OVER TELE2

Welkom! Leuk dat je interesse hebt in Tele2. Op deze pagina hebben we heel veel informatie over onszelf verzameld. Dus wil je iets weten over onze geschiedenis, ons MVO-beleid, de mensen die bij ons werken of misschien de laatste nieuwtjes. Je vindt het allemaal hier. En als je toch nog iets mist. Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Het geheim van Tele2

Twintig jaar geleden begon Tele2 aan een haast onmogelijke missie: het afbreken van de bestaande telecommonopolies. Niet zonder succes weten we inmiddels. Door ons niets aan te trekken van de bestaande conventies heeft Tele2 de markt opengebroken en belt iedereen tegenwoordig voor een paar cent naar elk willekeurig land ter wereld. Ook kun je voortaan zelf bepalen hoe je jouw mobiele abonnement samenstelt en kunnen bedrijven eindelijk kiezen uit meerdere, betrouwbare telecom partners.
Maar betekent dat dat we klaar zijn? Helemaal niet. De huidige telecommarkt zit vol beperkingen en onmogelijkheden. En de meeste mensen zien telecomaanbieders nog steeds als een noodzakelijk kwaad. Tele2 is er van overtuigd dat ook dit anders kan. Beter. Makkelijker. En goedkoper. Wij zijn ervan overtuigd dat we succesvol kunnen zijn door iedereen te bieden wat hij of zij nodig heeft voor minder. Door te blijven verbeteren wat mensen inmiddels gewoon zijn gaan vinden. Door er altijd voor onze klanten te zijn. Tele2 gaat nog verder om de allerbeste telecomaanbieder van Nederland te worden.

Nieuws

 • fotoooo

  Kwart jongeren heeft structureel meer behoefte aan mobiele data

  26 October 2017

  Diemen, 26 oktober 2017 – Verdwaald en ook nog eens een lege databundel? Ergens de weg vinden zonder toegang tot mobiele data is voor Nederlanders dé ultieme ergernis. Een kwart van de jongeren houdt aan het einde van de databundel standaard een stuk maand over. Niet gek; ruim de helft van alle Nederlanders heeft geen […] ...

  Lees meer
 • Pop-in

  Wereldhave sluit overeenkomst met Tele2 voor Vier Meren in Hoofddorp en in Boogaard in Rijswijk

  19 October 2017

  Schiphol, 10 oktober 2017 Wereldhave heeft een overeenkomst gesloten met Telecom Retailer van het jaar Tele2 voor twee POP-in stores in Hoofddorp en Rijswijk. ‘Tele2 wil met een hybride concept een extra service leveren aan consumenten die meer advies willen dan online mogelijk is, dan wel het fysieke product willen uitproberen voorafgaand aan een online […] ...

  Lees meer
 • IMG-20171016-WA0021

  Van Boxtel hoorwinkels kiest voor Tele2

  18 October 2017

  Tele2 Nederland maakt vandaag bekend dat het een 3-jarig contract heeft gesloten met Van Boxtel hoorwinkels. De komende jaren verzorgt Tele2 geïntegreerde vaste en mobiele telefonie voor het hoofdkantoor en de 62 winkels. Deze week namen alle winkelmedewerkers hun gloednieuwe toestel in ontvangst tijdens een feestelijke bijeenkomst. De integratie van vaste en mobiele telefonie garandeert […] ...

  Lees meer

WERKEN BIJ TELE2

Sommige dingen kun je haast niet uitleggen.

Maar we proberen het toch, het bijzondere van werken bij Tele2. Met minder dan duizend mensen verantwoordelijk voor het wel en wee van meer dan 1,1 miljoen klanten. Op onze speciale Werken bij Tele2 pagina zie je hoe we dat doen. En we zijn altijd op zoek naar goeie nieuwe collega’s. Dus kijk ook gelijk naar de laatste vacatures. En misschien help jij ons binnenkort wel om de aller- allerbeste telecomaanbieder te worden voor onze klanten.

Bekijk onze vacatures

WIE ZIJN TELE2 ?

Groot, onpersoonlijk, onbereikbaar? Helemaal niet. Tele2 bestaat uit bijna 1000 enthousiaste collega’s. We stellen er graag een aantal aan je voor.

 • Meile de Haan Meile de Haan Director Network & IT
 • daniel-braat Daniel Braat Chief Financial Officer
 • Leslie Hoogeveen Leslie Hoogeveen Managing Director Consumer Mobile
 • Michael Stinner Michael Stinner Director Customer Experience a.i.
 • saskia newsroom Saskia Bekkers Managing Director Human Resources & Facility Management
 • jon-james Jon James Chief Executive Officer
 • Derk Derk Wever Director Legal, Purchase & Security
 • Cilesta Cilesta van Doorn Managing Director Brand & Communications
 • Barry newsroom Barry Wissink Managing Director B2B