CAT telefoons
onverwoestbaar

Caterpillar maakt telefoons die tegen een val en een stoot kunnen.  Elke Cat telefoon is praktisch, robuust en waterproof.
Schade aan een Cat telefoon is vrijwel onmogelijk. Het robuuste toestel is daarom zeer geschikt als je een buitenberoep hebt, zoals in de bouw, of als je veel extreme sporten beoefent. Door het ‘rugged’ ontwerp is je Cat smartphone beschermd tegen vallen en stoten. En dat alles tegen een hele scherpe prijs. Zoek je een robuuste, stevige telefoon die ook nog eens waterdicht is? Dan ben je bij Tele2 aan het juiste adres voor een nieuwe Caterpillar telefoon met abonnement. De Cat S31 en Cat S41 zijn nu beschikbaar!

cat s31
ijzersterk

  • Bundel geldig in de hele EU
  • Schandalig snel 4G
  • Genadeloos lage prijs
Shop nu jouw Cat S31
Cat telefoon S31 hero afgeknipt
Waterdruppel

volledig
waterproof 

Oefen je je beroep buiten uit en kom je vaak in contact met water? Of wil je gewoon in dit regenachtige land altijd je telefoon erbij kunnen pakken, ook tijdens heftige buien?  De Cat telefoon is volledig waterdicht, dus geen zorgen over spat- of waterschade. Alle Caterpillar smartphones zijn voorzien van een waterdichte behuizing.

cat s41
waterdicht

  • Bundel geldig in de hele EU
  • Schandalig snel 4G
  • Trek het internet helemaal leeg
Shop nu jouw Cat S41
vuist

kan tegen
een stootje

Voor de outdoor fan of als je buiten werkt, in de bouw. Cat telefoons kunnen tegen een stootje. Meerdere zelfs. De schokbestendige Caterpillar smartphones zorgen dat je in alle omstandigheden zonder zorgen van je data en belminuten kunt genieten, waar je ook bent!