OPPO Find X3 Lite

OPPO Find X3 Lite kopen: nu kan het!

Voor een schandalig lage prijs een schandalig snelle smartphone mét 5G? Yes, we can! En wel met de belachelijk briljante OPPO Find X3 Lite. Lees snel meer over dit absolute juweel van een smartphone.

Budgettopper met sensationele specificaties

OPPO-smartphones zijn echte smaakmakers. Waarom? Ze zien er fantastisch uit en hebben nog een goed stel hersens ook. En dat allemaal voor een heerlijk lage prijs. Goede reden dus om de OPPO Find X3 Lite te kopen: zijn specificaties zijn waanzinnig voor zijn prijs.

Het brein van deze betaalbare telefoon is de Snapdragon 765G-processor. Die heeft een maximale kloksnelheid van 2.4 GHz. Misschien niet zo hoog als de uitzonderlijke 2.8 GHz van de OPPO Find X3 Pro. Toch is het meer dan snel genoeg om in topsnelheid apps te starten en deze vloeiend te laten werken. Ja, ook games werken soepel op deze topper.

Schakelen tussen apps is dankzij 8 GB werkgeheugen ook geen probleem. Dit is namelijk net zo veel werkgeheugen als de Samsung Galaxy S21! Met 128 GB heb je bovendien een riante hoeveelheid opslaggeheugen. Je hebt de allernieuwste versie van Android op de telefoon – Android 11 – en de batterij gaat met een inhoud van 4300 mAh makkelijk een dag mee.

Uiterlijk van een vlaggenschip

Als je de OPPO Find X3 Lite ziet, zou je zeggen dat je een telefoon uit de hoogste prijscategorie hebt gekocht. Zijn uiterlijk is namelijk simpelweg subliem. Minimale schermranden, een fenomenale afwerking en lekker dun: 7.9 millimeter. Omdat hij met 180 gram lekker licht is, bedien je hem prettig. Dit maakt hem dunner dan de andere twee Find X3-telefoons: de Pro is 8.2 millimeter en de Neo 7.99 millimeter dun.

De smartphone heeft een ijzersterke glazen voorkant en de achterkant is van plastic. Het voordeel daarvan is dat de telefoon niet te zwaar is en tegen een stootje kan. Alleen maar pluspunten, het ontwerp van de Find X3 Lite!

Scherm van de OPPO Find X3 Lite: extra snel

Wil je voor weinig geld een telefoon om goed op te streamen en te gamen? Neem dan de OPPO Find X3 Lite met abonnement bij Tele2. Slimme keuze: Unlimited, zodat je nooit datazorgen hebt. Het scherm van de telefoon maakt ‘m ideaal voor gamen en streamen.

Dat zit hem in een paar dingen. Zo gebruikt de telefoon de Amoled-schermtechnologie. Dit is extra helder en kleurrijk. Het schermformaat is met 6.43 inch riant, net als de resolutie. Dat is Full HD+ met 2400 x 1080 pixels, precies evenveel als het scherm van de OPPO Find X3 Neo. 

Een groot pluspunt voor gamen en streamen is de hoge verversingssnelheid van 90 Hz. Het scherm reageert sneller op je aanrakingen en beeld speelt vloeiender af. Wil je het beste van het beste qua display? Ga dan voor de OPPO Find X3 Pro, dat een Quad HD+-display heeft met maximale verversing van 120 Hz.

Alles over de OPPO Find X3 Lite-camera’s

De OPPO Find X3 Lite-camera’s zijn van alle gemakken voorzien. Zo is de selfiecamera een waar fenomeen. Hij is bijna onzichtbaar, omdat ie in een gaatje in het scherm zit, maar maakt geweldige foto’s in maar liefst 32 megapixel. Dit is dezelfde camera als in de andere twee Find X3-telefoons.

De hoofdcamera’s zijn ook reden genoeg om de OPPO Find X3 Lite te kopen. Vier stuks zitten er aan de achterkant. Die maken beelden in 64, 8, 2 en 2 megapixelcamera. Je hebt een ultragroothoeklens voor mooie panorama’s, een macrolens voor close-ups en zwart-witsensor voor een extra groot contrast in je foto’s. Zo heeft de camera-app alle tools in huis om het perfecte plaatje te kieken.