Tijdelijk bij Tele2
1 maand Unlimited data cadeau

 • Bij 2GB, 5GB of 10GB databundel
 • Loopt automatisch af na 31 dagen
 • Unlimited in heel Nederland
Telefoon met abonnement
Hoe werkt het?
Je maand Unlimited Data start automatisch, zodra je abonnement ingaat. Je betaalt alleen voor de 2GB, 5GB of 10GB databundel die je hebt gekozen. Na 31 dagen stopt Unlimited Data automatisch. In MijnTele2 kun je altijd bekijken wanneer de maand Unlimited Data afloopt. Je ontvangt hierover ook een sms tegen het eind van de maand.

iphone 8
of 8 plus
Flitsend

 • Bundel geldig in de hele EU
 • Schandalig snel 4G
 • Trek het internet helemaal leeg
Shop nu jouw iPhone 8 Plus

SAMSUNG
GALAXY S8
Hoe dan?!

 • Bundel geldig in de hele EU
 • Gratis Wireless Charger + 64GB Micro SD card t.w.v. € 119,-
 • Trek het internet helemaal leeg
Shop nu jouw Galaxy S8

huawei
p10 lite

topdeal

 • Bundel geldig in de hele EU
 • Schandalig snel 4G
 • Genadeloos lage prijs
Shop nu jouw P10 Lite

Veelgestelde vragen

Ik heb een bundel van 2GB, 5GB of 10GB en mag de eerste 31 dagen van het abonnement Unlimited data in Nederland gebruiken. Kan ik daarna alsnog mijn abonnement upgraden naar Unlimited?

Ja, je kan altijd je abonnement aanpassen naar een grotere databundel, dus ook naar Unlimited. Je kunt dit zelf doen in MijnTele2.

Na de eerste maand blijkt dat ik toch veel minder data gebruik dan ik dacht, mag ik gratis downgraden?

Dat kan uitsluitend bij een maandelijks opzegbaar abonnement. Als je een contract voor 24 maanden hebt, kan het niet. Je betaalt de kosten van het abonnement dat je hebt uitgekozen. Zonder iets extra te betalen krijg je de eerste 31 dagen Unlimited Data in Nederland. Je bundel aanpassen naar een databundel die kleiner is dan de bundel die je hebt gekozen bij het afsluiten van het abonnement, is dus alleen mogelijk bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ik heb al een Unlimited bundel. Krijg ik dan ook nog iets extra?

Nee, helaas, je maakt al gebruik van Unlimited Data. Nog meer dan Unlimited? Dat hebben we nog niet uitgevonden. Dus deze actie is dan helaas niet op jou van toepassing.

Wat staat er op mijn factuur over deze maand gratis Unlimited Data?

Er staat duidelijk op de factuur dat je er niet voor betaalt. Het ziet er zo uit: “Databundel 2, 5 of 10GB, met 1e maand Unlimited Data in Nederland”.

Moet ik iets doen als ik geen gebruik meer wil maken van Unlimited Data na de maand die ik mocht proberen?

Nee, je hoeft niks te doen. Je mag 31 dagen Unlimited Data gebruiken en daarna blijft het abonnement waar je voor had gekozen automatisch doorlopen. Vanaf dan gebruik je gewoon de hoeveelheid data waarvoor je hebt gekozen, dus 2, 5 of 10GB.

Ik wil na de eerste maand van mijn nieuwe abonnement upgraden naar Unlimited. Hoe doe ik dit?

Dit kan eenvoudig door in de MijnTele2 App op je verbruikspagina op ‘verhogen/verlagen’ te klikken of ‘bundel aanpassen’ te kiezen via MijnTele2 op het web. Je kunt ook bellen met onze klantenservice (020-754 444). De upgrade wordt dan direct aangepast en vanaf dat moment kun je Unlimited gebruiken.

Wat gebeurt er als ik aan het eind van de maand data over heb?

Je begint elke kalendermaand met een nieuwe databundel. Data die je over hebt van de maand ervoor kun je niet meenemen. Wat je overhebt, vervalt op de laatste dag van de maand.

Kan ik zien hoeveel data ik heb gebruikt in mijn ‘maand Unlimited Data’?

In de MijnTele2 App of via MijnTele2 op het web kun je zien dat je de Unlimited databundel hebt. Maar omdat Unlimited dus ook Unlimited is zie je niet dat je data hebt verbruikt.

Kan ik mijn Unlimited Data maand ook gebruiken in het buitenland?

Nee, je kunt dit alleen gebruiken in NL. In de rest van de EU gebruik je data uit je ‘gewone’ bundel, dus je 2, 5 of 10GB-bundel.

Betekent mijn eerste maand Unlimited Data ook dat ik Unlimited kan bellen?

Je krijgt van ons je eerste maand data cadeau. Aan je belbundel verandert niks.

Is deze Unlimited maand ook echt onbeperkt?

Ja, onbeperkt data is echt onbeperkt.

Is er een limiet voor het gebruik van data tijdens mijn Unlimited maand?

Nee, er is geen limiet per dag.

Ik wil al tijdens de eerste maand van mijn nieuwe abonnement upgraden naar Unlimited. Hoe werkt dit?

Een verhoging van je databundel gaat altijd direct in. Dit betekent dat je altijd voor de volledige bundel betaalt, ook als je de bundel niet volledig hebt gebruikt in de maand waarin je deze hebt aangevraagd. Maar omdat je je bundel naar Unlimited hebt verhoogd terwijl in dezelfde maand de actie ‘1e maand Unlimited Data in NL’ liep, krijg je geld van ons terug. Dit verrekenen we op je eerstvolgende factuur.

Hoe weet ik wanneer mijn Unlimited Data maand afgelopen is?

Dat kan op drie manieren. Je kunt de einddatum van je Unlimited maand checken in MijnTele2, of je kunt het lezen in de bevestigingsbrief. Je ontvangt daarnaast van ons voor het einde van de Unlimited maand een sms.