Let op! Geld lenen kost geld.

SONY
TELEFOONS

Bellen met je videocamera of video’s maken met je telefoon? Doe het allebei op de Sony Xperia en profiteer hiervan met een voordelig abonnement van Tele2.
Naar alle smartphones

Xperia XZ premium

Strak ontworpen smartphones zijn niets nieuws, zeker niet voor Sony. Maar met de Xperia XZ Premium heeft Sony die strakke ontwerpstijl tot in de perfectie doorgetrokken. De voor- en achterkant van het toestel zijn van glas. Die lopen naadloos door in de glanzende metalen zijkant. Dat zorgt voor een prachtig en bijzonder geheel. Zeker in de chromen versie, die een spiegel als achterkant heeft. Handig als je even je haar of make-up wil checken.

Shop jouw XZ Premium
Xperia X Compact

Volgens Sony de beste compacte smartphone die er is. De Xperia X Compact heeft dezelfde kenmerken als die van zijn grotere varianten, maar past ook nog eens perfect in je broekzak! Ook kun je de kleur kiezen die bij je stijl past en kan je al je favoriete momenten vastleggen met een camera van maar liefst 23 MP.

Shop jouw Xperia X Compact
Xperia X

De Xperia X is de ideale smartphone voor fotoliefhebbers. Met haarscherpe foto’s, zelfs bij weinig licht, kan de smartphone kan zich meten met de besten van de markt. Lees meer in onze shop over de Xperia X!

Shop & lees meer over de Xperia X

Goed om te weten over Sony smartphones

Bij Sony vinden ze dat details het verschil maken tussen een goede- en een top smartphone. Bij Sony zijn de smartphones van topkwaliteit, hebben een waterdichte behuizing en bieden een design dat de tand des tijds prima kan weerstaan. Neem daarom geen genoegen met iets goeds als je ook iets geweldigs kunt krijgen.

  • Mooi van buiten & slim van binnen

    Niet alleen het hoogwaardige design van Sony is bijzonder. Ook van binnen zitten Sony telefoons vol met technisch vernuft, zoals slim batterij management, een processor met het Android besturingssysteem die alle content in een mum van tijd op je scherpe display tovert. En als extra krijg je er nog een geweldige Sony headset bij. Want ook geluidskwaliteit is voor Sony vanouds een serieuze aangelegenheid.

  • VideoPhone

    Sony staat al decennia lang bekend om zijn videocamera’s. Nu brengt de Japanse gigant die reputatie definitief naar de smartphone. Met een HDR camera, een resolutie van 13 megapixels en een hoge lichtgevoeligheid, zodat je ook bij slecht licht nog kwalitatieve beelden kunt schieten. Verbind je mobiel thuis draadloos aan je tv en je kijkt televisie vanaf je mobiel!

Bekijk alle smartphones

Krediettabel

Voorbeeld toestel
Voorbeeld toestel
Totale toestelkosten
Totale toestelkosten
Eenmalige bijbetaling
Eenmalige bijbetaling
Totaal kredietbedrag
Totaal kredietbedrag
Termijnbedrag
Termijnbedrag
Duur overeenkomst
Duur overeenkomst
Vaste debetrentevoet/JKP
Vaste debetrentevoet/JKP
Apple iPhone 7 32GB
Voorbeeld toestel
€ 624,-
Totale toestelkosten
€ 0,-
Eenmalige bijbetaling
€ 624,-
Totaal kredietbedrag
€ 26,-
Termijnbedrag
24 maanden
Duur overeenkomst
0 %
Vaste debetrentevoet/JKP

Dit is een voorbeeldberekening van een toestelkrediet. Je betaalt hiervoor nooit rente of andere kosten. Een toestel heeft dezelfde prijs als je deze in één keer betaalt of gespreid in termijnen. Standaardinformatie over het toestelkrediet kun je downloaden tijdens je bestelling. Meer informatie.