelijk biedt elke medewerker een vast en mobiel telefoonnummer en de medewerker kan zelf bepalen op welk nummer hij bereikbaar is. Beschikbaarheid is voor iedereen eenvoudig inzichtelijk te maken met een handige toolbar voor op de pc of via de smartphone app.

Tele2 Zakelijk biedt Hosted Voice ook aan via haar business partners. Op de website van Tele2 Zakelijk vindt u alle informatie.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn
Deel dit nieuws

One thought on “Beter bereikbaar door integratie van vast & mobiel

Comments are closed.