OVER TELE2

Welkom! Leuk dat je interesse hebt in Tele2. Op deze pagina hebben we heel veel informatie over onszelf verzameld. Dus wil je iets weten over onze geschiedenis, ons MVO-beleid, de mensen die bij ons werken of misschien de laatste nieuwtjes. Je vindt het allemaal hier. En als je toch nog iets mist. Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Het geheim van Tele2

Twintig jaar geleden begon Tele2 aan een haast onmogelijke missie: het afbreken van de bestaande telecommonopolies. Niet zonder succes weten we inmiddels. Door ons niets aan te trekken van de bestaande conventies heeft Tele2 de markt opengebroken en belt iedereen tegenwoordig voor een paar cent naar elk willekeurig land ter wereld. Ook kun je voortaan zelf bepalen hoe je jouw mobiele abonnement samenstelt en kunnen bedrijven eindelijk kiezen uit meerdere, betrouwbare telecom partners.
Maar betekent dat dat we klaar zijn? Helemaal niet. De huidige telecommarkt zit vol beperkingen en onmogelijkheden. En de meeste mensen zien telecomaanbieders nog steeds als een noodzakelijk kwaad. Tele2 is er van overtuigd dat ook dit anders kan. Beter. Makkelijker. En goedkoper. Wij zijn ervan overtuigd dat we succesvol kunnen zijn door iedereen te bieden wat hij of zij nodig heeft voor minder. Door te blijven verbeteren wat mensen inmiddels gewoon zijn gaan vinden. Door er altijd voor onze klanten te zijn. Tele2 gaat nog verder om de allerbeste telecomaanbieder van Nederland te worden.

Nieuws

 • superselfie

  Selfiekoningin Roxeanne Hazes post super super super veel selfies

  22 September 2017

  Waar je ook bent, wie je ook ontmoet – als je het niet vastlegt met een selfie, heb je het eigenlijk niet meegemaakt. Onderzoek van Sony heeft aangetoond dat de gemiddelde volwassene in Engeland maar liefst 24 selfies per maand neemt en pas na vijf pogingen tevreden is over z’n selfie. En daar doen wij […] ...

  Lees meer
 • Tele2 POP-IN STORE

  Tele2 gekozen tot Beste Winkelketen & Webshop, opent POP-IN STORE

  20 September 2017

  Tele2 schudt de Nederlandse telecommarkt op en wil daarbij dichtbij haar klanten staan. In 16 Tele2-winkels in verschillende steden in heel Nederland worden klanten daarom persoonlijk geadviseerd en ondersteund. En met succes: de winkels en de webshop van Tele2 zijn vorige week donderdag uitgeroepen tot Beste Winkelketen en winnaar Webshop Award 2017-2018 in de categorie […] ...

  Lees meer
 • Narrowcasting_Retail_met_titel

  Dat wil je: messcherp voordeel tijdens Tele2′s DIT WIL IK WEKEN

  14 August 2017

  Hoera! Van 14 augustus tot en met 19 september is het weer tijd voor de DIT WIL IK WEKEN van Tele2. In deze periode heeft Tele2 tijdelijk messcherpe aanbiedingen. Klant worden bij het allernieuwste 4G-netwerk van Nederland wordt zo natuurlijk helemaal een feestje. Tijdens de DIT WIL IK WEKEN krijg je €2,- korting per maand […] ...

  Lees meer

WERKEN BIJ TELE2

Sommige dingen kun je haast niet uitleggen.

Maar we proberen het toch, het bijzondere van werken bij Tele2. Met minder dan duizend mensen verantwoordelijk voor het wel en wee van meer dan 1,1 miljoen klanten. Op onze speciale Werken bij Tele2 pagina zie je hoe we dat doen. En we zijn altijd op zoek naar goeie nieuwe collega’s. Dus kijk ook gelijk naar de laatste vacatures. En misschien help jij ons binnenkort wel om de aller- allerbeste telecomaanbieder te worden voor onze klanten.

Bekijk onze vacatures

JAARVERSLAGEN

Allemaal mooie verhalen op deze site, maar misschien ben je wel gewoon op zoek naar de harde cijfers. Hier vind je alle jaarverslagen van Tele2 Nederland van de afgelopen jaren.

WIE ZIJN TELE2 ?

Groot, onpersoonlijk, onbereikbaar? Helemaal niet. Tele2 bestaat uit bijna 1000 enthousiaste collega’s. We stellen er graag een aantal aan je voor.

 • Meile de Haan Meile de Haan Director Network & IT
 • daniel-braat Daniel Braat Chief Financial Officer
 • Leslie Hoogeveen Leslie Hoogeveen Managing Director Consumer Mobile
 • Michael Stinner Michael Stinner Director Customer Experience a.i.
 • saskia newsroom Saskia Bekkers Managing Director Human Resources & Facility Management
 • jon-james Jon James Chief Executive Officer
 • Derk Derk Wever Director Legal, Purchase & Security
 • Cilesta Cilesta van Doorn Managing Director Brand & Communications
 • Barry newsroom Barry Wissink Managing Director B2B