NIEUWE IPHONE NODIG?
pre-order NU de iPhone xs
OF DE IpHONE xs max

DE IPHONE XR KOMT IN OKTOBER
Xs, Xs Max en Xr. Zegt je nu nog niks, maar binnenkort zal je die namen vaak gaan horen. Het zijn namelijk de nieuwste iPhones van Apple. De Apple iPhone Xs, Apple iPhone Xs Max en Apple iPhone Xr zijn de snelste, mooiste en meest uitgebreide smartphones van Apple tot nu toe. Pre-order je een iPhone Xs of iPhone Xs Max, dan wordt je nieuwe telefoon vanaf 21 september geleverd!
Liever een iPhone Xr? Schrijf je dan vast in!
Pre-order de iPhone Xs

Apple iPhone XS
pre-order nu

De revolutionaire Apple iPhone X zette vorig jaar de toon, de iPhone Xs perfectioneert dat toestel. Strak, luxe en haarscherp afgewerkt en in een nieuwe gouden kleur. Prachtig om te zien, maar ook onder de kap een echte parel. Zo zorgt de nieuwe Apple A12 Bionic chip dat dit de snelste smartphone ooit is. Zes processorkernen voeren alledaagse taken razendsnel uit, terwijl de vierkernige grafische chip het gamewerk voor zijn rekening neemt. De vernieuwde neural engine maakt het toestel tot slot slimmer dan ooit.

Iets te technisch? Het komt er kortgezegd op neer dat de iPhone Xs extreem snel en extreem krachtig is. Zo ook in de camera. De dubbele 12-megapixelcamera heeft toegang tot een grote hoeveelheid rekenkracht, waardoor jij altijd een picture perfect plaatje schiet. Een mooie boost voor je Insta- of Snapchat-skills. Kersen op de taart: het prachtige 5,8 inch OLED-scherm, de krachtige batterij en het prachtige waterdichte ontwerp zijn vanzelfsprekend van de partij.

Pre-order de iPhone Xs

iPhone Xs max
pre-order nu

De Apple iPhone Xs Max is het superlatief van de iPhone Xs. Zijn 6,5 inch grote super retina OLED-scherm zorgt ervoor dat je maximaal kan Netflixen op je smartphone. Dat is pas chill! Toch is de iPhone Xs Max niet groter dan de iPhone 8 Plus en kun je ‘m dus nog steeds makkelijk meenemen en bedienen.
Extra fijn aan de nieuwe iPhones is hun verbeterde batterijduur. De iPhone Xs gaat een half uur langer mee dan de iPhone X; de iPhone Xs Max houdt het nog eens een uur langer vol. Zo blijf jij altijd en overal online.

Pre-order de iPhone Xs Max

Apple iPhone Xr
vanaf oktober

One more thing! Apple introduceert ook een voordeliger broertje. De Apple iPhone Xr is de nieuwste iPhone en komt een maandje later (in oktober dus) dan de Xs en Xs Max. Meest opvallende eigenschap? Zijn kleurrijke uiterlijk. Zwart, wit, blauw, rood, geel, koraal; you name it! Niks is te gek voor deze smartphone.

Voorop prijkt een 6,1 inch groot liquid retina-scherm; het meest indrukwekkende LCD-scherm in een smartphone tot nu toe. Smooth! Achterop zit een 12-megapixelcamera die kwalitatief niet onderdoet voor zijn grotere broers en zelfs de hypermoderne A12-bionic chip is in dit toestel aanwezig. Laat je niet door het kleurrijke uiterlijk van de iPhone Xr misleiden: deze nieuwe iPhone means serious business.

Geef me 'n seintje