Nokia 800
tough

  • De onverwoestbare Nokia
  • Dual sim
  • Streamen tot je een ons weegt
Shop de 800 Tough

De voordelen van Nokia

Nieuwsgierig naar de voordelen en kernmerken van een Nokia mobiel? En wil je de beste Nokia telefoon kopen? Wij hebben de perfecte informatie voor je!
Nokia telefoon kenmerken
De Nokia klassieker. En Snake?

Je kent Nokia waarschijnlijk nog wel als de klassieke telefoon zonder internet. Maar met Snake! Tegenwoordig biedt deze fabrikant veel meer dan een simpele, goedkope mobiel die veel mensen onterecht nog zien als een telefoon alleen voor senioren. Een toestel van Nokia heeft een eenvoudig, strak ontwerp en wordt ondersteunt door goede software zodat je telefoon lekker snel werkt.

Kwaliteit van Nokia

De telefoons van Nokia hebben een uniek ontwerp en zijn van hoge kwaliteit. Eenvoudig in gebruik, dus ook als je zelf niet heel technisch bent, kun je goed overweg met een Nokia toestel. Ondanks de eenvoud, gaat er achter de telefoons van Nokia veel moderne techniek schuil. De batterij en accuduur zijn uitstekend, waardoor toestellen van dit merk zich prima verhouden tegenover andere merken die op dit moment beschikbaar zijn.

Less is more

De eenvoud van de telefoons valt erg op bij dit merk. Maar dat betekent niet dat er geen aandacht is besteed aan het ontwerp. Met een Nokia mobiel in je hand kun je tegenwoordig prima bij je vrienden aankomen. Er zijn telefoons met aflopende schermranden, aluminium en glazen behuizing, breedbeeldschermen veel inch, hoge resolutie camera’s waar je prachtige plaatjes mee schiet, maar ook versies die bijvoorbeeld spatwaterdicht zijn. Voor ieder type gebruiker is er wel een geschikt toestel beschikbaar.

Nokia telefoon
vergelijken

Wil je graag je Nokia telefoon met een ander toestel vergelijken om bijvoorbeeld te zien welke telefoon een betere camera heeft? Of vind je het geheugentype belangrijk? Dat kan gemakkelijk met onze vergelijktool.
Nokia telefoon vergelijken

Tele2 heeft vaak leuke aanbiedingen op verschillende telefoons. Daar worden we allemaal blij van. Ben je nieuwsgierig welke deals er op dit moment lopen? Kijk dan op onze aanbiedingen pagina. Het kan zomaar zijn dat er ook eentje bij zit voor jouw nieuwe Nokia telefoon!

Bekijk de aanbiedingen
Nieuwste versie Android

Alle Nokia smartphones komen met de meest nieuwe versie van het besturingssysteem Android One. Hiermee wordt gezorgd voor een veilige, pure ervaring door software die altijd up to date is. Automatisch! Andere leuke extra’s die Android biedt zijn uitgebreide mogelijkheden om je toestel te personaliseren. Je bent vrij om uiteenlopende instellingen anders in te delen dan de standaard.

Nokia met abonnement of prepaid

Weet je nog niet of je je wilt vastleggen aan een langdurig contract, of aan vaste bundels? Bij Tele2 kun je terecht voor je Nokia telefoon met abonnement of prepaid. Je hebt ruime keuze in contractduur of je kunt kiezen om een maandelijks opzegbaar abonnement te nemen. Hierbij bieden we verschillende bundels voor bellen, sms’en en internetten. Van 0 tot Unlimited, omdat het kan!

alle merken
mobiele telefoons

Naast Nokia telefoons heeft Tele2 nog meer bekende telefoon merken. Ben je benieuwd welke dat zijn? En welke deals beschikbaar zijn? Kijk dan op onze overzichtspagina.
Alle merken telefoons

Nieuws, tips & trucs: lees meer over Nokia telefoons.

Check ons blog!