oppo
telefoons

A new player enters the game! De Chinese topfabrikant OPPO maakt de overstap naar Nederland en neemt meteen een heleboel nieuwe telefoons mee. Natuurlijk zijn deze toestellen met abonnement te koop bij Tele2. Maak nu kennis met OPPO, want de smartphones van dit merk… Ja, die hebben wel héél toffe camera’s.

OPPO
reno6
  • +2 OPPO accessoires​ t.w.v. € 148,-
  • De nieuwste van OPPO
  • Flash Snapshot
OPPO Reno 6
+2 kado's
t.w.v. €148,-
OPPO
reno6 Pro
  • +3 OPPO accessoires​ t.w.v. € 297,-
  • De nieuwste van OPPO
  • 32 MP Punch Hole camera
OPPO Reno 6 Pro
+3 kado's
t.w.v. €297,-
Dit is Oppo!

Dit is OPPO

China heeft meer voor je in petto dan alleen smartphones van Huawei. Maak kennis met OPPO, één van de grootste Chinese telefoonfabrikanten. Dat is het natuurlijk niet zomaar. De fabrikant is van alle smartphonemarkten thuis. Telefoons in alle smaken? Bij OPPO kun je daar op rekenen. Van toestellen met een onzichtbare selfiecamera die vanuit de bovenkant omhoog schuift tot supersnelle smartphones die nooit leeg gaan. OPPO is voor jou misschien wel een nieuwe naam, het merk bestaat al sinds 2001. En is in 2018 in Nederland gelanceerd. Een nieuwe naam, maar hartstikke veel ervaring en expertise. OPPO-smartphones zijn nu te koop met abonnement bij Tele2.

De voordelen van OPPO-smartphones

Smartphones van OPPO hebben een paar dezelfde voordelen voor je in petto. Zoals een superscherpe prijs, opvallend ontwerp en baanbrekende, innovatieve extra’s waar je mond van openklapt. Heel anders dan smartphones van Samsung, Huawei of Apple: OPPO pakt het écht anders aan. Het leuke aan de fabrikant is ook dat de smartphones zo van elkaar verschillen. Bye, bye dertien in een dozijn! Zo is er altijd wel een toptelefoon die ook écht past bij jouw voorkeuren. Wat wordt het: een telefoon met uniek uiterlijk? Eentje met omhoogklappende selfiecamera? Of een exemplaar met Ultra Night Mode, waarmee je ook in het donker heldere foto’s en filmpjes maakt? Aan jou de keuze. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de voordelen die OPPO’s met elkaar delen. Check ze snel!

OPPO images

Android met extra’s

OPPO’s draaien, net als o.a. Samsung, Motorola en Xiaomi op Android. Oppo gebruikt daarbij de ColorOS-interface. Dit is een unieke verbetering aan het design van Android. Hierdoor zijn OPPO’s extra makkelijk en slim te bedienen. Daarnaast zorgt ColorOS ervoor dat je telefoon snel en soepel werkt. De hardware komt extra goed tot zijn recht. Met de Android-smartphones van OPPO kun jij daarom altijd rekenen op apps die supersnel opstarten. Het oog wil ook wat en daardoor is ColorOS ook superstrak ontworpen. Nóg een manier waarop de fabrikant opvalt ten opzichte van concurrentie.

OPPO’s unieke camera’s

Unieke selfiecamera’s? Vette foto’s schieten met een dual camera? Voor je nieuwe telefoon zit je dan goed bij OPPO. Neem de OPPO Reno met zijn vette selfiescharnier. Hierbij schuift de selfiecamera omhoog uit de bovenkant als je los wilt met een vette Insta Storie. Denk aan mooie ingezoomde foto’s maken, wat veel andere telefoons niet goed kunnen. Bij de Reno krijg je standaard 256GB opslag. Genoeg ruimte voor al je foto’s en video’s! Extra voordeel bij Tele2: met Tele2 Unlimited kun jij jouw kiekjes onbeperkt delen via Instagram en WhatsApp of direct uploaden naar je cloud. Trek dat internet helemaal leeg!

alle merken
mobiele telefoons

Naast OPPO telefoons heeft Tele2 nog meer bekende telefoonmerken. Ben je benieuwd welke dat zijn? Kijk dan op onze overzichtspagina. Vergelijk de verschillende telefoons met elkaar.