Günther Vogelpoel Nieuwe Market Area Director West Europa en CEO van Tele2 Nederland

Amsterdam, 7 maart 2011. Tele2 maakt bekend dat Günther Vogelpoel is benoemd tot nieuwe Market Area Director West Europa en CEO van Tele2 Nederland. Günther Vogelpoel volgt Henrik Ringmar op die het bedrijf zal verlaten.

Günther Vogelpoel heeft met 12 jaar ervaring binnen Tele2 een uitgebreide staat van dienst opgebouwd in de telecomsector. Hij heeft binnen Tele2 verschillende functies bekleed, waaronder Directeur Consumentenmarkt van Tele2 Nederland, Chief Operating Officer en Regional Director Customer Operations Tele2 Benelux, UK & Ierland.

Mats Granryd, President en CEO van Tele2 reageert: “Günther Vogelpoel heeft in de afgelopen 12 jaar een succesvolle carrière opgebouwd binnen de telecomsector. Zijn stevige operationele ervaring vanuit Tele2 Nederland maakt hem uiterst geschikt om Tele2 verder te leiden in West Europa waar het bedrijf zich blijft focussen op groei en winstgevendheid. Henrik Ringmar heeft in de functie van Market Area Director West Europa, CEO van Procure It Right en CEO van Tele2 Noorwegen door de jaren heen een belangrijke bijdrage geleverd aan de succesvolle ontwikkeling van Tele2. Hij heeft altijd de geweldige cultuur binnen Tele2 uitgedragen en als één van de meest heldere sterren, was hij een voorbeeld voor velen en zal daardoor gemist worden.”

Günther Vogelpoel reageert: “Ik ben trots dat ik de nieuwe CEO en Market Area Director mag worden van zo een unieke organisatie met een sterke bedrijfscultuur, zeer gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers. Ik ben heel enthousiast en vastbesloten om Tele2 naar het volgende niveau te brengen in West Europa door ons te richten op operational excellence en loyale klanten, zodat we altijd de Beste Deal kunnen blijven leveren in elk marktsegment.”

Henrik Ringmar reageert: “Na 13 fantastische jaren binnen Tele2 voelt het logisch om de volgende stap te nemen. Tele2 Nederland is sterker dan ooit te voren, haar brede dienstenportfolio zorgt voor een uitstekende concurrentiepositie. Ik ken Günther Vogelpoel als een uitzonderlijk leider en beschouw het daarom als een belangrijk resultaat voor Tele2 dat hij zijn benoeming tot nieuwe Market Area Director West Europa en CEO Tele2 Nederland heeft aanvaard.”

Günther Vogelpoel zal zijn nieuwe functie vanaf 1 mei 2011 bekleden.

- EINDE -

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn
Deel dit nieuws