OVER TELE2

Welkom! Leuk dat je interesse hebt in Tele2. Op deze pagina hebben we heel veel informatie over onszelf verzameld. Dus wil je iets weten over onze geschiedenis, ons MVO-beleid, de mensen die bij ons werken of misschien de laatste nieuwtjes. Je vindt het allemaal hier. En als je toch nog iets mist. Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Het geheim van Tele2

Twintig jaar geleden begon Tele2 aan een haast onmogelijke missie: het afbreken van de bestaande telecommonopolies. Niet zonder succes weten we inmiddels. Door ons niets aan te trekken van de bestaande conventies heeft Tele2 de markt opengebroken en belt iedereen tegenwoordig voor een paar cent naar elk willekeurig land ter wereld. Ook kun je voortaan zelf bepalen hoe je jouw mobiele abonnement samenstelt en kunnen bedrijven eindelijk kiezen uit meerdere, betrouwbare telecom partners.
Maar betekent dat dat we klaar zijn? Helemaal niet. De huidige telecommarkt zit vol beperkingen en onmogelijkheden. En de meeste mensen zien telecomaanbieders nog steeds als een noodzakelijk kwaad. Tele2 is er van overtuigd dat ook dit anders kan. Beter. Makkelijker. En goedkoper. Wij zijn ervan overtuigd dat we succesvol kunnen zijn door iedereen te bieden wat hij of zij nodig heeft voor minder. Door te blijven verbeteren wat mensen inmiddels gewoon zijn gaan vinden. Door er altijd voor onze klanten te zijn. Tele2 gaat nog verder om de allerbeste telecomaanbieder van Nederland te worden.

Nieuws

 • Knockout

  Tele2 komt ook met Unlimited (en meer!) voor de ZZP-doelgroep

  15 May 2017

  Tele2 staat voor het opschudden van de markt. Óók voor ondernemend Nederland. Daarom introduceert Tele2 vandaag het ZZP Totaalpakket voor ondernemers, zodat zij onbeperkt bereikbaar kunnen zijn voor een genadeloos lage prijs. Met het ZZP Totaalpakket kunnen ondernemers onbeperkt, ongeremd en met schandalig snel 4G internetten en onbeperkt bellen/sms’en voor slechts  € 28,16 per maand […] ...

  Lees meer
 • Knockout

  Tele2 introduceert: Unlimited!

  15 May 2017

  Vanaf 17 mei kost onbeperkt, ongeremd, schandalig snel 4G-internet voor iedereen niet meer dan € 25,- per maand! “Tele2 staat voor het opschudden van de markt. Vandaag veranderen we de mobiele markt in Nederland voorgoed – door klanten mobiel internet te geven zoals het bedoeld is,” zegt Jon James, CEO van Tele2 Nederland. Vanaf woensdag […] ...

  Lees meer
 • freedom-2

  P3 bevestigt: opnieuw behoort het mobiele netwerk van Tele2 tot de beste ter wereld!

  20 April 2017

  Elk jaar onderzoekt P3 Communications de mobiele netwerkkwaliteit in Nederland. Vandaag is de uitslag van dit jaar bekend gemaakt. Het netwerk van Tele2, het allernieuwste en meest moderne 4G-netwerk van het land, krijgt net als in 2016 het predicaat ‘zeer goed’. En hoewel wij pas twee jaar bezig zijn met het bouwen van ons 4G-netwerk […] ...

  Lees meer

WERKEN BIJ TELE2

Sommige dingen kun je haast niet uitleggen.

Maar we proberen het toch, het bijzondere van werken bij Tele2. Met minder dan duizend mensen verantwoordelijk voor het wel en wee van meer dan 1,1 miljoen klanten. Op onze speciale Werken bij Tele2 pagina zie je hoe we dat doen. En we zijn altijd op zoek naar goeie nieuwe collega’s. Dus kijk ook gelijk naar de laatste vacatures. En misschien help jij ons binnenkort wel om de aller- allerbeste telecomaanbieder te worden voor onze klanten.

Bekijk onze vacatures

JAARVERSLAGEN

Allemaal mooie verhalen op deze site, maar misschien ben je wel gewoon op zoek naar de harde cijfers. Hier vind je alle jaarverslagen van Tele2 Nederland van de afgelopen jaren.

WIE ZIJN TELE2 ?

Groot, onpersoonlijk, onbereikbaar? Helemaal niet. Tele2 bestaat uit bijna 1000 enthousiaste collega’s. We stellen er graag een aantal aan je voor.

 • Meile de Haan Meile de Haan Director Network & IT
 • daniel-braat Daniel Braat Chief Financial Officer
 • adrian-garrett Adrian Garrett Chief Commercial Officer
 • Michael Stinner Michael Stinner Director Customer Experience a.i.
 • saskia newsroom Saskia Bekkers Managing Director Human Resources & Facility Management
 • jon-james Jon James Chief Executive Officer
 • Derk Derk Wever Director Legal, Purchase & Security
 • Cilesta Cilesta van Doorn Managing Director Brand & Communications
 • Barry newsroom Barry Wissink Managing Director B2B