NOKIA
TELEFOONS

Nokia was een van de eerste producenten van smartphones ter wereld. Het aanbod is zeer breed en de kwaliteit altijd van topniveau. En met een abonnement van Tele2 wordt het ook nog eens voordelig.
Nokia smartphones

nokia 5
blitskikker

 • Bundel geldig in de hele EU
 • Schandalig snel 4G
 • Trek het internet helemaal leeg
Shop nu jouw Nokia 5
Data advies 10GB internet
Het passende abonnement bij jouw Nokia telefoon

Heb je geen idee welk abonnement bij je past? Gebruik dan onze data advies tool. Zo kom je tot een goed passend abonnement bij je nieuwe Nokia, zonder teveel te betalen voor minuten en MB’s die je toch niet gebruikt. Wordt jij blij van. En van blije klanten worden we zelf ook weer blij. Iedereen blij, waar elders vind je dat nog?

Data advies tool

Nokia smartphones

Het Finse Nokia was in het eerste decennium van deze eeuw zonder twijfel de grootse speler op het gebied van mobiele telefonie, maar ook vandaag de dag leveren zij nog steeds een breed assortiment van hoogstaande en gebruiksvriendelijke telefoons tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
 • Een rijke geschiedenis
  Met onverwoestbare toestellen en een ringtone die werkelijk overal was te horen, was Nokia tussen 1998 en 2012 alleenheerser op de mobiele markt. Ze zijn niet meer alleen, maar je kunt nog steeds vertrouwen op Nokia telefoons.
 • Windows Phone
  Nokia was de grootste fabrikant van Windows Phones. Met een Windows Phone kun je met de Live Tiles in een tegelstructuur je startscherm zo inrichten als je wilt, is typen verleden tijd door te swipen met Word Flow en bekijk je al jouw chats, sociale updates en instellingen met één enkele swipe in het Action Center.
 • Kwaliteit hoeft niet duur te zijn
  Als Nokia ergens goed in is, dan is het in het maken van goede, maar betaalbare telefoons. Ook met de nieuwe lijn houdt Nokia vast aan deze overtuiging en biedt zij een hoogstaand, maar goedkoop alternatief voor de dure iPhones. De nieuwste toestellen van Nokia hebben Android als besturingssysteem.
Bekijk alle smartphones