APPLE
IPHONE 8 SPECS

Bekijk hier alle specificaties van de Apple iPhone 8!

Specificaties Apple iPhone 8

Algemeen
Spec Waarde
Merk Apple
Model iPhone 8
Besturingssysteem iOS 11
Afmetingen 138.4 x 67.3 x 7.3 mm
Gewicht 148 gram
Kleur(en) Space grey, silver, gold
Camera
Spec Waarde
Camera Ja, 12 MP
Frontcam Ja, 7 MP
Scherm
Spec Waarde
Resolutie 750 x 1334 pixels
Grootte 4,7″
Type LCD Multi-Touch display met IPS technologie
Geheugen
Spec Waarde
Chipset Apple A11
Werkgeheugen 3GB
Opslagcapaciteit intern 64GB / 256GB
Opslagcapaciteit extern n.v.t.
Connectiviteit
Spec Waarde
Mobiele netwerken GSM / CDMA / HSPA / EDVO / LTE
Wi-fi Ja
Bluetooth Ja (Versie 5.0)
NFC Ja
Audio-aansluiting Lightning
Accu
Spec Waarde
Accucapaciteit 1821 mAh

Goed om te weten over de iPhone 8

Een prachtig toestel van Apple, topdesign zoals je dit van deze producent gewend bent.
Flitsend uiterlijk met glazen voor- en achterkant

De iPhone 8 is de opvolger van de iPhone 7 en – toegegeven – de telefoons zijn duidelijk familie van elkaar. Toch is de iPhone 8 op een aantal vlakken heel anders dan zijn voorganger. Zo zijn de voor- en achterkant gemaakt van glas. Hierdoor ziet de telefoon er nét wat frisser en mooier uit. Zoals we van Apple gewend zijn is de iPhone 8 indrukwekkend goed afgewerkt, waardoor het echt een pareltje is om te zien. Nieuw pluspunt is dat je de iPhone 8 draadloos kunt opladen. Dat scheelt weer gerommel met snoeren en kabeltjes! Extra voordeel: de iPhone 8 is zowel stof- als waterbeschermend.

Shop nu jouw iPhone 8
Goed scherm

Eén van de pluspunten van de iPhone 8 is zijn compacte ontwerp. Dit is mede mogelijk gemaakt door het scherm, dat een prettig formaat van 4,7 inch heeft. Op dit scherm is alle content duidelijk en scherp zichtbaar. Dit is ook te danken aan de prima resolutie van 1134 x 750 pixels. Eén van de grootste voordelen van het scherm is de aanwezigheid van TrueTone. Dankzij deze technologie past het scherm de kleurenweergave aan op de omgeving waarin jij je bevindt. Dit zorgt voor een realistische ervaring en is een duidelijk voordeel dat de iPhone 8 heeft op andere telefoons. Tot slot is het scherm drukgevoelig, waardoor ‘ie extra gebruiksvriendelijk is.

Shop nu jouw iPhone 8
Zeer krachtige hardware

De iPhone 8 wordt aangestuurd door de Apple A11 Bionic-processor. Deze chipset bevat niet vier, maar zes kernen die het rekenwerk doen. Twee voor het meest intensieve rekenwerk, de vier anderen voor het minder zware werk. Door deze goede samenwerking is de chipset veel krachtiger dan andere processoren én werkt hij heel zuinig. De batterij van de iPhone 8 gaat daardoor lekker lang mee: ook niet geheel onbelangrijk, natuurlijk! Qua opslagcapaciteit zit het met de iPhone 8 wel goed. Je hebt keuze uit 64 en 256 GB opslaggeheugen. De telefoon draait op iOS 11, dat ontzettend makkelijk en snel werkt. Kortom: een mooi totaalpakket!

Shop nu jouw iPhone 8
Camera’s met Augmented Reality-mogelijkheden

Harde specificaties eerst: de camera aan de achterkant schiet foto’s in 12 megapixel, de selfiecamera aan de voorkant in 7 megapixel. Foto’s zijn zeer scherp, levendig en mooi. Bovendien kun je nu 4K-video’s filmen in 60 frames per seconde. Héél bijzonder, want hierdoor zijn video’s in deze resolutie ontzettend vloeiend. Maar het meest bijzonder zijn wel de Augmented Reality-mogelijkheden die de iPhone 8-camera biedt. Hiermee voeg je op het scherm van je telefoon Virtual Reality toe aan de werkelijkheid en zo wordt het spelen van spelletjes bijzonderder dan ooit. Zeker een reden om de iPhone 8 te kopen.

Shop nu jouw iPhone 8