Svenja de Vos nieuwe Directeur IT van Tele2 Nederland

Amsterdam, 31 mei 2011 – Tele2 Nederland stelt Svenja de Vos per 1 juni 2011 aan als Directeur IT. Zij volgt Lineke Sneller op die haar loopbaan vervolgt buiten de Tele2 Groep. Tele2 bedankt Lineke Sneller voor haar inzet en wenst haar veel succes in haar verdere loopbaan. Svenja de Vos gaat tevens onderdeel uitmaken van het Management Team in Nederland.

Günther Vogelpoel, CEO Tele2 Nederland, reageert op de benoeming: “Svenja en ik hebben al jaren samengewerkt en ik waardeer haar kennis en doorzettingsvermogen enorm. Zij is een echte Tele2’er en heeft dat ook bewezen in uitdagende functies bij Tele2 Oostenrijk en bij BBned. Ik ben trots dat ik haar kan toevoegen aan mijn Management Team.”

Svenja de Vos werkt al sinds 2002 in diverse functies en landen binnen de Tele2 Groep. Het afgelopen jaar was zij Directeur IT en Netwerk van BBned, een 100% dochter van Tele2. De twee jaar daarvoor was Svenja de Vos CIO van Tele2 Oostenrijk en van 2007 tot en met 2008 was zij IT adviseur voor de Merger & Acquisition afdeling van de Tele2 Groep.

- EINDE -

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn
Deel dit nieuws