Huawei
P smart+ 2019
VERGELIJKEN

Check de verschillen tussen abonnementen van de belangrijkste aanbieders van de P smart+ 2019! Normaal gesproken valt er veel te vergelijken qua abonnementen en prijzen, maar Tele2 heeft de Huawei P Smart Plus 2019 helemaal exclusief in de verkoop. Pre-order ‘m nu bij Tele2 dan heb je deze gloednieuwe Huawei als eerste in huis.
Bestel direct
Apple iPhone Xr hero

P smart+ 2019 (64GB) vergelijken

5GB internet/data*
Onbeperkt bel/sms*
Maandprijs abonnement € 17,-
Contract 24 maanden
Prijs toestel € 144,-
Eenmalige aansluitkosten € 30,-
Totaalprijs 24 maanden € 408,-
Prijsverschil met Tele2 n.v.t.

 

*Geldig in de EU. Voor bellen vanuit Nederland naar het buitenland geldt nog steeds een toeslag.
Peildatum 7 juni 2019

Direct bestellen

Bij Tele2 doen we niet moeilijk

Tele2 staat voor mobiel zonder gedoe! Je hoeft maar 3 keuzes te maken:
1. Telefoon: ja/nee?

Wil je de allernieuwste smartphone met een abonnement? Kies dan voor een mobiel abonnement met toestel. Of ben je nog blij met je huidige toestel? Kies dan voor een mobiel abonnement met Sim Only.

2. Internet: hoeveel GB?

De grootte van je internetbundel bepaal je zelf. Kies voor: 2GB, 5GB, 10GB, 20GB of Unlimited. Wil je weten hoeveel MB je nodig hebt? Gebruik dan de Tele2 data adviestool en ontvang advies op maat.

3. Bellen/sms: hoeveel?

Weet je niet van ophouden? Kies dan voor het mobiel abonnement Unlimited Bel/SMS. Je bent met een Unlimited abonnement al voordeliger uit als je meer dan 112 minuten (bijna 2 uur) per maand belt of meer dan 112 sms'jes verstuurt. Houd je het graag kort? Kies dan voor 100 Bel/SMS.