APPLE
IOS 16

iOS 16

Daar is 'ie dan: iOS 16. De voorganger iOS 15 had al zoveel nieuwe features. Wat kan je van het nieuwste besturingssysteem verwachten? We hebben alle informatie hier op een rijtje gezet.

Upgraden naar iOS 16

Als je één van de nieuwste iPhones uit de iPhone 14 serie koopt, ben je meteen voorzien van iOS 16. Maar wat als je een eerdere iPhone hebt en een iOS update wilt uitvoeren? Geen probleem! Alle iPhones die nu draaien op iOS 15 zijn geschikt voor iOS 16. Helaas is de update niet mogelijk bij de iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Voor een iOS 16 download zijn de volgende toestellen geschikt:

ios 16

iOS 16 features

Natuurlijk brengt Apple met iOS 16 nieuwe features op de markt. Zo heb je met iOS 16 gloednieuwe personaliseringsfuncties en een nóg slimmere iPhone. Verder is het delen van muziek, films en meer supereenvoudig. En ook contact leggen met je vrienden gaat sneller en makkelijker dan ooit. Hoe het precies werkt, leggen we hier uit. Check nu de innovatieve iOS 16 features.

Nieuw Vergrendelscherm

Meer informatie

SharePlay in messages

Meer informatie

Focus

Meer informatie

Live Text

Meer informatie

Visual Look Up

Meer informatie

Flexibeler met Apple Pay

Meer informatie

Veelgestelde vragen

  • iOS 16 is compatibel de volgende modellen:

  • Ga naar de instellingen van je iPhone en bekijk of er een update beschikbaar is. Via die update installeer je automatisch de nieuwe iOS versie.

  • Met elke iOS-upgrade krijg je beveiligingsverbeteringen. Als je geen gebruik maakt van de nieuwste iOS versie beschik je niet over de laatste bescherming.

  • Zoals altijd zal iOS 16 een gratis upgrade zijn.