OVER TELE2

Welkom! Leuk dat je interesse hebt in Tele2. Op deze pagina hebben we heel veel informatie over onszelf verzameld. Dus wil je iets weten over onze geschiedenis, ons MVO-beleid, de mensen die bij ons werken of misschien de laatste nieuwtjes. Je vindt het allemaal hier. En als je toch nog iets mist. Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Het geheim van Tele2

Twintig jaar geleden begon Tele2 aan een haast onmogelijke missie: het afbreken van de bestaande telecommonopolies. Niet zonder succes weten we inmiddels. Door ons niets aan te trekken van de bestaande conventies heeft Tele2 de markt opengebroken en belt iedereen tegenwoordig voor een paar cent naar elk willekeurig land ter wereld. Ook kun je voortaan zelf bepalen hoe je jouw mobiele abonnement samenstelt en kunnen bedrijven eindelijk kiezen uit meerdere, betrouwbare telecom partners.
Maar betekent dat dat we klaar zijn? Helemaal niet. De huidige telecommarkt zit vol beperkingen en onmogelijkheden. En de meeste mensen zien telecomaanbieders nog steeds als een noodzakelijk kwaad. Tele2 is er van overtuigd dat ook dit anders kan. Beter. Makkelijker. En goedkoper. Wij zijn ervan overtuigd dat we succesvol kunnen zijn door iedereen te bieden wat hij of zij nodig heeft voor minder. Door te blijven verbeteren wat mensen inmiddels gewoon zijn gaan vinden. Door er altijd voor onze klanten te zijn. Tele2 gaat nog verder om de allerbeste telecomaanbieder van Nederland te worden.

Nieuws

 • Beter bereikbaar door integratie van vast & mobiel

  15 April 2014

    Tele2 Zakelijk biedt bedrijven een telefooncentrale in de cloud Amsterdam, 3 december 2012 – Bedrijven willen niet langer investeren in kostbare telefooncentrales op kantoor. Tele2 biedt vanaf vandaag zakelijk Nederland met Hosted Voice een telefooncentrale in de cloud.  Hiermee zijn bedrijven nu en in de toekomst verzekerd van alle moderne functionaliteiten, zoals een volledige […] ...

  Lees meer
 • logo

  Into Telecom businesspartner van het jaar 2013 van Tele2

  04 April 2014

  Telecom-partner Into Telecom heeft gistermiddag van Tele2 de award voor beste Businesspartner van het jaar 2013 ontvangen. Directeur Jan-Willem van Dijk ontving de award donderdag 3 april op het hoofdkantoor van Into Telecom in Breda uit handen van Edwin Hagenouw, Tele2 Manager Partner Sales MKB-markt. Het is het derde opeenvolgende jaar dat Into Telecom, de […] ...

  Lees meer
 • Interactieve tv, bellen en internet van Tele2

  HD is nieuwe standaard voor meest bekeken zenders bij Tele2

  04 April 2014

  Vanaf deze week biedt Tele2 11 van de meest bekeken zenders in het standaard tv-pakket aan in HD kwaliteit. Alle nieuwe klanten en abonnees met het HD-pakket van Tele2 kunnen vanaf nu Nederland 1, 2 en 3, RTL4, RTL5, RTL7, RTL8, SBS6, Net5, Veronica en BBC2 ook bekijken in haarscherpe beeld- en geluidskwaliteit. De uitbreiding […] ...

  Lees meer

WERKEN BIJ TELE2

Sommige dingen kun je haast niet uitleggen.

Maar we proberen het toch, het bijzondere van werken bij Tele2. Met minder dan duizend mensen verantwoordelijk voor het wel en wee van meer dan 1,1 miljoen klanten. Op onze speciale Werken bij Tele2 pagina zie je hoe we dat doen. En we zijn altijd op zoek naar goeie nieuwe collega’s. Dus kijk ook gelijk naar de laatste vacatures. En misschien help jij ons binnenkort wel om de aller- allerbeste telecomaanbieder te worden voor onze klanten.

Bekijk onze vacatures

JAARVERSLAGEN

Allemaal mooie verhalen op deze site, maar misschien ben je wel gewoon op zoek naar de harde cijfers. Hier vindt je alle jaarverslagen van Tele2 Nederland van de afgelopen jaren.

WIE ZIJN TELE2 ?

Groot, onpersoonlijk, onbereikbaar? Helemaal niet. Tele2 bestaat uit bijna 1000 enthousiaste collega’s. We stellen er graag een aantal aan je voor.

 • BobBunnik Bob Bunnik Directeur Strategy & Development
 • AnjaDeBree Anja de Bree Directeur Human Resource
 • EstherHaaksmanBakker Esther Haaksman-Bakker Directeur Mobiel Project 4G
 • Fedor Hoevenaars Fedor Hoevenaars Directeur zakelijke markt
 • ErnstJanVanRooijen Ernst Jan van Rooijen Acting Chief Executive Officer/ Chief Financial Officer
 • Cilesta van Doorn Cilesta van Doorn Directeur Brand & Communication
 • FrankVanDerEnt Frank van der Ent Directeur Wholesale & Consumentenmarkt
 • SjoukeVanDijk Sjouke van Dijk Directeur Network Operations & Engineering
 • SvenjaDeVos Svenja de Vos Chief Information Officer