TELEFOONABONNEMENT
KIND

Ben je op zoek naar een telefoonabonnement voor je kind? Tegenwoordig is iedereen altijd online en bereikbaar. En het is fijn om als ouder je kind ook te kunnen bereiken als dat nodig is. Dan is een telefoon voor je kind met abonnement handig. Bekijk de mogelijkheden bij Tele2!

TELEFOONABONNEMENT KIND

Welk abonnement kies je?

Bij Tele2 heb je vele opties voor een abonnement en daar kun je ook voor je kind gebruik van maken. Heb je al een telefoon voor je kind en zoek je alleen nog een voordelig abonnement? Dan is een sim only abonnement een goede optie. Je kiest zelf hoeveel belminuten, smsjes en internet je nodig hebt. Een Sim Only abonnement is er al vanaf € 9,50 per maand. Wil je liever een abonnement met een telefoon erbij? Dat kan natuurlijk ook. Kijk dan bij onze mobiele abonnementen en kies een telefoon uit voor je kind.

Bij Tele2 heb je genoeg opties voor een voordelig mobiele telefoon met abonnement. Wat dacht je van een van deze?

Een voordelig telefoonabonnement voor je kind

Heb jij of iemand anders uit je huishouden al een abonnement bij Tele2? Dan kun je extra voordelig een telefoonabonnement voor je kind afsluiten. Je kunt dan namelijk gebruik maken van Tele2 klantvoordeel. Hebben twee of meer mensen in je huishouden een abonnement bij Tele2? Dan krijg je gratis voordeel. Je krijgt 1GB extra bij een databundel van 2GB en wel 5GB extra bij een databundel van 10GB. Dat bespaart een hoop!

Een Sim Only abonnement voor kinderen

Sim Only is een fijne optie voor een kinderabonnement. Waarom? Een Sim Only abonnement is een goedkoop abonnement zonder telefoon. Handig als je thuis al een telefoon hebt liggen of een tweedehands toestel op de kop wil tikken!

Het abonnement is super flexibel. Je kunt kiezen voor een looptijd van 24 maanden, 12 maanden of maandelijks opzegbaar. Je bent ook flexibel in de hoeveelheid data en belminuten die je kiest. Zo kun je je kind voorzien van 1 GB data per maand, maar 20 GB of onbeperkt data kan ook. Je hebt al een sim only abonnement voor je kind vanaf € 9,50 per maand.

Waarom een abonnement bij Tele2?

Bij Tele2 ben je aan het juiste adres voor een mobiel abonnement voor je kind. De abonnementen van Tele2 zijn flexibel en je kunt je abonnement aanpassen wanneer je wilt. Blijk je toch wat meer of minder internet nodig te hebben dan gedacht? Geen probleem, je past gewoon je bundel aan. Ook kan je kind profiteren van het supersnelle 5G netwerk van Tele2. Vind je dat nog niet nodig? Dan kan 4G ook.

Daarnaast draait Tele2 op het meest bekroonde netwerk ter wereld. Dat is een prijs die je niet zomaar binnenhaalt. Je bent dus verzekerd van supersnel en stabiel internet en landelijke dekking.

Verantwoordelijk omgaan met een mobiele telefoon

Het is prettig dat je jouw kind altijd kunt bereiken wanneer dat nodig is. Daarnaast kan je kind ook een hoop leren van een eigen telefoon. Je kunt je kind uitleggen wat de kosten zijn van een mobiel abonnement en dat je die elke maand betaalt. Ook kun je laten zien dat een bundel geld kost en als hij op is is hij op.

Te veel Youtube filmpjes gekeken? Dan moet je tot de volgende maand wachten tot je weer nieuw internet krijgt. Te lang met een vriendinnetje gekletst? Je kind krijgt een sms bij 50% en na 100% verbruik dat de belminuten op zijn. Door hierover in gesprek te gaan leert je kind verantwoordelijk om te gaan met zijn of haar telefoon. En dat is handig voor de toekomst!

Veelgestelde vragen

 • Je kunt voor je kind een mobiel abonnement met telefoon afsluiten of een sim only abonnement.

 • Maak jij of iemand in je huishouden al gebruik van een telefoonabonnement van Tele2 of T-Mobile Thuis? Dan kun je bij het afsluiten van het abonnement voor je kind gebruik maken van Tele2 klantvoordeel.

 • Wat jij de beste telefoon vindt voor je kind hangt natuurlijk van jouw eisen af. Wij kunnen je wel een aantal tips geven:

  • Formaat: een hele grote telefoon kan voor een kind lastig te bedienen zijn. Kies daarom voor een telefoon met een niet te groot scherm.
  • Kwetsbaarheid: de telefoon van je kind moet tegen een stootje kunnen. De kans is aanwezig dat hij af en toe op de grond valt. Kies daarom een stevige telefoon en zorg voor een goed hoesje en een screenprotector.
  • Prijs: voor de eerste telefoon van je kind hoef je niet meteen een heleboel geld uit te geven.
  • Besturingssysteem: er zijn verschillende besturingssystemen beschikbaar. Bekijk welk besturingssysteem bij jou en je kind past. Bij Tele2 kun je terecht voor toestellen die draaien op iOS, iPhones. En meerdere merken die draaien op Android, zoals Samsung, Oppo, OnePlus, Sony en Xiaomi telefoons.
 • Ja, dat kan in de MijnTele2 omgeving. In de MijnTele2 app kun je precies bijhouden hoeveel je kind verbruikt.

 • Ja, dat kan. Met maandelijks opzegbare Sim Only kun je elke maand een grotere of kleinere bundel nemen. Heb je een vast contract en zit je nog binnen de contractperiode? Dan kun je geen lagere bundel nemen dan de bundel die je koos bij het afsluiten van je abonnement.

 • Als de databundel op is dan kan je kind geen gebruik meer maken van het internet. Als de Bel/SMS bundel op is krijgt je kind een SMS, maar er kan nog wel verder gebeld worden. Om extra kosten te voorkomen zou je een Unlimited Bel/SMS-bundel kunnen afsluiten. Dit kost slechts €3 extra per maand.

 • Lees hier meer over Sim Only van Tele2.