SONY
TELEFOONS

Bellen met je videocamera of video’s maken met je telefoon? Doe het allebei op de Sony Xperia en profiteer hiervan met een voordelig abonnement van Tele2.
Naar alle smartphones

sony-xperia-xz
sony-xperia-xz
Xperia XZ

De Xperia XZ is het nieuwe topmodel van Sony en dat betekent dat de fabrikant zich met deze telefoon van zijn beste kant laat zien. De telefoon zit vol technologische innovaties en heeft een professionale camera. Bovendien heeft de Xperia XZ een intelligente batterij die zich aan jou aanpast, allemaal natuurlijk verpakt in een mooi, modern design. Bestel dit toptoestel nu bij Tele2 en ontvang ook nog eens een moviepack met 12 films!

Shop nu jouw Xperia XZ
Xperia X Compact

Volgens Sony de beste compacte smartphone die er is. De Xperia X Compact heeft dezelfde kenmerken als die van zijn grotere varianten, maar past ook nog eens perfect in je broekzak! Ook kun je de kleur kiezen die bij je stijl past en kan je al je favoriete momenten vastleggen met een camera van maar liefst 23 MP. Bovendien krijg je als je de Xperia X Compact nu bij Tele2 bestelt ook nog een 12-moviepack cadeau!

Shop jouw Xperia X Compact
sony-xperia-x-compact-camera-feature
sony-xperia-x-design
Xperia X

De Xperia X is de ideale smartphone voor fotoliefhebbers. Met haarscherpe foto’s, zelfs bij weinig licht, kan de smartphone kan zich meten met de besten van de markt. Lees meer in onze shop over de Xperia X!

Shop & lees meer over de Xperia X

Goed om te weten over Sony smartphones

Bij Sony vinden ze dat details het verschil maken tussen een goede- en een top smartphone. Bij Sony zijn de smartphones van topkwaliteit, hebben een waterdichte behuizing en bieden een design dat de tand des tijds prima kan weerstaan. Neem daarom geen genoegen met iets goeds als je ook iets geweldigs kunt krijgen.

sony-experia-z3-with-glasses-8
  • Mooi van buiten & slim van binnen

    Niet alleen het hoogwaardige design van Sony is bijzonder. Ook van binnen zitten Sony telefoons vol met technisch vernuft, zoals slim batterij management, een processor met het Android besturingssysteem die alle content in een mum van tijd op je scherpe display tovert. En als extra krijg je er nog een geweldige Sony headset bij. Want ook geluidskwaliteit is voor Sony vanouds een serieuze aangelegenheid.

  • VideoPhone

    Sony staat al decennia lang bekend om zijn videocamera’s. Nu brengt de Japanse gigant die reputatie definitief naar de smartphone. Met een HDR camera, een resolutie van 13 megapixels en een hoge lichtgevoeligheid, zodat je ook bij slecht licht nog kwalitatieve beelden kunt schieten. Verbind je mobiel thuis draadloos aan je tv en je kijkt televisie vanaf je mobiel!

Bekijk alle smartphones