Incompany: Tele2 Beste Telecom Werkgever

Amsterdam, 16 december 2010. Tele2 is door zakenblad Incompany uitgeroepen tot beste telecom werkgever 2010. Incompany onderzoekt de (on)tevredenheid van werknemers bij de grootste bedrijven, overheden en organisaties in Nederland. Jaarlijks nemen ruim 6.500 medewerkers uit 10 verschillende branches deel aan dit  personeelstevredenheidonderzoek.

In de ranglijst met 145 Nederlandse organisaties eindigt Tele2 op de 8e plek met een 7,26 als eindcijfer. Tele2 scoorde ook vorig jaar al erg sterk (7,14) en wist zich dit jaar nog verder te verbeteren. De uitdager in de telecomsector scoorde vooral goed op ‘cultuur’ (7,54), ‘modern’ (7,94), ‘contact met leidinggevenden’ (7,68), ‘arbeidsvoorwaarden’ (6,91) en de ‘waardering’ (7,84) die werknemers voelen. René Gerhardus, hoofdredacteur Incompany, legt uit: “In dit onderzoek zetten we de grootste organisaties in Nederland naast elkaar en nemen een kijkje onder de motorkap. Tele2 heeft dan de sterkste motor in de telecom branche.

Ik ben enorm trots dat onze medewerkers Tele2 zo positief beoordelen”, aldus Henrik Ringmar, CEO Tele2 Nederland. “Tele2 is ervan overtuigd dat wanneer iemand enthousiast is over zijn werk en organisatie, dat afstraalt op zijn werk en dus op onze klanten. Wij hebben daarom de laatste jaren geïnvesteerd in onze mensen. Loyale en tevreden klanten begint bij tevreden en loyale medewerkers.”

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn
Deel dit nieuws