SAMSUNG
GALAXY S7 SPECS

Bekijk hier alle Samsung Galaxy S7 specificaties op een rij!
Shop jouw Samsung S7

Specificaties Samsung Galaxy S7

Algemeen
Spec
Spec
Waarde
Waarde
Merk
Spec
Samsung
Waarde
Model
Spec
Galaxy S7
Waarde
Besturingssysteem
Spec
Android Marshmallow 6
Waarde
Afmetingen
Spec
142.4 x 69.6 x 7.9 mm
Waarde
Gewicht
Spec
152 gram
Waarde
Kleur(en)
Spec
Zwart/Wit/Goud
Waarde
Camera
Spec
Spec
Waarde
Waarde
Camera
Spec
Ja, 12 MP
Waarde
Frontcam
Spec
Ja, 5 MP
Waarde
Scherm
Spec
Spec
Waarde
Waarde
Resolutie
Spec
2560 x 1440 pixels
Waarde
Grootte
Spec
5,1”
Waarde
Type
Spec
sAMOLED Gorilla Glass
Waarde
Geheugen
Spec
Spec
Waarde
Waarde
Chipset
Spec
Samsung Exynos 8890 Octa-core 2.3GHz + 1.6GHz
Waarde
Werkgeheugen
Spec
4GB
Waarde
Opslagcapaciteit intern
Spec
32GB
Waarde
Opslagcapaciteit extern
Spec
tot 200GB (microSD)
Waarde
Connectiviteit
Spec
Spec
Waarde
Waarde
Mobiele netwerken
Spec
GSM/HSPA/LTE
Waarde
Wi-Fi
Spec
Ja
Waarde
Bluetooth
Spec
Ja
Waarde
NFC
Spec
Ja
Waarde
Audio-aansluiting
Spec
3,5 mm jack
Waarde
Accu
Spec
Spec
Waarde
Waarde
Accucapaciteit
Spec
3000 mAh
Waarde

Goed om te weten over de Samsung Galaxy S7

De Samsung Galaxy S7 die tijdens het Mobile World Congress 2016 is gepresenteerd is een echte topper! De opvolger van de Galaxy S6 is natuurlijk niet alleen sneller en mooier, maar heeft er ook een aantal mooie features bij gekregen.
Stijlvol design

De Samsung Galaxy S7 is qua uiterlijk één van de mooiste smartphones van dit jaar. Hij is uitstekend afgewerkt en gemaakt van glas en metaal. Hierdoor heeft de Galaxy S7 echt een premium uiterlijk dat er luxueus uitziet. Bovendien is het ontwerp door Samsung stof- en waterresistent gemaakt. De Galaxy S7 heeft hiervoor zelfs een IP68-certificaat. Ondanks de maatregelen die Samsung hiervoor moest nemen, is de Galaxy S7 een dunne telefoon die goed in de hand ligt. De S7 heeft het herkenbare Samsung uiterlijk, met onder het scherm een fysieke homeknop waarin ook een supersnelle vingerafdruksensor is verwerkt. Dit zorgt ervoor dat je telefoon goed is beveiligd én dat je niet lang nodig hebt om aan de Samsung Galaxy S7 te wennen.

Shop jouw Galaxy S7
Super Amoled-scherm

Het scherm van de Galaxy S7 heeft een formaat van 5,1 inch, wat ervoor zorgt dat de telefoon lekker compact en handzaam blijft. Dit scherm heeft een Quad HD-resolutie van 2560×1440 pixels, wat resulteert in een superhoge pixeldichtheid van 577 ppi. Omdat Samsung de Super Amoled-schermtechnologie gebruikt, is het display bijzonder helder. De kleurenweergave is daarnaast ongeëvenaard: de Galaxy S7 heeft één van de beste smartphoneschermen van dit moment. Ook de kijkhoek is heel goed te noemen, wat alleen maar goed is voor het gebruiksgemak van Samsungs vlaggenschip. Extra voordeel is dat het scherm goed beschermd is tegen krassen, maar tegelijkertijd heel gevoelig is voor je aanrakingen.

Shop jouw Galaxy S7
Premium hardware

Samsung heeft de Galaxy S7 volgepropt met de best mogelijke hardware van dit moment. Zo heeft de telefoon de Exynos 8-processor die de fabrikant zelf heeft ontwikkeld én geproduceerd. Deze 64 bit-chipset heeft acht kernen. Vier daarvan hebben een kloksnelheid van 2,3 GHz en verrichten het zware werk. Vier andere kernen zijn geklokt op 1,6 GHz en voeren de taken uit die minder energie nodig hebben. Zo werkt de processor lekker zuinig, wat goed is voor de batterijduur van de Samsung Galaxy S7. Ter ondersteuning heeft de smartphone met 4GB heel veel werkgeheugen, waardoor je snel tussen apps schakelt. De opslagcapaciteit bedraagt 32GB en is uit te breiden via een Micro SD-kaart met maximaal 200 GB. Dat moet voldoende zijn, toch?

Shop jouw Galaxy S7
Camera’s

Met de camera aan de achterkant schiet de Samsung Galaxy S7 foto’s in 12 megapixel en filmt hij in 4K. De resultaten zijn zeer helder, gedetailleerd en scherp. Bovendien heeft de camera als groot voordeel dat hij goede foto’s in het donker maakt. Dit komt omdat de sensor meer licht inlaat dan andere camera’s. Hiermee onderscheidt de Galaxy S7 zich écht van andere telefoons. Ook de camera aan de voorkant laat veel licht in en maakt in 5-megapixel mooie selfies. De S7 ondersteunt 4G-internet, zodat je deze selfies lekker snel met je vrienden en familie kunt delen. Hoe fijn is dat? Dankzij de goede hardware start de camera-app trouwens heel snel op, dus je kunt er lekker uit de losse pols op los fotograferen. Niet omdat het moet, maar omdat het kan!

Shop Galaxy S7

SAMSUNG S7
superaanbod

  • Bundel geldig in de hele EU
  • Schandalig snel 4G
  • Voor een genadeloos lage prijs
Shop jouw Galaxy S7