SONY
TELEFOONS

Bellen met je videocamera of video’s maken met je telefoon? Doe het allebei op de Sony Xperia en profiteer hiervan met een voordelig abonnement van Tele2.
Naar alle smartphones

sony-xperia-x-compact-hero-sticker-100eu-retour
Xperia X Compact

Volgens Sony de beste compacte smartphone die er is. De Xperia X Compact heeft dezelfde kenmerken als die van zijn grotere varianten, maar past ook nog eens perfect in je broekzak! Ook kun je de kleur kiezen die bij je stijl past en kan je al je favoriete momenten vastleggen met een camera van maar liefst 23 MP. Bovendien krijg je als je de Xperia X Compact nu bij Tele2 bestelt ook nog eens 100 euro cash back EN een 12-moviepack cadeau!

Shop jouw Xperia X Compact
Xperia XZ

De Xperia XZ is het nieuwe topmodel van Sony en dat betekent dat de fabrikant zich met deze telefoon van zijn beste kant laat zien. De telefoon zit vol technologische innovaties en heeft een professionale camera. Bovendien heeft de Xperia XZ een intelligente batterij die zich aan jou aanpast, allemaal natuurlijk verpakt in een mooi, modern design. Bestel dit toptoestel nu bij Tele2 en ontvang ook nog eens een moviepack met 12 films!

Shop de Sony Xperia XZ
sony-xperia-xz
Xperia X

De Xperia X is de ideale smartphone voor fotoliefhebbers. Met haarscherpe foto’s, zelfs bij weinig licht, kan de smartphone kan zich meten met de besten van de markt. Lees meer in onze shop over de Xperia X!

Shop & lees meer over de Xperia X