NIEUWE IPHONE NODIG?

Kies tussen de iPhone Xr, iPhone Xs en Xs Max
 Xr, Xs en Xs Max. Het nieuwste iPhone supertrio van Apple. De iPhone Xr, iPhone Xs en iPhone Xs Max zijn de snelste, mooiste en meest uitgebreide iPhones die Apple tot nu toe heeft gelanceerd. De iPhone Xr komt zelfs in spectaculaire nieuwe kleuren. Liever een iPhone Xs of iPhone Xs Max? Dat kan natuurlijk ook!
Shop nu jouw iPhone Xr

Apple iPhone Xr
Liquid retina display

Apple introduceert ook een voordeliger broertje. De Apple iPhone Xr is de nieuwste iPhone. Meest opvallende eigenschap? Zijn kleurrijke uiterlijk. Zwart, wit, blauw, rood, geel, koraal; you name it! Niks is te gek voor deze smartphone die uiteraard draait op het supersnelle iOS.

Voorop prijkt een 6,1 inch groot liquid retina-scherm; het meest indrukwekkende LCD-scherm in een smartphone tot nu toe. Smooth! Achterop zit een 12-megapixelcamera die kwalitatief niet onderdoet voor zijn grotere broers en zelfs de hypermoderne A12-bionic chip is in dit toestel aanwezig. Laat je niet door het kleurrijke uiterlijk van de iPhone Xr misleiden: deze nieuwe iPhone is serious business.

Bestel jouw iPhone Xr

Apple iPhone XS
snelste ooit

De revolutionaire Apple iPhone X zette vorig jaar de toon, de nieuwste iPhone Xs perfectioneert dat toestel. Strak, luxe en haarscherp afgewerkt en in een nieuwe gouden kleur. Prachtig om te zien, maar ook onder de kap een echte parel. Zo zorgt de nieuwe Apple A12 Bionic chip dat dit de snelste smartphone ooit is. Zes processorkernen voeren alledaagse taken razendsnel uit, terwijl de vierkernige grafische chip het gamewerk voor zijn rekening neemt. De vernieuwde neural engine maakt het toestel tot slot slimmer dan ooit.

Iets te technisch? Het komt er kortgezegd op neer dat de iPhone Xs extreem snel en extreem krachtig is. Zo ook in de camera. De dubbele 12-megapixelcamera heeft toegang tot een grote hoeveelheid rekenkracht, waardoor jij altijd een picture perfect plaatje schiet. Een mooie boost voor je Insta- of Snapchat-skills. Kersen op de taart: het prachtige 5,8 inch OLED-scherm, de krachtige batterij, de slimme iOS sofware en het prachtige ontwerp zijn vanzelfsprekend van de partij.

Shop nu de iPhone Xs

iPhone Xs max
tikkie groter

De grote broer in de nieuwste generatie iPhones, de Apple iPhone Xs Max is het superlatief van de iPhone Xs. Zijn 6,5 inch grote super retina OLED-scherm zorgt ervoor dat je maximaal kan Netflixen op je smartphone. Dat is pas chill! Toch is de iPhone Xs Max niet groter dan de iPhone 8 Plus en kun je ‘m dus nog steeds makkelijk meenemen en bedienen.
Extra fijn aan de nieuwe iPhones is hun verbeterde batterijduur. De iPhone Xs gaat een half uur langer mee dan de iPhone X; de iPhone Xs Max houdt het nog eens een uur langer vol mede dankzij de zuinige iOS software. Zo blijf jij altijd en overal online.

Shop nu de iPhone Xs Max

in beeld
Xs en Xs Max