OVER TELE2

Welkom! Leuk dat je interesse hebt in Tele2. Op deze pagina hebben we heel veel informatie over onszelf verzameld. Dus wil je iets weten over onze geschiedenis, ons MVO-beleid, de mensen die bij ons werken of misschien de laatste nieuwtjes. Je vindt het allemaal hier. En als je toch nog iets mist. Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Het geheim van Tele2

Twintig jaar geleden begon Tele2 aan een haast onmogelijke missie: het afbreken van de bestaande telecommonopolies. Niet zonder succes weten we inmiddels. Door ons niets aan te trekken van de bestaande conventies heeft Tele2 de markt opengebroken en belt iedereen tegenwoordig voor een paar cent naar elk willekeurig land ter wereld. Ook kun je voortaan zelf bepalen hoe je jouw mobiele abonnement samenstelt en kunnen bedrijven eindelijk kiezen uit meerdere, betrouwbare telecom partners.
Maar betekent dat dat we klaar zijn? Helemaal niet. De huidige telecommarkt zit vol beperkingen en onmogelijkheden. En de meeste mensen zien telecomaanbieders nog steeds als een noodzakelijk kwaad. Tele2 is er van overtuigd dat ook dit anders kan. Beter. Makkelijker. En goedkoper. Wij zijn ervan overtuigd dat we succesvol kunnen zijn door iedereen te bieden wat hij of zij nodig heeft voor minder. Door te blijven verbeteren wat mensen inmiddels gewoon zijn gaan vinden. Door er altijd voor onze klanten te zijn. Tele2 gaat nog verder om de allerbeste telecomaanbieder van Nederland te worden.

Nieuws

 • Overal dekking

  Amsterdamse Noord/Zuidlijn voorzien van mobiele dekking

  20 July 2018

  2G-, 3G-, én 4G-dekking in 7,1 kilometer lange metrotunnel Morgen, zaterdag 21 juli 2018, activeren Vodafone, KPN, T-Mobile en Tele2 het mobiele netwerk op de Amsterdamse Noord/Zuidlijn. Dankzij 194 antenne-installaties en een 11,5 kilometer lang ringleidingsysteem met signaal verspreidende coaxkabels, is er op het gehele metrotraject (incl. stations) 2G-, 3G- én 4G-dekking. In de afgelopen […] ...

  Lees meer
 • Werkstress

  Baas verwacht bereikbaarheid tijdens vakantie

  05 July 2018

  Vooral millennials (50%) voelen zich geleefd vanwege de continue stroom mails en telefoontjes Nederlanders beoordelen het privégeluk (7,6) hoger dan hun werkgeluk (7,1). In een tijd waarin flexibel werken in veel organisaties is doorgevoerd, en 57 procent van de medewerkers hier zelf invloed op heeft, blijft 45 procent van de medewerkers nog altijd worstelen met […] ...

  Lees meer
 • App

  Nieuwe Tele2-app die dankzij IBM Watson Assistant steeds slimmer wordt

  02 July 2018

  Tele2 introduceert vandaag als eerste provider in Nederland voor al haar klanten met een mobiel abonnement een zelfservice-app die letterlijk en figuurlijk naar klanten luistert. Naast de gebruikelijke navigatie kunnen klanten de MijnTele2-app namelijk in gewoon Nederlands via chat vragen stellen. De app is samen met klanten en op basis van hun wensen ontwikkeld. De […] ...

  Lees meer

WERKEN BIJ TELE2

Sommige dingen kun je haast niet uitleggen.

Maar we proberen het toch, het bijzondere van werken bij Tele2. Met minder dan duizend mensen verantwoordelijk voor het wel en wee van meer dan 1,1 miljoen klanten. Op onze speciale Werken bij Tele2 pagina zie je hoe we dat doen. En we zijn altijd op zoek naar goeie nieuwe collega’s. Dus kijk ook gelijk naar de laatste vacatures. En misschien help jij ons binnenkort wel om de aller- allerbeste telecomaanbieder te worden voor onze klanten.

Bekijk onze vacatures

WIE ZIJN TELE2 ?

Groot, onpersoonlijk, onbereikbaar? Helemaal niet. Tele2 bestaat uit bijna 1000 enthousiaste collega’s. We stellen er graag een aantal aan je voor.

 • MDH Meile de Haan Director Network & IT
 • DB Daniel Braat Chief Financial Officer
 • LH Leslie Hoogeveen Managing Director Consumer Mobile
 • MS Michael Stinner Director Consumer Customer Service
 • SB Saskia Bekkers Managing Director Human Resources, Facility Management & Corporate Communications
 • JJ Jon James Chief Executive Officer
 • DW Derk Wever Director Legal & Purchase
 • BW Barry Wissink Managing Director B2B