OVER TELE2

Welkom! Leuk dat je interesse hebt in Tele2. Op deze pagina hebben we heel veel informatie over onszelf verzameld. Dus wil je iets weten over onze geschiedenis, ons MVO-beleid, de mensen die bij ons werken of misschien de laatste nieuwtjes. Je vindt het allemaal hier. En als je toch nog iets mist. Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Het geheim van Tele2

Twintig jaar geleden begon Tele2 aan een haast onmogelijke missie: het afbreken van de bestaande telecommonopolies. Niet zonder succes weten we inmiddels. Door ons niets aan te trekken van de bestaande conventies heeft Tele2 de markt opengebroken en belt iedereen tegenwoordig voor een paar cent naar elk willekeurig land ter wereld. Ook kun je voortaan zelf bepalen hoe je jouw mobiele abonnement samenstelt en kunnen bedrijven eindelijk kiezen uit meerdere, betrouwbare telecom partners.
Maar betekent dat dat we klaar zijn? Helemaal niet. De huidige telecommarkt zit vol beperkingen en onmogelijkheden. En de meeste mensen zien telecomaanbieders nog steeds als een noodzakelijk kwaad. Tele2 is er van overtuigd dat ook dit anders kan. Beter. Makkelijker. En goedkoper. Wij zijn ervan overtuigd dat we succesvol kunnen zijn door iedereen te bieden wat hij of zij nodig heeft voor minder. Door te blijven verbeteren wat mensen inmiddels gewoon zijn gaan vinden. Door er altijd voor onze klanten te zijn. Tele2 gaat nog verder om de allerbeste telecomaanbieder van Nederland te worden.

Nieuws

 • CONTENT-Internetabonnement

  Ultrasnel internet thuis van Tele2

  01 February 2016

  Ultrasnel internet thuis, niet omdat het moet, maar omdat het kan. Tele2 biedt nu vaste internetsnelheden tot 100 Mb/s met Internet Extra. Internet Extra kost €28 euro per maand en is vanaf vandaag verkrijgbaar. De diensten worden geleverd via het vaste netwerk van KPN en zijn vanaf nu beschikbaar bij 28% van de Nederlandse huishoudens. […] ...

  Lees meer
 • logo

  Malin Holmberg volgt Jeff Dodds op per 1 april a.s.

  28 January 2016

  Vandaag kondigde Jeff Dodds zijn vertrek aan als CEO van Tele2 Nederland. Op 1 april a.s. zal zijn rol worden overgenomen door Malin Holmberg, momenteel EVP Central Europe en CEO Tele2 Kroatië. Na een periode van twee jaar keert hij terug naar zijn gezin met twee jonge kinderen in Engeland. Hij zal daar een nieuwe […] ...

  Lees meer
 • _DSC7881_lev-(kopia)

  Omdat het kan

  20 January 2016

  De Tweede Kamer stemde gisteren in met de nieuwe Telecomwet. Een van de belangrijkste wijzigingen is de verkleining van de overstapdrempel voor bedrijven. Zij kunnen nu, net als consumenten, makkelijker een nieuwe provider kiezen voor de levering van ICT-diensten zonder dat zij contractueel in een wurggreep worden gehouden. De opzegtermijn voor contracten wordt verlaagd naar een […] ...

  Lees meer

WERKEN BIJ TELE2

Sommige dingen kun je haast niet uitleggen.

Maar we proberen het toch, het bijzondere van werken bij Tele2. Met minder dan duizend mensen verantwoordelijk voor het wel en wee van meer dan 1,1 miljoen klanten. Op onze speciale Werken bij Tele2 pagina zie je hoe we dat doen. En we zijn altijd op zoek naar goeie nieuwe collega’s. Dus kijk ook gelijk naar de laatste vacatures. En misschien help jij ons binnenkort wel om de aller- allerbeste telecomaanbieder te worden voor onze klanten.

Bekijk onze vacatures

JAARVERSLAGEN

Allemaal mooie verhalen op deze site, maar misschien ben je wel gewoon op zoek naar de harde cijfers. Hier vind je alle jaarverslagen van Tele2 Nederland van de afgelopen jaren.

WIE ZIJN TELE2 ?

Groot, onpersoonlijk, onbereikbaar? Helemaal niet. Tele2 bestaat uit bijna 1000 enthousiaste collega’s. We stellen er graag een aantal aan je voor.

 • Jeff Doods Jeff Dodds Chief Executive Officer
 • AnjaDeBree Anja de Bree Directeur Human Resource
 • Fedor Hoevenaars Fedor Hoevenaars Directeur zakelijke markt
 • ErnstJanVanRooijen Ernst Jan van Rooijen Chief Financial Officer
 • Cilesta van Doorn Cilesta van Doorn Directeur Brand & Communication