OVER TELE2

Welkom! Leuk dat je interesse hebt in Tele2. Op deze pagina hebben we heel veel informatie over onszelf verzameld. Dus wil je iets weten over onze geschiedenis, ons MVO-beleid, de mensen die bij ons werken of misschien de laatste nieuwtjes. Je vindt het allemaal hier. En als je toch nog iets mist. Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Het geheim van Tele2

Twintig jaar geleden begon Tele2 aan een haast onmogelijke missie: het afbreken van de bestaande telecommonopolies. Niet zonder succes weten we inmiddels. Door ons niets aan te trekken van de bestaande conventies heeft Tele2 de markt opengebroken en belt iedereen tegenwoordig voor een paar cent naar elk willekeurig land ter wereld. Ook kun je voortaan zelf bepalen hoe je jouw mobiele abonnement samenstelt en kunnen bedrijven eindelijk kiezen uit meerdere, betrouwbare telecom partners.
Maar betekent dat dat we klaar zijn? Helemaal niet. De huidige telecommarkt zit vol beperkingen en onmogelijkheden. En de meeste mensen zien telecomaanbieders nog steeds als een noodzakelijk kwaad. Tele2 is er van overtuigd dat ook dit anders kan. Beter. Makkelijker. En goedkoper. Wij zijn ervan overtuigd dat we succesvol kunnen zijn door iedereen te bieden wat hij of zij nodig heeft voor minder. Door te blijven verbeteren wat mensen inmiddels gewoon zijn gaan vinden. Door er altijd voor onze klanten te zijn. Tele2 gaat nog verder om de allerbeste telecomaanbieder van Nederland te worden.

Nieuws

 • 800px-Tele2_logo

  Nieuwe campagne tegen internetcriminaliteit

  05 March 2018

  Internetcriminaliteit is een groeiend probleem. Uit onderzoek van het ministerie van Justitie en Veiligheid blijkt dat twee derde van de Nederlanders denkt dat de kans toeneemt dat hij de komende jaren zelf met internetcriminaliteit te maken krijgt. Tegelijkertijd weet slechts de helft van de Nederlanders (53%) hoe hij zich tegen online gevaren kan beschermen. Daarom […] ...

  Lees meer
 • FC Utrecht-baas Frans van Seumeren

  Tele2 en FC Utrecht zoeken nieuwe Eindbaas

  12 February 2018

  Voor één dag dé Eindbaas worden van FC Utrecht? Ook in 2018 kan dat! FC Utrecht en Tele2 zijn samen de zoektocht naar een nieuwe Eindbaas gestart. Wil jij voor één dag de touwtjes overnemen van Frans van Seumeren? Lijkt het jou mooi om op zondag 8 april bij de wedstrijd FC Utrecht – ADO […] ...

  Lees meer
 • Tele2-FC Utrecht

  Tele2 verlengt partnership met FC Utrecht

  25 January 2018

  Tele2 en FC Utrecht hebben op woensdag 24 januari 2018 in stadion Galgenwaard, tijdens de wedstrijd FC Utrecht – Feyenoord, bekendgemaakt dat hun partnership is verlengd. Barry Wissink, Managing Director Tele2 Zakelijk, licht toe: “We zijn heel enthousiast dat we de samenwerking hebben verlengd. Als connectiviteitspartner van FC Utrecht zetten we onze samenwerking graag op […] ...

  Lees meer

WERKEN BIJ TELE2

Sommige dingen kun je haast niet uitleggen.

Maar we proberen het toch, het bijzondere van werken bij Tele2. Met minder dan duizend mensen verantwoordelijk voor het wel en wee van meer dan 1,1 miljoen klanten. Op onze speciale Werken bij Tele2 pagina zie je hoe we dat doen. En we zijn altijd op zoek naar goeie nieuwe collega’s. Dus kijk ook gelijk naar de laatste vacatures. En misschien help jij ons binnenkort wel om de aller- allerbeste telecomaanbieder te worden voor onze klanten.

Bekijk onze vacatures

WIE ZIJN TELE2 ?

Groot, onpersoonlijk, onbereikbaar? Helemaal niet. Tele2 bestaat uit bijna 1000 enthousiaste collega’s. We stellen er graag een aantal aan je voor.

 • Meile de Haan Meile de Haan Director Network & IT
 • daniel-braat Daniel Braat Chief Financial Officer
 • Leslie Hoogeveen Leslie Hoogeveen Managing Director Consumer Mobile
 • Michael Stinner Michael Stinner Director Customer Experience a.i.
 • saskia newsroom Saskia Bekkers Managing Director Human Resources & Facility Management
 • jon-james Jon James Chief Executive Officer
 • Derk Derk Wever Director Legal, Purchase & Security
 • Cilesta Cilesta van Doorn Managing Director Brand & Communications
 • Barry newsroom Barry Wissink Managing Director B2B