Klaar voor de toekomst

Met een iPhone van Apple ben je klaar voor de toekomst. De telefoons zijn voorbereid op de komst van apps met Augmented Reality. Een iPhone kopen lijkt een flinke investering , maar je hebt dan ook een technisch topproduct in handen. De verschillende Apple telefoons kun je bedienen met slechts een enkel tikje, je stem, en soms zelfs met je eigen blik.
Indrukwekkend design

Houd je van mooie dingen, en vind je het niet erg om daar iets meer voor te betalen, dan kun je elke iPhone kopen die er bestaat. Liever een goedkopere iPhone kopen? Check dan onze refurbished iPhones. Apple schenkt veel aandacht aan het ontwerp, van retina schermen met enorme resoluties, tot prachtige gehard glazen behuizingen. Elke iPhone heeft een kenmerkend ontwerp, soms met ronde hoeken of een scherm over bijna de hele grootte van de telefoon.

Vette snufjes

Besluit je een iPhone te kopen, dan beschik je over een telefoon die met de nieuwste technologische ontwikkelingen komt. Er zijn iPhones met snellaadopties maar ook draadloos opladen kan bij bepaalde modellen van Apple. En de iPhone X heeft FaceID: je telefoon ontgrendelt dan alleen met jouw eigen gezicht! Verder kun je met de nieuwste reeksen Apple telefoons ook VoLTE & wifi bellen. Het zijn intelligente toestellen die meegaan met de wereld van nu.

Kan je niet kiezen?
vergelijk!

Wij snappen dat het  lastig is om een keuze te maken tussen alle iPhones. Zorg dat je een bewuste keus maakt. Vergelijk op grootte, camera, processor en andere specificaties van de Apple telefoons.
Telefoons vergelijken
Veilig van binnen en buiten

De meeste Apple telefoons zijn spat- water- en stofbestendig. Geschikt dus voor jou, ook als je niet altijd even voorzichtig bent. En ook aan de binnenkant is gedacht. Met het eigen Apple besturingssysteem iOS. Dit besturingssysteem staat bekend als de meest veilige voor je mobiele telefoon. De fabrikant keurt bijvoorbeeld zelf alle apps voordat ze in de App Store terecht komen. Voordat jij je iPhone gaat kopen is alles dus helemaal tot in de puntjes getest.

Camera, klaar? Actie!

De Amerikaanse fabrikant besteedt meer en meer aandacht aan de camera’s. Er zijn iPhones met camera’s aan de voorkant en aan de achterkant, met een flink aantal megapixels en coole features om te gekke selfies mee te maken. En dan is er nog video. Naast in hoge kwaliteit videobellen gooit Apple graag wat humor in hun producten. Check bijvoorbeeld hun laatste uitvinding: de Animoji.

Your first iPhone kopen

Denk je erover om een iPhone te kopen maar weet je niet zeker of dit echt iets voor jou is? Als je er nog nooit een in je handen hebt gehad, lijkt het een lastige beslissing. Maar we kunnen je geruststellen. De telefoons van Apple zijn intuïtief in gebruik en daardoor ook uitermate geschikt voor jou, ook al heb je nog nooit een iPhone gehad.

alle merken
mobiele telefoons

Naast Apple telefoons heeft Tele2 nog meer bekende merken telefoons. Ben je benieuwd welke dat zijn? Kijk dan op onze overzichtspagina.
Alle telefoonmerken