Let op! Geld lenen kost geld.

HUAWEI
TELEFOONS

Een moderne smartphone, maar dan super voordelig? Dat klinkt onmogelijk, maar dat is het niet.

Bekijk nu de selectie Huawei telefoons van Tele2 en ontdek dat de nieuwste techniek niet duur hoeft te zijn.

Naar de shop
Huawei P10 Plus: Enorme batterij en goede camera’s

Een van dé pluspunten van de Huawei P10 Plus is zijn enorme batterij. Deze heeft een inhoud van 3750 mAh, waardoor je de telefoon niet zo vaak hoeft op te laden. Dat is wel fijn toch? Zo kun je ongestoord filmpjes streamen en selfies schieten. Over de camera gesproken: aan de achterkant zit een dubbele camera. De ene lens schiet foto’s in 20 megapixel, de ander in 12 megapixel. Het voordeel van deze camera is dat je foto’s altijd scherp zijn. Bovendien is het diafragma met f/1.8 heel laag. Ook onder donkere omstandigheden, bijvoorbeeld in een café, schiet je zo mooie foto’s. De selfiecamera heeft 8 megapixel en maakt ook in het donker goede foto’s. Dat komt vast een keer van pas, toch?

Shop jouw Huawei P10 Plus
Huawei P10: Schitterend ontwerp

De P10 is een toptelefoon van Huawei die over het beste beschikt dat de Chinese fabrikant te bieden heeft. Hij is voor het grootste gedeelte gemaakt van aluminium en wat onmiddellijk aan het design opvalt is de solide afwerking. Het is een ontzettend dunne smartphone die prettig in de hand ligt en een fijn formaat heeft. Hij ligt goed in de hand en past prima in je broekzak. Nieuw ten opzichte van de P9 is dat de vingerafdruksensor bij de Huawei P10 aan de voorkant zit. Deze bevindt zich onder het scherm in de startknop. En, zoals we dat van Huawei gewend zijn, is er eigenlijk geen snellere vingerafdruksensor dan die in de Huawei P10. Makkelijker wordt het niet om een telefoon te ontgrendelen!

Shop jouw Huawei P10
Huawei P10 Lite: Premium design

Huawei weet goed hoe je een mooie telefoon maakt en dat demonstreert het bedrijf nog maar eens met de Huawei P10 Lite. De smartphone is mooi afgewerkt, heeft een fijn gewicht en ligt goed in de hand. Hij houdt lekker vast en past prima in je broekzak of jaszak. Dit alles zorgt ervoor dat het gewoon een hele fijne telefoon is om te gebruiken. In tegenstelling tot zijn grote broer, de Huawei P10, vind je de vingerafdruksensor aan de achterkant van de telefoon. Dat is helemaal niet erg, want dit is óók een logische plaats. Je vingers bevinden zich daar immers toch al als je de telefoon vasthoudt. Zo kun je de telefoon in no-time ontgrendelen, want de Chinese fabrikant heeft een supersnelle vingerafdruksensor in de Huawei P10 Lite geplaatst.

Shop jouw Huawei P10 Lite
Huawei Mate 9: Is snel, blijft snel

In de Mate 9 zit de Kirin 960, de beste processor van Huawei. Hij heeft maar liefst acht kernen en klokt maximaal 2,4 GHz. Hier kan bijna geen andere chipset aan tippen. Ook heeft de telefoon met 4GB veel werkgeheugen en met 64GB veel uitbreidbaar opslaggeheugen. Nu denk je misschien: wat heb ik daaraan? Apps starten supersnel op en je kunt ook snel schakelen tussen de ene en andere app. Handig als je tijdens het gamen via Spotify muziek luistert en een andere hitlijst wil opzetten. Ter aanvulling ruimt de Huawei Mate 9 bestanden op die je nooit gebruikt en die niet belangrijk zijn. Hierdoor is de telefoon na verloop van tijd nog steeds supersnel. Wel zo fijn, toch?

Shop jouw Huawei Mate 9

Krediettabel

Voorbeeld toestel
Voorbeeld toestel
Totale toestelkosten
Totale toestelkosten
Eenmalige bijbetaling
Eenmalige bijbetaling
Totaal kredietbedrag
Totaal kredietbedrag
Termijnbedrag
Termijnbedrag
Duur overeenkomst
Duur overeenkomst
Debetrentevoet/JKP
Debetrentevoet/JKP
Apple iPhone 7 32GB
Voorbeeld toestel
€ 624
Totale toestelkosten
€ 0
Eenmalige bijbetaling
€ 624
Totaal kredietbedrag
€ 26
Termijnbedrag
24 maanden
Duur overeenkomst
0 %
Debetrentevoet/JKP

Dit is een voorbeeldberekening van een toestelkrediet. Je betaalt hiervoor nooit rente of andere kosten. Een toestel heeft dezelfde prijs als je deze in één keer betaalt of gespreid in termijnen. Meer informatie.