OVER TELE2

Welkom! Leuk dat je interesse hebt in Tele2. Op deze pagina hebben we heel veel informatie over onszelf verzameld. Dus wil je iets weten over onze geschiedenis, ons MVO-beleid, de mensen die bij ons werken of misschien de laatste nieuwtjes. Je vindt het allemaal hier. En als je toch nog iets mist. Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Het geheim van Tele2

Twintig jaar geleden begon Tele2 aan een haast onmogelijke missie: het afbreken van de bestaande telecommonopolies. Niet zonder succes weten we inmiddels. Door ons niets aan te trekken van de bestaande conventies heeft Tele2 de markt opengebroken en belt iedereen tegenwoordig voor een paar cent naar elk willekeurig land ter wereld. Ook kun je voortaan zelf bepalen hoe je jouw mobiele abonnement samenstelt en kunnen bedrijven eindelijk kiezen uit meerdere, betrouwbare telecom partners.
Maar betekent dat dat we klaar zijn? Helemaal niet. De huidige telecommarkt zit vol beperkingen en onmogelijkheden. En de meeste mensen zien telecomaanbieders nog steeds als een noodzakelijk kwaad. Tele2 is er van overtuigd dat ook dit anders kan. Beter. Makkelijker. En goedkoper. Wij zijn ervan overtuigd dat we succesvol kunnen zijn door iedereen te bieden wat hij of zij nodig heeft voor minder. Door te blijven verbeteren wat mensen inmiddels gewoon zijn gaan vinden. Door er altijd voor onze klanten te zijn. Tele2 gaat nog verder om de allerbeste telecomaanbieder van Nederland te worden.

Nieuws

 • Wifi bellen

  Wifi bellen voor betere mobiele indoordekking

  01 May 2018

  Onafhankelijk onderzoek bevestigt keer op keer dat Nederland beschikt over de beste mobiele 4G-netwerken ter wereld. Alle Nederlandse netwerk operators scoren bijna maximaal als het om de dekking gaat. Toch kan soms het mobiele bereik wegvallen door bijvoorbeeld dikke betonnen muren op kantoor of thuis. Zulke muren blokkeren het signaal. Ook zorgt de steeds betere […] ...

  Lees meer
 • Omdat het kan

  Tele2 vernieuwt mobiel aanbod

  25 April 2018

  Veranderingen gebaseerd op veranderingen in mobiel gebruik Tele2 introduceert onder meer een 0 minutenabonnement, 20GB databundel, jaarcontract, en meer flexibiliteit en keuzevrijheid Naar mate de mobiele telefoon een grotere rol in ons dagelijks leven speelt, verandert het gebruik ingrijpend. ‘Ouderwets’ bellen en sms’en wordt bijvoorbeeld minder gebruikt dan ooit, blijkt uit analyse van klantgedrag. En als […] ...

  Lees meer
 • streammetstijl

  Jan Taminiau en Tele2 maken statement met VR-bril

  05 April 2018

  Couturier ontwerpt high tech collector’s item met (knip)oog voor de omgeving Eén van de meest toonaangevende ontwerpers van Nederland, Jan Taminiau, presenteert vandaag samen met Tele2 de eerste virtual reality (VR) bril met een statement: #streammetstijl. VR-streamen wordt populairder met de toegang tot ongelimiteerde data. Virtual reality geeft letterlijk een nieuwe dimensie aan onze beleving, […] ...

  Lees meer

WERKEN BIJ TELE2

Sommige dingen kun je haast niet uitleggen.

Maar we proberen het toch, het bijzondere van werken bij Tele2. Met minder dan duizend mensen verantwoordelijk voor het wel en wee van meer dan 1,1 miljoen klanten. Op onze speciale Werken bij Tele2 pagina zie je hoe we dat doen. En we zijn altijd op zoek naar goeie nieuwe collega’s. Dus kijk ook gelijk naar de laatste vacatures. En misschien help jij ons binnenkort wel om de aller- allerbeste telecomaanbieder te worden voor onze klanten.

Bekijk onze vacatures

WIE ZIJN TELE2 ?

Groot, onpersoonlijk, onbereikbaar? Helemaal niet. Tele2 bestaat uit bijna 1000 enthousiaste collega’s. We stellen er graag een aantal aan je voor.

 • MDH Meile de Haan Director Network & IT
 • DB Daniel Braat Chief Financial Officer
 • LH Leslie Hoogeveen Managing Director Consumer Mobile
 • MS Michael Stinner Director Customer Experience a.i.
 • SB Saskia Bekkers Managing Director Human Resources & Facility Management
 • JJ Jon James Chief Executive Officer
 • DW Derk Wever Director Legal, Purchase & Security
 • CVD Cilesta van Doorn Managing Director Brand & Communications
 • BW Barry Wissink Managing Director B2B