OVER TELE2

Welkom! Leuk dat je interesse hebt in Tele2. Op deze pagina hebben we heel veel informatie over onszelf verzameld. Dus wil je iets weten over onze geschiedenis, ons MVO-beleid, de mensen die bij ons werken of misschien de laatste nieuwtjes. Je vindt het allemaal hier. En als je toch nog iets mist. Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Het geheim van Tele2

Twintig jaar geleden begon Tele2 aan een haast onmogelijke missie: het afbreken van de bestaande telecommonopolies. Niet zonder succes weten we inmiddels. Door ons niets aan te trekken van de bestaande conventies heeft Tele2 de markt opengebroken en belt iedereen tegenwoordig voor een paar cent naar elk willekeurig land ter wereld. Ook kun je voortaan zelf bepalen hoe je jouw mobiele abonnement samenstelt en kunnen bedrijven eindelijk kiezen uit meerdere, betrouwbare telecom partners.
Maar betekent dat dat we klaar zijn? Helemaal niet. De huidige telecommarkt zit vol beperkingen en onmogelijkheden. En de meeste mensen zien telecomaanbieders nog steeds als een noodzakelijk kwaad. Tele2 is er van overtuigd dat ook dit anders kan. Beter. Makkelijker. En goedkoper. Wij zijn ervan overtuigd dat we succesvol kunnen zijn door iedereen te bieden wat hij of zij nodig heeft voor minder. Door te blijven verbeteren wat mensen inmiddels gewoon zijn gaan vinden. Door er altijd voor onze klanten te zijn. Tele2 gaat nog verder om de allerbeste telecomaanbieder van Nederland te worden.

Nieuws

 • Werknemer met 9-5 mentaliteit het meest gelukkig

  16 October 2018

  Kantelpunt flexibel werken nabij   Sinds de komst van de Wet flexibel werken in 2016 en de technologische mogelijkheden om online te zijn, kan het grootste deel van de Nederlandse werknemers altijd en overal werken. Met de toegenomen flexibiliteit en bereikbaarheid, zoekt een groot deel van werkend Nederland naar een manier om daar geen stress […] ...

  Lees meer
 • Tele2 ‘Beste Winkelketen’ én ‘Beste Webshop’ in telecom-categorie

  14 September 2018

  Voor het tweede jaar op rij is telecomprovider Tele2 uitgeroepen tot ‘Beste Winkelketen van Nederland’ en ‘Beste Webshop van Nederland’ in de categorie Telecom. Bijna 215.000 consumenten gaven gehoor aan de oproep om hun favoriete winkelketen en webshop te kiezen.In de categorie ‘Beste Winkelketen’ versloeg Tele2 overige finalisten KPN winkel en MediaMarkt. Als Beste Webshop […] ...

  Lees meer
 • HNB-laptopsticker

  Het Nieuwe Bellen gaat ISDN vervangen

  03 September 2018

  Tele2 completeert vast-mobiel portfolio met Hosted Voice Light Tele2 zakelijk introduceert ‘Het Nieuwe Bellen’ als alternatief voor de uitfasering van ISDN in september 2019. Het Nieuwe Bellen garandeert bereikbaarheid en biedt ondernemers uit het MKB, naast gewoon bellen, veel meer extra mogelijkheden. “Telefonische bereikbaarheid is van cruciaal belang voor elke onderneming. Medewerkers moeten overal en […] ...

  Lees meer

WERKEN BIJ TELE2

Sommige dingen kun je haast niet uitleggen.

Maar we proberen het toch, het bijzondere van werken bij Tele2. Met minder dan duizend mensen verantwoordelijk voor het wel en wee van meer dan 1,1 miljoen klanten. Op onze speciale Werken bij Tele2 pagina zie je hoe we dat doen. En we zijn altijd op zoek naar goeie nieuwe collega’s. Dus kijk ook gelijk naar de laatste vacatures. En misschien help jij ons binnenkort wel om de aller- allerbeste telecomaanbieder te worden voor onze klanten.

Bekijk onze vacatures

WIE ZIJN TELE2 ?

Groot, onpersoonlijk, onbereikbaar? Helemaal niet. Tele2 bestaat uit bijna 1000 enthousiaste collega’s. We stellen er graag een aantal aan je voor.