De iphone x

Vanaf 27 oktober 2017 kun je bij Tele2 je pre-order plaatsen! Lees hier alle ins en outs over de nieuwe iPhone X van Apple. Per e-mail direct op de hoogte blijven? Schrijf je in.
Blijf op de hoogte

Specificaties iPhone X

Beste iPhone-scherm ooit

Natuurlijk is het niet alleen maar uiterlijke schijn bij de iPhone X. Het is Apple’s eerste smartphone met een OLED-display: een belangrijk voordeel. Dit schermtype is namelijk veel helderder dan LCD-displays in andere telefoons. Ook de kleurenweergave is véél beter, net als het contrast. Bovendien is het scherm energiezuiniger. Het Super Retina Display is met 5,8 inch enorm groot. Helemaal niet erg, want door de dunne schermranden is de iPhone X niet groter dan andere telefoons. Het scherm heeft daarnaast een uitzonderlijk hoge resolutie van 2346 x 1125 pixels. Hierop zijn al je favoriete series superscherp zichtbaar. Het scherm van de iPhone X is daarmee beter en veelzijdiger dan ooit.

Ontvang updates
iPhone X OLED Super Retina
Bijzondere camera’s

De iPhone X heeft drie camera’s: twee aan de achterkant en één aan de voorkant. Met de twee camera’s aan de achterkant schiet je foto’s in 12 megapixel. Eentje heeft een groothoeklens, zodat je altijd een passende foto kunt maken. De camera’s behoren met gemak tot de beste van de markt, maar zijn extra bijzonder vanwege hun Augmented Reality-mogelijkheden. Hiermee voeg je Virtual Reality toe aan de werkelijkheid. Bijvoorbeeld door je iPhone X-camera in het stadion te richten op de voetbalwedstrijd. Op het scherm zie je dan aanvullende informatie bij de voetballer die balbezit heeft, om maar een voorbeeld te noemen. Ongeëvenaard en zeer indrukwekkend!

Ontvang updates
iPhone X camera's AR

Nieuws over de iPhone X

De pre-sale van de iPhone X zal op vrijdag 27 oktober 2017 van start gaan. Schrijf je hieronder in en krijg van ons een seintje zodra de iPhone X beschikbaar is!