APPLE IPHONE 6S
Specificaties 

Bekijk hier alle Apple iPhone 6S specificaties op een rij!
Shop jouw iPhone 6S

Specificaties Apple iPhone 6s

Algemeen
Spec
Spec
Waarde
Waarde
Merk
Spec
Apple
Waarde
Model
Spec
iPhone 6S
Waarde
Besturingssysteem
Spec
iOS 9
Waarde
Afmetingen
Spec
138.3 x 67.1 x 7.1 mm
Waarde
Gewicht
Spec
143 gram
Waarde
Kleur(en)
Spec
Spacegrijs, Goud, Zilver, Rose goud
Waarde
Camera
Spec
Spec
Waarde
Waarde
Camera
Spec
Ja
Waarde
Resolutie
Spec
12 MP
Waarde
Frontcam
Spec
Ja
Waarde
Resolutie
Spec
5 MP
Waarde
Scherm
Spec
Spec
Waarde
Waarde
Resolutie
Spec
750 x 1334 pixels
Waarde
Grootte
Spec
4,7”
Waarde
Type
Spec
IPS-LCD
Waarde
Geheugen, connectiviteit, accu
Spec
Spec
Waarde
Waarde
Chipset
Spec
Apple A9
Waarde
Werkgeheugen
Spec
2GB
Waarde
Opslagcapaciteit intern
Spec
16 / 32 / 64 / 128 GB
Waarde
Opslagcapaciteit extern
Spec
n.v.t.
Waarde
Spec
Waarde
Mobiele netwerken
Spec
GSM/HSPA/LTE
Waarde
Wi-Fi
Spec
Ja
Waarde
Bluetooth
Spec
Ja (Versie 4.2)
Waarde
NFC
Spec
Ja
Waarde
Audio-aansluiting
Spec
3,5 mm jack
Waarde
PC-aansluiting
Spec
USB
Waarde
Spec
Waarde
Accucapaciteit
Spec
1810 mAh
Waarde
Spreektijd
Spec
tot 14 uren
Waarde

Goed om te weten over
de Apple iPhone 6S

De iPhone 6S is de opvolger van de iPhone 6 en onderscheidt zich – net als andere modellen met de S-naam – vooral door de (iets) betere interne hardware. De nieuwe iPhone lijkt qua ontwerp erg op zijn voorgangers, maar heeft een nieuwe processor en meer werkgeheugen.

Sterk design

De iPhone 6S is de verbeterde variant van de iPhone 6. Op het eerste gezicht zijn deze veranderingen niet zo duidelijk zichtbaar. Qua uiterlijk zit de grootste verandering ‘m namelijk in het type aluminium dat Apple voor de behuizing gebruikt. De iPhone 6S is daardoor een stuk sterker dan de iPhone 6, die toch ook geen kwetsbare smartphone is. Mede door het nieuwe aluminiumtype is de iPhone 6S wél iets minder dun dan de iPhone 6: 7,1 om 6,9 millimeter. Eigenlijk is dat een te verwaarlozen verschil. De iPhone 6S is qua design een fijne smartphone die prettig in de hand ligt en waarvan de buttons op de juiste plaats zitten. Uiteraard heeft ook deze iPhone in de startknop onder het scherm een vingerafdruksensor. Deze is nóg sneller dan die in de iPhone 6!

Shop jouw iPhone 6S
Innovatief scherm

De iPhone 6S heeft een scherm met een formaat van 4,7 inch. Dit display heeft een hoge resolutie van 1334×750 pixels en een pixeldichtheid van 326 ppi. Het formaat van het scherm zorgt ervoor dat de telefoon niet te groot is, waardoor hij lekker in de hand ligt en fijn te bedienen is. Bovendien is het IPS LCD-scherm behoorlijk helder, worden kleuren mooi weergeven en is óók de witbalans zeer correct. Een ander fijn pluspuntje is dat het scherm goed reageert op je aanrakingen, zodat een app bijvoorbeeld snel en zonder te haperen opstart. Het scherm weet dankzij de 3D Touch-techniek ook het verschil tussen een zachte en harde aanraking, waardoor je sneller toegang krijgt tot bepaalde functies. Al met al heeft de iPhone 6S dus een betrouwbaar, goed en innovatief scherm dat ervoor zorgt dat het een fijne smartphone is.

Shop jouw iPhone 6S
Geoptimaliseerde specificaties

De iPhone 6S heeft het beste van wat Apple te bieden heeft. In de telefoon zit de nieuwste A9-processor die met twee kernen is geklokt op 1,84 GHz. Verder heeft de smartphone met 2GB meer werkgeheugen dan zijn voorgangers, die 1GB ram hadden. De opslagcapaciteit is met drie varianten hetzelfde gebleven. Dit blijft 16, 64 en 128GB. De iPhone 6S staat daarnaast garant voor mooie innovaties als 3D Touch en Touch ID. Omdat de hardware en software goed op elkaar zijn afgestemd gaat de batterij lekker lang mee, terwijl deze met 1715 mAh niet bijzonder veel inhoud heeft. Een ander voordeel van deze goede optimalisatie is dat de iPhone 6S één van de snelste smartphones van dit moment is.

Shop jouw iPhone 6S
Verbeterde camera

iPhones staan bekend om hun goede camera’s. De iPhone 6 maakte bijvoorbeeld foto’s in 8 megapixel, net als bijvoorbeeld de iPhone 5s. Cameraliefhebbers kunnen met de iPhone 6S hun hart ophalen, want deze telefoon schiet 12-megapixelfoto’s. Dit betekent dat foto’s en video’s nóg scherper en detailrijker zijn. Daarmee is de camera van de iPhone 6S ideaal te gebruiken voor kiekjes en video’s voor op Snapchat, Instagram en Facebook. Trek het internet dus maar helemaal leeg! Bovendien heeft Apple de selfiecamera flink verbeterd. Daarmee maak je nu 5-megapixelfoto’s, zodat je jezelf altijd op je mooist kunt fotograferen.

Shop jouw iPhone 6S

iPhone 6s
fenomenaal

  • Bundel geldig in de hele EU
  • Schandalig snel 4G
  • Trek het internet helemaal leeg
Shop jouw iPhone 6S 32GB