OVER TELE2

Welkom! Leuk dat je interesse hebt in Tele2. Op deze pagina hebben we heel veel informatie over onszelf verzameld. Dus wil je iets weten over onze geschiedenis, ons MVO-beleid, de mensen die bij ons werken of misschien de laatste nieuwtjes. Je vindt het allemaal hier. En als je toch nog iets mist. Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Het geheim van Tele2

Twintig jaar geleden begon Tele2 aan een haast onmogelijke missie: het afbreken van de bestaande telecommonopolies. Niet zonder succes weten we inmiddels. Door ons niets aan te trekken van de bestaande conventies heeft Tele2 de markt opengebroken en belt iedereen tegenwoordig voor een paar cent naar elk willekeurig land ter wereld. Ook kun je voortaan zelf bepalen hoe je jouw mobiele abonnement samenstelt en kunnen bedrijven eindelijk kiezen uit meerdere, betrouwbare telecom partners.
Maar betekent dat dat we klaar zijn? Helemaal niet. De huidige telecommarkt zit vol beperkingen en onmogelijkheden. En de meeste mensen zien telecomaanbieders nog steeds als een noodzakelijk kwaad. Tele2 is er van overtuigd dat ook dit anders kan. Beter. Makkelijker. En goedkoper. Wij zijn ervan overtuigd dat we succesvol kunnen zijn door iedereen te bieden wat hij of zij nodig heeft voor minder. Door te blijven verbeteren wat mensen inmiddels gewoon zijn gaan vinden. Door er altijd voor onze klanten te zijn. Tele2 gaat nog verder om de allerbeste telecomaanbieder van Nederland te worden.

Nieuws

 • tele2-presents-freedom

  Tele2 presenteert: Freedom

  08 March 2017

  Waarom zou je je als consument nog twee jaar vast laten leggen voor een Sim Only-abonnement? Tele2 staat voor zorgeloze keuzevrijheid en dat is te zien in de nieuwe campagne die vandaag online en op tv wordt gelanceerd. Lynn Jung, ’s werelds beste freerunner, laat op spectaculaire wijze zien dat je als consument bij Tele2 […] ...

  Lees meer
 • logo

  Jon James nieuwe CEO Tele2 Nederland

  03 March 2017

  Vandaag heeft de Tele2 Group bekend gemaakt dat Jonathan (Jon) James is aangesteld als de nieuwe Chief Executive Officer van Tele2 Nederland, daarmee treedt hij tevens toe tot het leadership team van de Tele2 Group. Jon is de opvolger van Malin Holmberg die Tele2 zal verlaten. Voor zijn komst naar Tele2 was Jon James Chief […] ...

  Lees meer
 • beste-mobiele-provider-2017

  Tele2 winnaar beste mobiele provider van 2017

  02 March 2017

  Bestemobieleproviders.nl heeft een onderzoek uitgevoerd naar de beste mobiele provider van 2017. Uit de resultaten komt Tele2 naar voren als beste mobiele provider van 2017. Bij het beoordelen van de providers is gekeken naar de prijs, klantenservice en het netwerk. In maart 2016 bereikte Tele2 landelijke 4G dekking in combinatie met een hoge maximale downloadsnelheid van 225 […] ...

  Lees meer

WERKEN BIJ TELE2

Sommige dingen kun je haast niet uitleggen.

Maar we proberen het toch, het bijzondere van werken bij Tele2. Met minder dan duizend mensen verantwoordelijk voor het wel en wee van meer dan 1,1 miljoen klanten. Op onze speciale Werken bij Tele2 pagina zie je hoe we dat doen. En we zijn altijd op zoek naar goeie nieuwe collega’s. Dus kijk ook gelijk naar de laatste vacatures. En misschien help jij ons binnenkort wel om de aller- allerbeste telecomaanbieder te worden voor onze klanten.

Bekijk onze vacatures

JAARVERSLAGEN

Allemaal mooie verhalen op deze site, maar misschien ben je wel gewoon op zoek naar de harde cijfers. Hier vind je alle jaarverslagen van Tele2 Nederland van de afgelopen jaren.

WIE ZIJN TELE2 ?

Groot, onpersoonlijk, onbereikbaar? Helemaal niet. Tele2 bestaat uit bijna 1000 enthousiaste collega’s. We stellen er graag een aantal aan je voor.

 • daniel-braat Daniel Braat Chief Financial Officer
 • adrian-garrett Adrian Garrett Chief Commercial Officer Consumer
 • Niklas Newsroom Niklas Öster Chief Operating Officer
 • saskia newsroom Saskia Bekkers Managing Director Human Resource
 • jon-james Jon James Chief Executive Officer
 • Derk Derk Wever Managing director M&A and business development
 • Cilesta Cilesta van Doorn Managing director Brand & Communications
 • Barry newsroom Barry Wissink Managing director zakelijke markt