OVER TELE2

Welkom! Leuk dat je interesse hebt in Tele2. Op deze pagina hebben we heel veel informatie over onszelf verzameld. Dus wil je iets weten over onze geschiedenis, ons MVO-beleid, de mensen die bij ons werken of misschien de laatste nieuwtjes. Je vindt het allemaal hier. En als je toch nog iets mist. Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Het geheim van Tele2

Twintig jaar geleden begon Tele2 aan een haast onmogelijke missie: het afbreken van de bestaande telecommonopolies. Niet zonder succes weten we inmiddels. Door ons niets aan te trekken van de bestaande conventies heeft Tele2 de markt opengebroken en belt iedereen tegenwoordig voor een paar cent naar elk willekeurig land ter wereld. Ook kun je voortaan zelf bepalen hoe je jouw mobiele abonnement samenstelt en kunnen bedrijven eindelijk kiezen uit meerdere, betrouwbare telecom partners.
Maar betekent dat dat we klaar zijn? Helemaal niet. De huidige telecommarkt zit vol beperkingen en onmogelijkheden. En de meeste mensen zien telecomaanbieders nog steeds als een noodzakelijk kwaad. Tele2 is er van overtuigd dat ook dit anders kan. Beter. Makkelijker. En goedkoper. Wij zijn ervan overtuigd dat we succesvol kunnen zijn door iedereen te bieden wat hij of zij nodig heeft voor minder. Door te blijven verbeteren wat mensen inmiddels gewoon zijn gaan vinden. Door er altijd voor onze klanten te zijn. Tele2 gaat nog verder om de allerbeste telecomaanbieder van Nederland te worden.

Nieuws

 • Satellite dish 256x256

  Tele2 start doorgifte van lokale omroepen

  28 April 2016

  Tele2 is vanaf 21 april gestart met de doorgifte van lokale radio- en televisiezenders via zijn dienst Interactieve Televisie. Deze functionaliteit is nu voor iedere interactieve TV-klant van Tele2 beschikbaar. Tele2 biedt de omroepen aan via een speciaal menu in Interactieve Televisie. Vanuit het hoofdmenu vindt de kijker via het menu ‘Lokale R-TV’ de programma’s […] ...

  Lees meer
 • De Ouderen van Tegenwoordig

  Tele2 start nieuwe campagne met De Jeugd van Tegenwoordig

  19 April 2016

  Data streamen alleen voor jongeren? No way. Ook ouderen swipen, facetimen en youtuben wat af tegenwoordig. Daarom start Tele2 vandaag met een nieuwe campagne waarbij het ‘niet omdat het moet, maar omdat het kan’ mantra het volgende hoofdstuk in gaat. Een hoofdstuk waarbij ouderen net zoveel online zijn als jongeren. De Jeugd van Tegenwoordig is […] ...

  Lees meer
 • Docdata 2

  Docdata distributiepartner Tele2 voor zakelijke mobiele markt

  07 April 2016

  Vanaf vandaag verzorgt Docdata de logistieke afhandeling van alle bestellingen voor de zakelijke mobiele markt. Tele2 is al jarenlang een grote aanbieder van zakelijke telecom. Naast vaste telefonie en dataverbindingen, biedt het nieuwe eigen 4G-netwerk nieuwe groeikansen op het gebied van zakelijke mobiele gebruikers. In de afgelopen maanden is er een toenemend aantal grote en […] ...

  Lees meer

WERKEN BIJ TELE2

Sommige dingen kun je haast niet uitleggen.

Maar we proberen het toch, het bijzondere van werken bij Tele2. Met minder dan duizend mensen verantwoordelijk voor het wel en wee van meer dan 1,1 miljoen klanten. Op onze speciale Werken bij Tele2 pagina zie je hoe we dat doen. En we zijn altijd op zoek naar goeie nieuwe collega’s. Dus kijk ook gelijk naar de laatste vacatures. En misschien help jij ons binnenkort wel om de aller- allerbeste telecomaanbieder te worden voor onze klanten.

Bekijk onze vacatures

JAARVERSLAGEN

Allemaal mooie verhalen op deze site, maar misschien ben je wel gewoon op zoek naar de harde cijfers. Hier vind je alle jaarverslagen van Tele2 Nederland van de afgelopen jaren.

WIE ZIJN TELE2 ?

Groot, onpersoonlijk, onbereikbaar? Helemaal niet. Tele2 bestaat uit bijna 1000 enthousiaste collega’s. We stellen er graag een aantal aan je voor.

 • CFO Tele2 Netherlands Ludek Lastovka 2 Ludek Lastovka CFO
 • Saskia Bekkers - newsroom Saskia Bekkers Managing Director Human Resource
 • Malin Holmberg Malin Holmberg CEO
 • Francois Francois Mairey CTIO
 • Derk Derk Wever Managing director M&A and business development
 • Wouter Wouter Knoester Managing director Value Chain
 • Cilesta Cilesta van Doorn Managing director Brand & Communications
 • gerben Gerben Wijbenga Managing director consumentenmarkt
 • Fedor Fedor Hoevenaars Managing director zakelijke markt