Motorola
telefoons

Supersnelle smartphones die hartstikke fijn werken en nog mooie foto’s maken ook? Yes please! Je kunt bij Tele2 in combinatie met een goedkoop abonnement allerlei mooie Motorola-telefoons kopen. Deze zijn betaalbaar en hebben een heleboel moois in hun mars. Check snel alle ins en outs over deze betrouwbare fabrikant en zijn goede toestellen.

Motorola G
5G Plus
  • Goedkope telefoon mét 5G
  • Dubbele selfiecamera
  • 6.7-inch CinemaVision-display
G9 Plus
Opslagkanon
  • De beste deal vind je bij Tele2
  • 128GB opslaggeheugen
  • 64 MP Quadcamera

Nieuwste Motorola

Motorola brengt elk jaar weer betaalbare toptelefoons. De nieuwste Motorola’s bij Tele2 zijn de Moto G 5G Plus en Moto G9 Plus. Stuk voor stuk grote smartphones die perfect zijn om te streamen. En waarmee je fenomenale camera’s maakt met de Quad Camera. Het voordeel van de Moto G 5G Plus? Hij is betaalbaar, heeft 5G én een dubbele selfiecamera. De Moto G9 Plus heeft als voordeel zijn enorme hoeveelheid opslaggeheugen en zijn 64-megapixelcamera. Allebei topkeuzes!

Zijkant, batterij van Motorola

De voordelen van Motorola-smartphones

Voor welke Motorola-telefoon je ook gaat: de smartphones van deze Amerikaanse fabrikant delen een heleboel voordelen met elkaar. Wij zetten ze voor je op een rij. Zo weet je precies waarvoor je kiest als je de nieuwste Motorola koopt.

Batterij van Motorola

Soepele en cleane Android-versie

Android zoals Android is bedoeld. Dat is waar je zeker van bent wanneer je een Motorola met abonnement koopt. Geen onnodige apps en vertragende interface, want Android op de telefoons van Motorola is zo goed als origineel. Dit betekent dat het heel snel en soepel werkt, zonder dat de batterij snel leeg gaat.

Uitstekende displays

Motorola is niet zuinig met de schermen in zijn telefoons. Deze zijn groot en hebben een hoge resolutie. Zo stream je in hoge kwaliteit je favoriete serie en is het fijn gamen geblazen. Daarnaast hebben veel schermen nog het voordeel dat ze HDR ondersteunen. Hierdoor is het contrast extra groot, zodat je serie of game met recht van het scherm spat!

Geweldige camera’s

Dubbele selfiecamera’s, complete cameramodules bestaande uit vier lenzen: niets is Motorola te gek als het om camera’s gaat. Jouw voordeel? Jij maakt in elke situatie het perfecte plaatje. Van groepsfoto’s met de selfiecamera tot close-ups die barsten van de details. Filmen en fotograferen is een feest met een Motorola-smartphone, ook omdat de camera-app easy peasy werkt.

Enorme batterijen

Het internet leegtrekken tot jij erbij neervalt, niet je telefoon. Ook dat is een voordeel van de smartphones van Motorola. De telefoons hebben doorgaans een enorme batterij. Ideaal om met een Unlimited abonnement de hele dag door te streamen, appen en gamen. 

Scherpe prijs en vroeg met 5G

Het mooie aan Motorola-telefoons is dat je er niet de hoofdprijs voor betaalt, maar dat ze tóch vooroplopen met innovaties. Zo heeft de fabrikant al betaalbare telefoons met 5G, waarmee je nóg sneller internet hebt. Nooit ook maar één hapering tijdens het videobellen met je bestie. We like!

Alle merken
mobiele telefoons

Tele2 heeft ook fenomenale smartphones van andere bekende telefoonmerken. Benieuwd welke toppers je nog meer kunt kopen voor een schandalig scherpe prijs bij een goedkoop Tele2-abonnement? Vergelijk snel de verschillende smartphones met elkaar.