Unlimited
Alles

Altijd onbeperkt internetten in Nederland? Het kan met Unlimited Data van Tele2! 
  • Onbeperkt internet in Nederland
  • Onbeperkt appen, swipen, liken, streamen
  • Schandalig snel 4G netwerk
  • € 25,- per maand
    (24 maanden contract, excl. € 20,- aansluitkosten)
Sign me up!
Galaxy cat Unlimited campagne
Dit is Unlimited

Het Unlimited abonnement van Tele2? Dat is onbeperkt internetten, bellen en sms’en voor een schandalig lage prijs. En dat via ons splinternieuwe, state of the art, razendsnelle 4G-netwerk. Per-FECT om te appen, streamen, liken en stories te sharen tot je erbij neervalt. Ben jij er klaar voor? Ga dan nu voor het Unlimited Data abonnement van Tele2, voor maar € 25,- per maand (bij een 24 maanden contract, exclusief € 20,- aansluitkosten).

Unlimited liken campagne pizza

Unlimited data
Hoe dan?!

Ben je er wel klaar mee dat je wéér moet internetten via krakkemikkige wifi? Of dat je niet je favo serie kunt streamen omdat je databundel op is? Unlimited van Tele2 is jouw new best friend! Hiermee knal je in Nederland zoveel data als je wilt. Altijd. En wanneer het jou uitkomt. Want met Unlimited van Tele2 trek je het internet he-le-maal leeg. Je kunt onbeperkt appen, liken, streamen, bingen, wat jij maar wil. Waar wacht je nog op?! #gounlimited

Supersnel
internetten in de hele EU

Ga je naar het buitenland? Met je Unlimited Data abonnement ben je overal online. En je hebt maar liefst 15GB aan data per maand om in heel Europa te gebruiken. Deze limiet valt onder een Europese regulering, om misbruik te voorkomen. Dus wil jij mooie vakantiefoto’s vanaf de Spaanse Costa’s delen met het thuisfront? Of vanaf je citytrip in Praag facetimen met vrienden of familie thuis? Of seizoen 1 tot en met 12 van je favoriete serie bingen aan het strand in Griekenland? Dat kost je dan mooi geen data. Jij en Unlimited van Tele2? Een match made in heaven. Go!

Geef me Unlimited!