Emporia Telecom Active Glam LTE 8MB Blauw

Direct leverbaar
 1. Extra korting met Klantvoordeel

  Is er nog een ander mobiel abonnement van Tele2 of T-Mobile Thuis op jouw adres?

 2. Looptijd

 3. Bellen en SMS

  Bellen in de EU gaat uit je bundel, alleen voor bellen en SMS'en van NL naar EU betaal je een toeslag.

 4. Databundel

  De 5 GB kun je gebruiken in NL en EU

  Unlimited Data Elk Weekend

  Met Unlimited Data Elk Weekend ben je ieder weekend Unlimited online in NL én heb je maandelijks 3 GB extra data in de EU. Alleen i.c.m. een 5 GB, 10 GB of 20 GB databundel.

 5. Kies je toestelbetaling

  De totale toestelprijs blijft altijd gelijk.

  Eenmalig:
  € 0
  Per maand:
  € 3
Hart
Gratis nummerbehoud
Verzending
Gratis verzending
Retourneren
Eenvoudig retourneren
Aflevermoment
Kies zelf het aflevermoment
Per maand 14
Contract 24 maanden
5 GB + 200 Bel/SMS
22
11
Toestelkrediet
3
Totaal/mnd
14
Na 24 maanden
11
Eenmalig 8,83
Emporia Telecom Active Glam LTE 8MB Blauw
0
Thuiskopieheffing
8,83
Aansluitkosten (via je eerste factuur)
Alleen voor nieuwe klanten
0
Totaal eenmalig
8,83
Toon kostenspecificatie Verberg kostenspecificatie
Je krijgt 14 dagen bedenktijd
Totaal per maand: Per maand:
€ 14
Totaal eenmalig: Eenmalig:
€ 8,83
Totale toestelkosten Eenmalige betaling Totaal kredietbedrag Termijnbedrag Duur overeenkomst Vaste debetrentevoet / JKP
Je betaalt bij ons geen rente bij het kopen van een toestel op krediet. De krediettabel bevat voorbeelden van toestelkredieten en de prijs die je hiervoor per maand betaalt. Het toestelkrediet wordt aangeboden door T-Mobile Netherlands Finance BV, Waldorpstraat 60, 2521 CC Den Haag en is een aflopend goederenkrediet. Lees meer of vraag in de winkel of via onze klantenservice naar de kredietvoorwaarden en het standaardinformatieblad.
€ 72 € 72 € 0,00 € 0 24 maanden 0%

Specificaties

Camera

2 megapixel

Camera
display

5,59 cm (2.2'')

display
Batterij

1000 mAh

Batterij
processor

-

processor

Emporia Active Glam

Bij Tele2 zit je ook goed als je geen smartphone wilt, maar toch mobiel bereikbaar wilt zijn. Dat kan onder andere met de betaalbare, zeer gebruiksvriendelijke Emporia Active Glam. Lees hier alles over deze zogenaamde ‘dumbphone’ die nu te koop is met abonnement bij Tele2.

Emporia Active Glam: een dumbphone met elan

De Active Glam is een mobiele telefoon van Emporia die je kunt bestempelen als een dumbphone. Dit is een ander woord voor een klassieke mobiele telefoon die je bedient met knoppen en die geen apps heeft. WhatsApp en Facebook heeft ie dus niet: je gebruikt deze dumbphone puur om te bellen en sms’en. Handig om mobiel bereikbaar te zijn zonder dat je jouw telefoon voor andere dingen wilt gebruiken, zoals social media en spelletjes.

Zeer compacte klaptelefoon

De Emporia Active Glam is een zogenaamde ‘flip phone’, oftewel: een uitklapbare telefoon. Hij is maar 96.6 millimeter hoog en 50.5 millimeter breed, wat ‘m ontzettend compact maakt. Hij neemt daarmee weinig ruimte in beslag en is makkelijk mee te nemen. Ook weegt hij met 85 gram bijzonder licht, zodat hij niet in de weg zit en niet zwaar voelt als je hem aan je oor houdt. Wat ook fijn is aan de Emporia Active Glam? Hij heeft een IP54-certificaat, wat inhoudt dat de telefoon stofdicht en waterafstotend is. Geen paniek als hij per ongeluk een beetje nat wordt!

Dit kun je met de Emporia Active Glam

De Emporia Active Glam heeft alle functies die je mag verwachten van een mobiele telefoon. Je kunt tot duizend contacten opslaan die je kunt bellen en sms’en. Ook kun je contacten delen en ontvangen per sms. De telefoon maakt verbinding met ons landelijk dekkend 4G-netwerk.

Op de telefoon kun je een alarm instellen, waarmee je de Emporia Active Glam als wekker gebruikt. Ook is er een rekenmachine ingebouwd en een kalender. Handig als je geen afspraken wilt vergeten. Er is een handsfree-modus voor tijdens het autorijden en je kunt de ringtone aanpassen. De batterij is maar 1150 mAh groot en opladen gaat snel via USB-C. Stand-by kan de telefoon tot 360 uur mee en je kunt tot 220 minuten bellen op één lading. Indrukwekkend!

Bonus: de camera van de Emporia Active Glam

De telefoon beschikt over een mooi extraatje. Aan de achterkant zit namelijk een camera ingebouwd. Deze schiet foto’s in 8 megapixel, wat substantieel is. Dit zijn beelden die veel details bevatten. Via de meegeleverde USB-C-kabel kun je deze verplaatsen naar je computer om ze op een groot scherm te zien. Daar is het 2.2-inch scherm met een resolutie van 220 x 176 pixels misschien nét iets te klein voor.