Apple
iPhone SE

  • Inclusief 1 jaar gratis Apple TV+
  • Apple A13 Bionic chip
  • De nieuwste iPhone
Shop de iPhone SE

Apple
iPhone 11

  • inclusief 1 jaar gratis Apple TV+
  • A13 Bionic processor
  • De beste deal vind je bij Tele2
Shop de iPhone 11

Cadeautje van Apple
bij alle iPhones

Bestel nu een nieuwe iPhone en ontvang een jaar lang Apple TV+!
Lees alle voorwaarden hier.
Bekijk alle Apple telefoons

Klaar voor de toekomst

Met een Apple telefoon ben je klaar voor de toekomst. De nieuwe toestellen zijn voorbereid op de komst van apps met Augmented Reality. Een iPhone kopen lijkt een flinke investering , maar je hebt dan ook een technisch topproduct in handen. De verschillende Apple telefoons kun je bedienen met slechts een enkel tikje, je stem, en soms zelfs met je eigen blik. Aan snufjes geen gebrek. Nu nog bepalen welke iPhone jouw keuze wordt!
Indrukwekkend design

Houd je van mooie dingen, en vind je het niet erg om daar iets meer voor te betalen, dan kun je elke iPhone kopen die er bestaat. Apple schenkt veel aandacht aan het ontwerp, van retina schermen met enorme resoluties, tot prachtige gehard glazen behuizingen. Elke Apple telefoon heeft een kenmerkend ontwerp, soms met ronde hoeken of een scherm over bijna de hele grootte van het toestel.

Vette snufjes

Besluit je een iPhone te kopen, dan beschik je over een telefoon die met de nieuwste technologische ontwikkelingen komt. Er zijn Apple telefoons met snellaadopties maar ook draadloos opladen kan bij bepaalde modellen van Apple. En de iPhone X heeft FaceID: je telefoon ontgrendelt dan alleen met jouw eigen gezicht! Verder kun je met de nieuwste reeksen Apple telefoons ook VoLTE & wifi bellen. Het zijn intelligente toestellen die meegaan met de wereld van nu. Weet je al welke iPhone je gaat kopen?

Kun je niet kiezen?
vergelijk!

Wij snappen dat het lastig is om een keuze te maken tussen alle iPhones. Zorg dat je een bewuste keus maakt. Vergelijk op grootte, camera, processor en andere specificaties van de Apple telefoons. Ben je er uit met je keuze? Dan kun je gaan kijken met welk abonnement je het toestel kan gaan koppelen. De keuze is reuze bij Tele2!
Telefoons vergelijken
Veilig van binnen en buiten

De nieuwe Apple telefoons zijn spat- water- en stofbestendig. Geschikt dus voor jou, ook als je niet altijd even voorzichtig bent. En ook aan de binnenkant is gedacht. Met het eigen Apple besturingssysteem iOS. Dit besturingssysteem staat bekend als de meest veilige voor je mobiele telefoon. De fabrikant keurt bijvoorbeeld zelf alle apps voordat ze in de App Store terecht komen. Voordat jij je iPhone gaat kopen is alles dus helemaal tot in de puntjes getest.

Camera, klaar? Actie!

De Amerikaanse fabrikant besteedt meer en meer aandacht aan de camera’s. Er zijn iPhones met camera’s aan de voorkant en aan de achterkant, met een flink aantal megapixels en coole features om te gekke selfies mee te maken (zorg wel dat je genoeg GB aan opslag in je toestel hebt om alle footage te bewaren). En dan is er nog video. Naast in hoge kwaliteit videobellen gooit Apple graag wat humor in hun producten. Check bijvoorbeeld hun laatste uitvinding: de Animoji.

Welke iPhone kopen

Denk je erover om een iPhone te kopen maar weet je niet zeker of dit echt iets voor jou is? Als je er nog nooit een in je handen hebt gehad, lijkt het een lastige beslissing. Maar we kunnen je geruststellen. De telefoons van Apple zijn intuïtief in gebruik en daardoor ook uitermate geschikt voor jou, ook al heb je nog nooit een Apple telefoon gehad.

alle merken
mobiele telefoons

Naast Apple telefoons heeft Tele2 nog meer bekende merken telefoons met veel verschillende soorten abonnementen. Ben je benieuwd welke dat zijn? Bekijk dan op onze overzichtspagina of je een toestel met abonnement kunt vinden.
Bekijk alle telefoonmerken