OVER TELE2

Welkom! Leuk dat je interesse hebt in Tele2. Op deze pagina hebben we heel veel informatie over onszelf verzameld. Dus wil je iets weten over onze geschiedenis, ons MVO-beleid, de mensen die bij ons werken of misschien de laatste nieuwtjes. Je vindt het allemaal hier. En als je toch nog iets mist. Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Het geheim van Tele2

Twintig jaar geleden begon Tele2 aan een haast onmogelijke missie: het afbreken van de bestaande telecommonopolies. Niet zonder succes weten we inmiddels. Door ons niets aan te trekken van de bestaande conventies heeft Tele2 de markt opengebroken en belt iedereen tegenwoordig voor een paar cent naar elk willekeurig land ter wereld. Ook kun je voortaan zelf bepalen hoe je jouw mobiele abonnement samenstelt en kunnen bedrijven eindelijk kiezen uit meerdere, betrouwbare telecom partners.
Maar betekent dat dat we klaar zijn? Helemaal niet. De huidige telecommarkt zit vol beperkingen en onmogelijkheden. En de meeste mensen zien telecomaanbieders nog steeds als een noodzakelijk kwaad. Tele2 is er van overtuigd dat ook dit anders kan. Beter. Makkelijker. En goedkoper. Wij zijn ervan overtuigd dat we succesvol kunnen zijn door iedereen te bieden wat hij of zij nodig heeft voor minder. Door te blijven verbeteren wat mensen inmiddels gewoon zijn gaan vinden. Door er altijd voor onze klanten te zijn. Tele2 gaat nog verder om de allerbeste telecomaanbieder van Nederland te worden.

Nieuws

 • Apple 2

  Tele2 biedt de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus vanaf 16 september

  09 September 2016

  Tele2 voegt de nieuwste Apple toestellen, de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus toe aan haar assortiment. De nieuwe iPhone heeft een sterk verbeterd camera systeem, is water- en stofdicht en heeft voor het eerst een stereo speaker systeem. De nieuwe A10 Fusion chip zorgt voor een krachtige prestatie. De nieuwe batterij in de […] ...

  Lees meer
 • logo Slachtofferhulp Nederland

  Slachtofferhulp Nederland kiest voor Tele2

  08 September 2016

  De komende jaren mag Tele2 de mobiele en vaste telefonie verzorgen voor Slachtofferhulp Nederland. De organisatie die dagelijks slachtoffers van misdrijven, verkeersongelukken en calamiteiten steunt. Zij helpen nabestaanden, getuigen en andere betrokkenen bij het verwerken van de gebeurtenis en, waar mogelijk, herstellen dan wel verlichten van de materiële en immateriële schade. In 2015 konden meer […] ...

  Lees meer
 • Logo Fox Sports 1

  Tele2 stopt met het aanbieden van Fox Sports

  17 August 2016

  Tele2 weigert om klanten te laten betalen voor iets wat zij niet willen en ziet zich gedwongen om per direct te stoppen met het aanbieden van de FOX Sports kanalen aan tv-klanten. Voor klanten die op dit moment een FOX Sports abonnement hebben, betekent dit dat zij nog tot 13 september aanstaande toegang hebben tot […] ...

  Lees meer

WERKEN BIJ TELE2

Sommige dingen kun je haast niet uitleggen.

Maar we proberen het toch, het bijzondere van werken bij Tele2. Met minder dan duizend mensen verantwoordelijk voor het wel en wee van meer dan 1,1 miljoen klanten. Op onze speciale Werken bij Tele2 pagina zie je hoe we dat doen. En we zijn altijd op zoek naar goeie nieuwe collega’s. Dus kijk ook gelijk naar de laatste vacatures. En misschien help jij ons binnenkort wel om de aller- allerbeste telecomaanbieder te worden voor onze klanten.

Bekijk onze vacatures

JAARVERSLAGEN

Allemaal mooie verhalen op deze site, maar misschien ben je wel gewoon op zoek naar de harde cijfers. Hier vind je alle jaarverslagen van Tele2 Nederland van de afgelopen jaren.

WIE ZIJN TELE2 ?

Groot, onpersoonlijk, onbereikbaar? Helemaal niet. Tele2 bestaat uit bijna 1000 enthousiaste collega’s. We stellen er graag een aantal aan je voor.

 • Niklas Newsroom Niklas Öster Chief Operating Officer
 • Ludek Newsroom Ludek Lastovka CFO
 • saskia newsroom Saskia Bekkers Managing Director Human Resource
 • Malin Holmberg Malin Holmberg CEO
 • Derk Derk Wever Managing director M&A and business development
 • Wouter Wouter Knoester Managing director Value Chain
 • Cilesta Cilesta van Doorn Managing director Brand & Communications
 • gerben Gerben Wijbenga Managing director consumentenmarkt
 • Barry newsroom Barry Wissink Managing director zakelijke markt