De nieuwe Samsung Galaxy S Series
Blijf op de hoogte van de laatste geruchten
De nieuwste Samsung Galaxy S Series

Nieuwste Samsung: de opvolger van de Samsung S22

De legendarische S Series van Samsung wordt waarschijnlijk binnenkort aangevuld met een reeks nieuwe toestellen. Volgens de laatste berichten komt er een nieuwe Galaxy S, S Ultra en S Plus aan. Deze nieuwste Samsung serie is nóg bombastischer dan de Samsung Galaxy S22 Series al was. Waaaaat?! Ja, echt!

Sinds 2010 brengt Samsung ieder jaar traditiegetrouw een nieuwe Samsung Galaxy voor de S Series op de markt. Meestal aan het begin van het jaar. En wat ook traditie is, zijn de hoge verwachtingen en virale geruchten vóór de release. Wil jij ook weten hoe vernieuwend de nieuwste Samsung telefoon zal zijn? Alle sappige nieuwtjes over de specs en toffe features lees je hier bij Tele2.

Kijken, kijken…wel kopen!

Natuurlijk is het boeiend en belangrijk alle specs door te nemen. Zo weet je waar je aan toe bent en welke van de nieuwe Samsungs het beste bij je past. Ga je voor een Ultra, een Plus of het standaard model? Maar als je alles hebt bekeken en klaar bent om de knoop door te hakken, wil je natuurlijk zo snel mogelijk kopen. Dus wanneer is de opvolger van de Samsung S22 verkrijgbaar? Er wordt gefluisterd dat Samsung de nieuwste S Series smartphones ergens in januari of februari met de wereld zal delen.

Bron: Toms Guide | https://www.tomsguide.com/news/samsung-galaxy-s23

Een camera upgrade

Laten we hopen dat de geruchten waar zijn, want dan komt Samsung echt met een camera van heb ik jou daar. Voor de opvolger van de S22 wordt qua camera's niet het minste verwacht. Dat is logisch, want de Samsung Galaxy S22 was al zo flawless. Maar de techniek blijft in ontwikkeling en de laatste innovaties zal Samsung ook zeker voor de nieuwe camera's toepassen. Via een lek is naar buiten gekomen dat de Samsung S Series van een 200 MP hoofdcamera zou voorzien kunnen zijn. Een camera die de concurrentiestrijd aangaat met de iPhone 14 camera's. Ook de camera aan de voorkant zou nóg beter kunnen gaan presteren. Daarvan wordt verwacht dat je met 12 MP je scherpste selfies tot nu toe gaat maken.

Bron: Toms Guide | https://www.tomsguide.com/news/samsung-galaxy-s23

Design en display

Qua design hoef je geen grote verandering te verwachten. En waarom ook? De Samsung Galaxy S22 Series is super stylish. Waarschijnlijk zullen de nieuwe S Series telefoons in 2023 hetzelfde uiterlijk behouden. Zo werkt dat als je een tijdloos design maakt, het gaat nooit uit de mode.

Ook de grootte van het scherm blijft vermoedelijk onveranderd. Toch kan het scherm iets anders gaan functioneren. Een geavanceerd snufje dat de ronde gaat, is een nieuwe vingerafdruksensor waarmee je de nieuwe Samsung zou kunnen ontgrendelen vanaf iedere plek op het scherm.

Bron: Tech Advisor | techadvisor.com/article/783313/samsung-galaxy-s23.html

Geheugen en opslag

Ook over de andere specs die bepalend zijn voor je gebruikservaring wordt al het een en ander gedeeld. Van het werkgeheugen wordt verwacht dat je met 8 GB of wel 12 GB RAM kunt rekenen. Dit zorgt ervoor dat je de snelheid van de nieuwe Samsung als een boost zult ervaren. Dat voordeel is te danken aan het feit dat Samsung zelf het werkgeheugen produceert. Qua opslag worden er verschillende opties verwacht. In ieder geval genoeg opslag om heel veel foto’s, video’s, apps en meer op je telefoon te zetten.

Bron: PhoneArena | https://www.phonearena.com/galaxy-s23-release-date-price-features-news

Een flinke batterij

De batterijcapaciteit zal voor die nieuwe mobiele telefoons van Samsung's S Series lekker krachtig zijn. Verwacht worden capaciteiten rond de 4000 en 5000 mAh. Ook wel all-day-batteries genaamd, die jou de hele dag door trouw blijven.

Bron: Tech Advisor | techadvisor.com/article/783313/samsung-galaxy-s23.html

Voor als je nu een Samsung wilt

We begrijpen je enthousiasme en voorliefde voor dit geweldige merk. Kun je niet langer wachten en wil je nu al genieten van Samsung's top kwaliteit? Check dan hier de nieuwste Samsungs van dit moment. Deze telefoons in de S Series, A Series en Z Series zijn nieuwer dan nieuw. Natuurlijk bestel je ze bij ons in combinatie met een supervoordelig en flexibel Tele2 abonnement:

Samsung Galaxy Z Flip4, Galaxy S22 en Galaxy S22 Ultra

FAQ Veelgestelde vragen over de nieuwste Samsung Galaxy S Series

  • Dat weten we nog niet zeker, maar de geruchten gaan dat de Samsung in januari of februari 2023 verwacht wordt.

  • Bij Tele2 betaal je voor je mobiele telefoon via de maandelijkse abonnementskosten. Het hangt er dus vanaf hoe jij je abonnement samenstelt. Welke bundels je kiest en ook hoeveel je vooraf wilt betalen. De prijs die je voor de telefoons zelf gaat betalen is nog niet bekend.

  • Als de geruchten kloppen op Android 13, de laatste Android versie van het moment.

  • De exacte afmetingen verschillen per toestel, maar net als de Samsung Galaxy S22 Series zijn het waarschijnlijk lekker grote toestellen met veel scherm.

  • Jazeker! De nieuwe S-serie is naar verwachting net als de Samsung S22 Series klaar voor gebruik op het 5G-netwerk.

  • Tele2 heeft een ruim assortiment aan telefoons. Wil jij ook een andere Samsung-telefoon checken? Alle verkrijgbare Samsungs vind je hieronder: