De nieuwste iPhones
iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro MAX

Yes! De nieuwe iPhones zijn te bestellen! Ins, outs, vette features én mooie extra’s over de telefoons check je op deze pagina. Zo kom jij erachter welk pareltje jouw match is!
Shop de iPhone 11

iPhone 11 Pro

De iPhone die alles kan en toch bescheiden is in formaat? Helló iPhone 11 Pro! De iPhone 11 Pro is met zijn 5,8 inch Super Retina XDR OLED display de kleinste van de nieuwe iPhones. Samen met het luxe ontwerp van glas en aluminium én de supersnelle A13 Bionic Chip is deze splinternieuwe iPhone sneller, completer en shinyer dan zijn voorganger de iPhone Xs. De iPhone 11 Pro komt in vier kleuren: Silver, Space Grey, Gold en het verrassende Midnight Green. Uiteraard is deze nieuwe iPhone uitgerust met het gloednieuwe iOS 13: mooier, vlotter en veiliger dan ooit.

En dan de nieuwe iPhone camera, allerminst onderbelicht tijdens de keynote. Dankzij de drievoudige camera heb je eindeloze mogelijkheden. Met de Wide, Ultra Wide en Telephoto camera’s maak je indrukwekkende foto’s en video’s. ‘s Nachts fotograferen? Geen probleem. Met de Night mode maak je nu ook in het donker de prachtigste kiekjes. En last maar zeker niet least: de camera aan de voorkant is flink verbeterd: met deze camera van 12MP kan je nu super high-res 4K én slow-motion filmen. Kom maar door met die Slofies!
Bestel nu een iPhone 11 Pro abonnement bij Tele2!

Shop de iPhone 11 Pro

11 Pro Max

De iPhone 11 Pro Max is misschien wel het mooiste en veelzijdigste plus size model in smartphoneland. In vier kleuren: Midnight Green, Silver, Space Grey en Gold. Dit model heeft beauty én brains: een killer-combo dus! Met een superstrak ontwerp van aluminium en glas is de iPhone 11 Pro Max niets anders dan een heerlijk lustobject. En dankzij het Super Retina XDR display spatten de kleuren van het grote 6,5 inch scherm af. Is dit de perfecte streamsmartphone? Wij denken van wel!

Zoals het formaat doet vermoeden, heeft deze iPhone een grote batterij die wel vijf uur langer meegaat dan die van zijn voorganger de Xs. En met de krachtige A13 Bionic processor gaat hij als een speer. Eentje om in de hoogste versnelling je favoriete racegame te spelen of om Fortnite te ownen. Foto’s maken? Nóg iets waarin de iPhone 11 Pro Max uitblinkt. Hij heeft drie camera’s aan de achterkant en ook nog eens een selfiecamera aan de voorkant die jij vast wel weet te vinden. Uiteraard beschikt ook deze nieuwe iPhone over iOs 13 met nieuwe tools om je foto’s en video’s professioneel te editen. Insta here you come! 
Check nu je iPhone 11 Pro Max abonnement bij Tele2.

Shop de 11 Pro Max

iPhone 11

De drie iPhone-musketiers zijn compleet met de iPhone 11. Nóg zo’n topper. Deze komt in maar liefst zes fancy kleuren: wit, zwart, groen, geel, paars en rood. Hij heeft veel overeenkomsten met zijn broertjes 11 Pro en 11 Pro Max. Zo heeft hij hetzelfde, heerlijk lekker afgewerkte ontwerp en dezelfde megakrachtige processor. Ook deze iPhone heeft iOS 13 en een uitstekende batterijduur. De batterij van de iPhone 11 gaat namelijk een uur langer mee dan de batterij van zijn voorganger iPhone Xr.

Verschillen zijn er ook. De iPhone 11 heeft bijvoorbeeld niet drie, maar twee camera’s aan de achterkant. Je hebt hiermee dus iets minder flashy mogelijkheden, maar ook de iPhone 11 schiet scherpe, gedetailleerde en allround goede foto’s. Kortom: ook een compleet toestel van de buitencategorie!
Bestel nu een iPhone 11 abonnement bij Tele2!

Shop de iPhone 11

in beeld
iPhone 11