Tele2 Zakelijk VoIP Connect beste keuze MKB

Amsterdam, 21 oktober 2011 Jaarlijks beoordelen experts van WINMAG Pro en Baaz.nl verschillende producten en diensten gericht op het midden-en klein bedrijf. Bij de beoordeling van producten en bedrijven kijken zij door de ogen van MKB-ers naar zaken als flexibiliteit, kwaliteit en prijs. In het oktobernummer van WINMAG Pro is VoIP Connect van Tele2 Zakelijk bekroond met het predikaat MKB Proof. 

Tele2 Zakelijk krijgt het MKB keurmerk vanwege de grote voordelen die VoIP Connect ondernemers biedt ten opzichte van de traditionele ISDN-lijn. VoIP Connect biedt MKB-ers flexibiliteit, het is bijvoorbeeld eenvoudig om nieuwe toestellen aan het systeem toe te voegen. Het belverkeer loopt over het al bestaande bedrijfsnetwerk en alle medewerkers bellen tegen zeer lage tarieven. Bovendien is de techniek van Tele2 Zakelijk de meest gebruikte door alle vooraanstaande leveranciers van IP-telefooncentrales.

Hein Boot, directeur Tele2 Zakelijk: ‘ Wij zijn heel blij met het positieve oordeel van WINMAG Pro en Baaz. Naar onze mening is VoIP Connect de nieuwe realiteit op het gebied van telefonie. Ondernemers willen een keuze maken voor meerdere jaren. Ze kunnen dus niet precies zeggen welke capaciteit ze nodig hebben of welke functionaliteiten. Met VoIP Connect bieden wij een schaalbare oplossing waarmee we kunnen inspelen op de wensen van iedere individuele ondernemer zodat hij of zij de best deal krijgt.”

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn
Deel dit nieuws