OVER TELE2

Welkom! Leuk dat je interesse hebt in Tele2. Op deze pagina hebben we heel veel informatie over onszelf verzameld. Dus wil je iets weten over onze geschiedenis, ons MVO-beleid, de mensen die bij ons werken of misschien de laatste nieuwtjes. Je vindt het allemaal hier. En als je toch nog iets mist. Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Het geheim van Tele2

Twintig jaar geleden begon Tele2 aan een haast onmogelijke missie: het afbreken van de bestaande telecommonopolies. Niet zonder succes weten we inmiddels. Door ons niets aan te trekken van de bestaande conventies heeft Tele2 de markt opengebroken en belt iedereen tegenwoordig voor een paar cent naar elk willekeurig land ter wereld. Ook kun je voortaan zelf bepalen hoe je jouw mobiele abonnement samenstelt en kunnen bedrijven eindelijk kiezen uit meerdere, betrouwbare telecom partners.
Maar betekent dat dat we klaar zijn? Helemaal niet. De huidige telecommarkt zit vol beperkingen en onmogelijkheden. En de meeste mensen zien telecomaanbieders nog steeds als een noodzakelijk kwaad. Tele2 is er van overtuigd dat ook dit anders kan. Beter. Makkelijker. En goedkoper. Wij zijn ervan overtuigd dat we succesvol kunnen zijn door iedereen te bieden wat hij of zij nodig heeft voor minder. Door te blijven verbeteren wat mensen inmiddels gewoon zijn gaan vinden. Door er altijd voor onze klanten te zijn. Tele2 gaat nog verder om de allerbeste telecomaanbieder van Nederland te worden.

Nieuws

 • 160223 4G-Sim Only

  4G-only abonnementen van Tele2

  13 January 2017

  Sinds de lancering van onze netwerk kunnen wij onze klanten een geweldige 4G-gebruikservaring bieden op ons nieuwe netwerk tegen een hele scherpe prijs. Om hiervan te kunnen profiteren moeten klanten natuurlijk wel gebruik maken van een 4G-toestel. Klanten die vanaf februari dit jaar een nieuw abonnement bij Tele2 afsluiten worden tijdens het bestellen er duidelijk […] ...

  Lees meer
 • burggolf

  BurgGolf kiest voor Tele2

  11 January 2017

  BurgGolf heeft vandaag een 4-jarig contract met Tele2 getekend voor vast-mobiel geïntegreerde telefonie uit de cloud. De zes locaties en alle medewerkers zijn nu zowel vast- als mobiel optimaal bereikbaar via het vaste en mobiele 4G-netwerk van Tele2. “De prijs in combinatie met de kwaliteit van het netwerk en de dienstverlening waren van doorslaggevend belang […] ...

  Lees meer
 • 160223 4G-Sim Only

  Tele2 geeft alle mobiele klanten toegang tot VoLTE

  16 December 2016

  Diemen, 16 december 2016- Deze week heeft Tele2 twee belangrijke stappen gemaakt om ’s werelds eerste provider te worden die haar mobiele klanten alleen bedient via een 4G-netwerk. Alle mobiele klanten van Tele2 met een VoLTE-ready toestel zijn vanaf nu in staat om de technologie te gebruiken. Daarvoor moet nog aan een belangrijke vereiste worden […] ...

  Lees meer

WERKEN BIJ TELE2

Sommige dingen kun je haast niet uitleggen.

Maar we proberen het toch, het bijzondere van werken bij Tele2. Met minder dan duizend mensen verantwoordelijk voor het wel en wee van meer dan 1,1 miljoen klanten. Op onze speciale Werken bij Tele2 pagina zie je hoe we dat doen. En we zijn altijd op zoek naar goeie nieuwe collega’s. Dus kijk ook gelijk naar de laatste vacatures. En misschien help jij ons binnenkort wel om de aller- allerbeste telecomaanbieder te worden voor onze klanten.

Bekijk onze vacatures

JAARVERSLAGEN

Allemaal mooie verhalen op deze site, maar misschien ben je wel gewoon op zoek naar de harde cijfers. Hier vind je alle jaarverslagen van Tele2 Nederland van de afgelopen jaren.

WIE ZIJN TELE2 ?

Groot, onpersoonlijk, onbereikbaar? Helemaal niet. Tele2 bestaat uit bijna 1000 enthousiaste collega’s. We stellen er graag een aantal aan je voor.

 • adrian-garrett-cco-consumer Adrian Garrett Chief Commercial Officer Consumer
 • Niklas Newsroom Niklas Öster Chief Operating Officer
 • saskia newsroom Saskia Bekkers Managing Director Human Resource
 • Malin Holmberg Malin Holmberg CEO
 • Derk Derk Wever Managing director M&A and business development
 • Wouter Wouter Knoester Managing director Value Chain
 • Cilesta Cilesta van Doorn Managing director Brand & Communications
 • Barry newsroom Barry Wissink Managing director zakelijke markt