Tele2 strijdbaar op groeimarkt mobiel internet

PCM: Tele2 biedt beste abonnement voor Mobiel Internet

 

Amsterdam, 18 april 2011. Onderzoek PCM (Personal Computer Magazine) wijst Tele2 Mobiel Internet Start aan als beste abonnement voor mobiel internet op je laptop. PCM vergeleek onlangs acht verschillende aanbieders, waarbij Tele2 op een gedeelde eerste plaats staat op basis van de beste kwaliteit en het feit dat er achteraf geen onverwachte kosten berekend worden. Tele2 is bovendien goedkoper dan de concurrent en biedt daarmee de beste deal voor mobiel internet. Een Tele2 Mobiel Internet abonnement is de eerste drie maanden € 9,95 en daarna € 17,95 per maand. Tele2 is strijdbaar op de groeimarkt Mobiel Internet en liet dit ook eerder deze maand al zien met de introductie van prepaid Mobiel Internet voor tablets met de laagste prijs per MB.

 

“Het onderzoek van PCM laat zien dat consumenten niet meer hoeven te kiezen tussen goed en goedkoop”, aldus Herwin van der Kamp, directeur consumentenmarkt Tele2. “Wij zijn hier ontzettend trots op omdat dit onafhankelijke onderzoek bewijst dat je met efficiënte bedrijfsprocessen en een andere mentaliteit de beste prijs kunt bieden aan je klanten zonder enige concessies te doen aan de kwaliteit.”

PCM geeft aan dat Tele2 in hun ogen de beste oplossing biedt omdat het abonnement een overzichtelijke kostenstructuur heeft. Waar andere aanbieders een buiten de bundel tarief hanteren, werkt Tele2 op basis van een fair use policy. Tele2 verlaagt de snelheid van mobiel internet na bereik van de maximale databundel zodat klanten niet geconfronteerd kunnen worden met een onverwachte naheffing voor dataverkeer buiten de bundel.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn
Deel dit nieuws