Huawei
P30

  • Tijdelijk € 96,- voordeel
  • Streamen tot je een ons weegt
  • Trek 't internet helemaal leeg
Shop de P30

Huawei
P30 Pro

  • Tijdelijk € 72,- voordeel
  • 4200 mAh batterij
  • Streamen tot je een ons weegt
Shop de P30 Pro

Huawei
Nova 5T

  • De nieuwste van Huawei
  • Schandalig snel 4G
  • 48 MP camera
Shop de Nova 5T

Al onze Huawei toestellen

De voordelen van Huawei

De Chinese fabrikant van Huawei telefoons brak in 2004 door met telefoons op de Europese markt voornamelijk met dual sim toestellen. Momenteel is Huawei de 3e fabrikant van mobiele telefoons, na Apple en Samsung. De smartphones van Huawei, aangestuurd door Google’s Android, komen in verschillende series met alle hun eigen voordelen. De G-series (Gold), Young Y-series en de bekendste Mate en P-series. Sterke punten van deze series zijn de batterijduur, opslag en dual sim mogelijkheden. Je doet er goed aan een Huawei telefoon te kopen als gebruiksgemak en een sublieme camera  belangrijke aspecten voor je zijn.
De P-serie

De P10 en P20, eigenlijk de hele Huawei P-series (de P staat voor Platinum) staan vooral bekend om de uitzonderlijke mogelijkheden om foto’s te maken. De nieuwste Huawei telefoons (die uiteraard op Android draaien) uit deze serie zijn voorzien van maar liefst drie smart Leica camera’s, waarmee je zelfs in het donker de mooiste selfies maakt. Daarnaast is er genoeg opslag om je foto’s te bewaren. Ook zijn de nieuwste Huawei smartphones uit de P-serie qua ontwerp een lust voor het oog. En lekker dun!

De Mate-serie

De Mate-serie van Huawei bevat telefoons die ‘phablets’ genoemd worden: een fijne mix tussen een tablet en een telefoon. Huawei legde in deze serie de nadruk op de processors en op de pixels. Dat betekent snelheid, hoge beeldkwaliteit, veel opslag en een persoonlijk aangepaste mobiele ervarin. En dat allemaal voor een goede prijs als je het vergelijking maakt met de prijzen van Samsung en Apple.

Huawei vergelijken
Overweeg je een Huawei telefoon te kopen, maar ben je nog niet overtuigd? Ga je voor de Mate of toch voor de P20? Bij Tele2 kun je Huawei telefoons vergelijken op kenmerken aan de binnenkant, dus software, opslag etc. maar je kunt ook de telefoons eens naast elkaar leggen om te kijken welke je mooier vindt.
Huawei telefoons vergelijken
Garantie gegarandeerd

Je kunt met een gerust hart een Huawei telefoon kopen, want de smartphone komt standaard met twee jaar fabrieksgarantie. Dus je hoeft niet helemaal te flippen als je je toestel een keer uit je handen laat kletteren terwijl je midden in je Snapchat Story zit! En op je batterij heb je zes maanden garantie. Zo hoef je je geen zorgen te maken om je beste Mate!

Artificial Intelligence

De meest geavanceerde technische ontwikkeling van telefoons van Huawei is AI (Artificial Intelligence). Heel smart dus. Ze gebruiken dit bijvoorbeeld bij de batterij, waardoor het energieverbruik efficiënter is gemaakt. Langer rondstruinen op internet, zonder te laden dus! Ook werkt de Android software zuiniger. Verder helpt AI je met al je kiekjes. Onder meer met een extreem goede autofocus, maar ook een coole ‘handheld help’ functionaliteit om met de hand video’s te maken alsof je een statief gebruikt. Instahandy! Goed om de vergelijk eens te maken met andere smartphones. Dan zul je zien hoe vooruitstrevend Huawei bezig is!

P20 Pro: best beoordeeld

De P20 Pro van Huawei kreeg bij Kieskeurig.nl de titel Best Reviewed. Dat betekent dat het toestel in mei 2018 in de categorie Mobiel de beste beoordeling kreeg van consumenten. De gemiddelde reviewscore van 9,2 is bijzonder hoog en de reviews zijn over het algemeen heel enthousiast. ‘Beste telefoon die ik ooit heb gehad’, schrijft een van de reviewers bijvoorbeeld.

Veel consumenten prijzen de P20 Pro de hemel in, vooral om de prestaties van de camera en de accuduur. Ook de snelle processor, het heldere en grote scherm, het geluid en de snelle gezichtsherkenning, dual sim, veel opslag, zijn pluspunten die vaker genoemd worden. De telefoon ‘nadert voor mij de perfectie’, schrijft een van hen. Een ander noemt het toestel een ‘absolute topper’.

‘Camera behoort tot absolute top’

De toonaangevende techsite Tweakers testte de Huawei P20 Pro uitgebreid en kwam met een hoge beoordeling: een 8,5. ‘De camera behoort tot de absolute top, het grote oledscherm is prachtig en ook over de accuduur willen we graag naar huis schrijven’, aldus de recensent.

Andere pluspunten zijn volgens Tweakers de soepele ontgrendeling, de ergonomische en stevige behuizing en de dual sim. Met deze Android telefoon gaat Huawei volgens de site het gevecht aan met de beste premiumtoestellen, zoals de Apple iPhone X, de Google Pixel 2-telefoons en de Samsung Galaxy S9-serie. 

alle merken
mobiele telefoons

Naast Huawei telefoons heeft Tele2 nog meer bekende telefoonmerken. Ben je benieuwd welke dat zijn? Kijk dan op onze overzichtspagina.
Bekijk alle merken