OVER TELE2

Welkom! Leuk dat je interesse hebt in Tele2. Op deze pagina hebben we heel veel informatie over onszelf verzameld. Dus wil je iets weten over onze geschiedenis, ons MVO-beleid, de mensen die bij ons werken of misschien de laatste nieuwtjes. Je vindt het allemaal hier. En als je toch nog iets mist. Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Het geheim van Tele2

Twintig jaar geleden begon Tele2 aan een haast onmogelijke missie: het afbreken van de bestaande telecommonopolies. Niet zonder succes weten we inmiddels. Door ons niets aan te trekken van de bestaande conventies heeft Tele2 de markt opengebroken en belt iedereen tegenwoordig voor een paar cent naar elk willekeurig land ter wereld. Ook kun je voortaan zelf bepalen hoe je jouw mobiele abonnement samenstelt en kunnen bedrijven eindelijk kiezen uit meerdere, betrouwbare telecom partners.
Maar betekent dat dat we klaar zijn? Helemaal niet. De huidige telecommarkt zit vol beperkingen en onmogelijkheden. En de meeste mensen zien telecomaanbieders nog steeds als een noodzakelijk kwaad. Tele2 is er van overtuigd dat ook dit anders kan. Beter. Makkelijker. En goedkoper. Wij zijn ervan overtuigd dat we succesvol kunnen zijn door iedereen te bieden wat hij of zij nodig heeft voor minder. Door te blijven verbeteren wat mensen inmiddels gewoon zijn gaan vinden. Door er altijd voor onze klanten te zijn. Tele2 gaat nog verder om de allerbeste telecomaanbieder van Nederland te worden.

Nieuws

 • Tele2 sluit nieuw contract met KPN voor snel vast internet

  Tele2 en KPN sluiten nieuw contract voor sneller vast breedband

  20 July 2015

  Tele2 en KPN hebben een nieuwe zevenjarige overeenkomst getekend voor verbeterde toegang tot het vaste KPN-netwerk. De VULA- (Virtual Unbundled Local Access) overeenkomst stelt Tele2 in staat om nieuwe en bestaande klanten veel hogere snelheden te bieden, tot 100 Mb/s. In combinatie met de uitrol van het eigen nieuwe LTE-Advanced 4G-netwerk, zorgt het nieuwe snelle […] ...

  Lees meer
 • Tele2 TV Advies

  TV Light, het tv-pakket zonder vetrandjes

  08 July 2015

  Vandaag de dag is het aanbod op televisie vrijwel eindeloos. Nederlandse huishoudens hebben vaak keuze uit meer dan 69 zenders. Maar 95% van de tijd kijken mensen slechts naar 11 zenders. De rest blijft onbekeken, terwijl er natuurlijk wel iedere maand voor betaald wordt. Tele2 doorbreekt als eerste de trend van steeds grotere tv-pakketten met […] ...

  Lees meer
 • Logo provincie Zuid-Holland

  Provincie Zuid-Holland kiest voor Tele2

  07 July 2015

  Tele2 heeft op 1 juli een overeenkomst gesloten voor de levering van de internet- en datadiensten aan de Provincie Zuid-Holland. Het contract geldt in eerste instantie voor een periode van 5 jaar, met de mogelijkheid tot een verlenging van maximaal nog eens 5 jaar. In deze periode zorgt Tele2 voor de internet- en datadiensten op […] ...

  Lees meer

WERKEN BIJ TELE2

Sommige dingen kun je haast niet uitleggen.

Maar we proberen het toch, het bijzondere van werken bij Tele2. Met minder dan duizend mensen verantwoordelijk voor het wel en wee van meer dan 1,1 miljoen klanten. Op onze speciale Werken bij Tele2 pagina zie je hoe we dat doen. En we zijn altijd op zoek naar goeie nieuwe collega’s. Dus kijk ook gelijk naar de laatste vacatures. En misschien help jij ons binnenkort wel om de aller- allerbeste telecomaanbieder te worden voor onze klanten.

Bekijk onze vacatures

JAARVERSLAGEN

Allemaal mooie verhalen op deze site, maar misschien ben je wel gewoon op zoek naar de harde cijfers. Hier vindt je alle jaarverslagen van Tele2 Nederland van de afgelopen jaren.

WIE ZIJN TELE2 ?

Groot, onpersoonlijk, onbereikbaar? Helemaal niet. Tele2 bestaat uit bijna 1000 enthousiaste collega’s. We stellen er graag een aantal aan je voor.

 • Jeff Doods Jeff Dodds Chief Executive Officer
 • AnjaDeBree Anja de Bree Directeur Human Resource
 • Fedor Hoevenaars Fedor Hoevenaars Directeur zakelijke markt
 • ErnstJanVanRooijen Ernst Jan van Rooijen Chief Financial Officer
 • Cilesta van Doorn Cilesta van Doorn Directeur Brand & Communication
 • SvenjaDeVos Svenja de Vos Chief Information Officer