OVER TELE2

Welkom! Leuk dat je interesse hebt in Tele2. Op deze pagina hebben we heel veel informatie over onszelf verzameld. Dus wil je iets weten over onze geschiedenis, ons MVO-beleid, de mensen die bij ons werken of misschien de laatste nieuwtjes. Je vindt het allemaal hier. En als je toch nog iets mist. Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Het geheim van Tele2

Twintig jaar geleden begon Tele2 aan een haast onmogelijke missie: het afbreken van de bestaande telecommonopolies. Niet zonder succes weten we inmiddels. Door ons niets aan te trekken van de bestaande conventies heeft Tele2 de markt opengebroken en belt iedereen tegenwoordig voor een paar cent naar elk willekeurig land ter wereld. Ook kun je voortaan zelf bepalen hoe je jouw mobiele abonnement samenstelt en kunnen bedrijven eindelijk kiezen uit meerdere, betrouwbare telecom partners.
Maar betekent dat dat we klaar zijn? Helemaal niet. De huidige telecommarkt zit vol beperkingen en onmogelijkheden. En de meeste mensen zien telecomaanbieders nog steeds als een noodzakelijk kwaad. Tele2 is er van overtuigd dat ook dit anders kan. Beter. Makkelijker. En goedkoper. Wij zijn ervan overtuigd dat we succesvol kunnen zijn door iedereen te bieden wat hij of zij nodig heeft voor minder. Door te blijven verbeteren wat mensen inmiddels gewoon zijn gaan vinden. Door er altijd voor onze klanten te zijn. Tele2 gaat nog verder om de allerbeste telecomaanbieder van Nederland te worden.

BEDRIJFSGEGEVENS

Bedrijfsnaam Tele2 Nederland B.V., “Tele2”
Vestigingsadres Wisselwerking 58, 1112 XS DIEMEN
Klantenservice https://www.tele2.nl/klantenservice/
KvK-nummer 333034128
BTW-nummer NL807297239B01
Gegevens toezichthouders Autoriteit Consument en Markt (ACM): 941748 en 941749
Autoriteit Financiële Markten (AFM): Vergunning nummer 12044336 (Tele2 Finance)
Klacht indienen kan via: Geschillencommissie Telecommunicatie en Online Dispute Resolution Platform:
https://www.tele2.nl/klantenservice/klachten/
Gedragscode Mobiele Diensten: https://www.payinfo.nl/media/gedragscodes/00bb5555-db0a-4ae0-8215-cbc7beea8068.pdf
Gedragscode Transparantie Internetsnelheden: https://www.tele2.nl/klantenservice/thuis/internet/internet-is-traag/
Informatie over onze tarieven vind je hier: https://www.tele2.nl/thuis/tarieven/ (voor vaste diensten)
https://www.tele2.nl/mobiel/tarieven/ (voor mobiele diensten)
Onze Privacy Policy vind je hier: https://www.tele2.nl/privacy-policy/

Nieuws

 • Tele2 voor het derde jaar op rij beste mobiele provider

  29 May 2019

  Uit onafhankelijk onderzoek van ‘Beste Mobiele Providers’ , naar providers met eigen netwerken is Tele2 ook in 2019 als beste mobiele provider uit de bus gekomen. In het onderzoek heeft Tele2 zeer goedgescoord op de onderwerpen prijs, klantenservice en netwerk. Het onderzoek is uitgevoerd onder alle mobiele providers waaronder KPN, T-Mobile, Vodafone, Ben, Simyo, hollandsnieuwe, Youfone, Lebara […] ...

  Lees meer
 • Samen de strijd aan tegen smartphonefraude

  29 May 2019

  Samen met andere Nederlandse telecomproviders slaat Tele2 de handen ineen in de strijd tegen smartphonefraude. In een gezamenlijk initiatief lanceert Preventel de voorlichtingswebsite voorkomsmartphonefraude.nl. Smartphonefraude is een relatief nieuwe vorm van criminaliteit in Nederland. Slachtoffers worden verleid of gedwongen een telefoonabonnement met toestel af te sluiten, moeten dit toestel vervolgens afstaan, maar blijven wel verantwoordelijk […] ...

  Lees meer
 • Postduiven draaien overuren: stekker gaat uit ISDN2

  03 May 2019

  50.000 bedrijven moeten binnen vier en een halve maand overstappen, voordat telefoon en internet worden afgesloten     In september van dit jaar is het gedaan met de oude vertrouwde kabel uit de muur waarmee we jarenlang konden bellen en internetten. Kun jij je nog herinneren dat je ‘per tik’ betaalde om een paar uurtjes […] ...

  Lees meer

WERKEN BIJ TELE2

Sommige dingen kun je haast niet uitleggen.

Maar we proberen het toch, het bijzondere van werken bij Tele2. Met minder dan duizend mensen verantwoordelijk voor het wel en wee van meer dan 1,1 miljoen klanten. Op onze speciale Werken bij Tele2 pagina zie je hoe we dat doen. En we zijn altijd op zoek naar goeie nieuwe collega’s. Dus kijk ook gelijk naar de laatste vacatures. En misschien help jij ons binnenkort wel om de aller- allerbeste telecomaanbieder te worden voor onze klanten.

Bekijk onze vacatures

WIE ZIJN TELE2 ?

Groot, onpersoonlijk, onbereikbaar? Helemaal niet. Tele2 bestaat uit bijna 1000 enthousiaste collega’s. We stellen er graag een aantal aan je voor.