CAT telefoons
onverwoestbaar

Caterpillar maakt telefoons die tegen een val en een stoot kunnen.  Elke Cat telefoon is praktisch, robuust en waterproof.
Schade aan een Cat telefoon is vrijwel onmogelijk. Het robuuste toestel is daarom zeer geschikt als je een buitenberoep hebt, zoals in de bouw, of als je veel extreme sporten beoefent. Door het ‘rugged’ ontwerp is je Cat smartphone beschermd tegen vallen en stoten. En dat alles tegen een hele scherpe prijs. Zoek je een robuuste, stevige telefoon die ook nog eens waterdicht is? Dan ben je bij Tele2 aan het juiste adres voor een nieuwe Caterpillar telefoon met abonnement. De Cat S31 en Cat S41 zijn nu beschikbaar!

cat s61
waterdicht

  • Bundel geldig in de hele EU
  • Schandalig snel 4G
  • Trek het internet helemaal leeg
Shop nu jouw Cat S61
Cat S61 hero
Waterdruppel

volledig
waterproof 

Oefen je je beroep buiten uit en kom je vaak in contact met water? Of wil je gewoon in dit regenachtige land altijd je telefoon erbij kunnen pakken, ook tijdens heftige regen- of sneeuwbuien?  De Cat telefoon is volledig waterdicht, dus geen zorgen over spat- of waterschade. Alle Caterpillar smartphones zijn voorzien van een waterdichte behuizing. De Cat S31 en de Cat S41 die bij Tele2 te koop zijn, beschikken beiden over de IP68-certificering.

cat s41
robuust

  • Bundel geldig in de hele EU
  • Schandalig snel 4G
  • Genadeloos lage prijs
Shop nu jouw Cat S41
vuist

kan tegen
een stootje

Voor de outdoor fan of als je buiten werkt, in de bouw. Cat telefoons kunnen tegen een stootje. Meerdere zelfs. Niet gek natuurlijk als je bedenkt dat Cat vooral bekend is van zijn bulldozers, gereedschap en graafmachines. Catphones is onderdeel van moederbedrijf Caterpillar Inc. en sinds 2012 bezit het bedrijf de wereldwijde licentie om Cat telefoons te verkopen. De telefoons worden inmiddels in meer 60 landen verkocht.

De schokbestendige Caterpillar smartphones zorgen dat je in alle omstandigheden zonder zorgen van je data en belminuten kunt genieten, waar je ook bent! Je kunt ze zelfs met natte vingers of je handschoenen nog aan bedienen, heel erg handig. Er wordt zelfs gezegd dat je een Cat telefoon met gemak van 1,80 meter hoogte kan laten vallen zonder dat hij stuk gaat!

De Cat telefoons zijn tot het uiterste getest. En zoals Cat zelf zegt: ‘Gebruik ze en misbruik ze, ze kunnen het aan’.

cat b35
ijzersterk

  • Bundel geldig in de hele EU
  • Schandalig snel 4G
  • Genadeloos lage prijs
Shop nu jouw Cat B35
Cat B35 hero