Tele2 Zakelijk verkrijgt NCP-certificaat voor Alarm over IP

Amsterdam, 25 januari 2011 - Tele2 Zakelijk heeft een certificaat van NCP Certificatie verkregen voor de dienst Alarm over Internet Protocol (AoIP). Voor klanten die gebruikmaken van de IP-alarmdienst van Tele2 Zakelijk betekent dit dat de beschikbaarheid, kwaliteit en veiligheid van alle alarmmeldingen zijn gewaarborgd. Met het NCP Cerificaat voldoet Tele2 Zakelijk aan de eisen voor het veilig doormelden van alarmmeldingen via het Tele2 glasvezelnetwerk naar een Particuliere Alarm Centrale (PAC). Tele2 Zakelijk heeft deze certificering verkregen op basis van de oplossing die het bedrijf heeft ontwikkeld voor alarm over IP en de Currence certificering.

 

Voordelen IP-verbinding
Het doorsturen van een alarmsignaal naar een PAC via IP biedt veel voordelen. De alarmmeldingen worden betrouwbaar en sneller afgehandeld dan via het traditionele telefoonnetwerk. Een ander voordeel is de kostenstructuur. Omdat geen gebruik wordt gemaakt van telefoontikken, betalen klanten een vast laag bedrag per maand.

AoIP wordt door Tele2 Zakelijk in de markt gezet met de naam IP Alarmtransport en wordt geleverd in combinatie met de diensten Internet Voor Ondernemers, Zakelijk Internet en Zakelijk Netwerken.

Voor meer informatie over IP Alarmtransport zie: tele2.nl/ip_alarmtransport

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn
Deel dit nieuws