SONY
TELEFOONS

Bellen met je videocamera of video’s maken met je telefoon? Je kunt dit beide op de Sony Xperia. En nog voordelig ook, met een abonnement van Tele2.
Naar alle smartphones

sony xperia l2
schitterend

 • Bundel geldig in de hele EU
 • Schandalig snel 4G
 • Trek het internet helemaal leeg
Shop nu jouw Xperia L2

sony xperia xz1
topdeal

 • Bundel geldig in de hele EU
 • Schandalig snel 4G
 • Trek het internet helemaal leeg
Shop nu jouw Xperia XZ1
Xperia XZ Premium

Strak ontworpen smartphones zijn niets nieuws, zeker niet voor Sony. Maar met de Xperia XZ Premium heeft Sony die strakke ontwerpstijl tot in de perfectie doorgetrokken. De voor- en achterkant van het toestel zijn van glas. Die lopen naadloos door in de glanzende metalen zijkant. Dat zorgt voor een prachtig en bijzonder geheel. Zeker in de chromen versie, die een spiegel als achterkant heeft. Handig als je even je haar of make-up wilt checken.

Shop jouw XZ Premium
Xperia X

De Xperia X is de ideale smartphone voor fotoliefhebbers. Met haarscherpe foto’s, zelfs bij weinig licht, kan de smartphone zich meten met de besten van de markt. Lees meer in onze shop over de Xperia X!

Shop & lees meer over de Xperia X

Goed om te weten over Sony smartphones

Bij Sony vinden ze dat details het verschil maken tussen een goede en een topsmartphone. Bij Sony zijn de smartphones van hoge kwaliteit. Ze hebben een waterdichte behuizing en bieden een design dat de tand des tijds prima kan weerstaan. Neem dus geen genoegen met iets goeds als je ook iets geweldigs kunt krijgen.
 • Mooi van buiten & slim van binnen
  Niet alleen het hoogwaardige design van Sony is bijzonder. Ook van binnen zitten Sony telefoons vol met technisch vernuft, zoals slim batterij management, een processor met het Android besturingssysteem die alle content in een mum van tijd op je scherpe display tovert. En als extra krijg je er nog een geweldige Sony headset bij. Want ook geluidskwaliteit is voor Sony vanouds een serieuze aangelegenheid.
 • VideoPhone
  Sony staat al decennia lang bekend om zijn videocamera’s. Nu brengt de Japanse gigant die reputatie definitief naar de smartphone. Met een HDR camera, een resolutie van 13 megapixels en een hoge lichtgevoeligheid, zodat je ook bij slecht licht nog kwalitatief goede beelden kunt schieten. Verbind je mobiel thuis draadloos aan je tv en je kijkt televisie vanaf je mobiel!
Bekijk alle smartphones