Sim Only met onbeperkt internet
vanaf €25/Mnd

(Bij een contract van 24 maanden, excl. € 20 aansluitkosten)

  • Streamen tot je een ons weegt
  • Unlimited Data & Bel/SMS
  • Genadeloos lage prijs

Sim Only met onbeperkt internet

Voor Sim Only met onbeperkt internet zit je goed bij Tele2. Al vanaf € 25 per maand heb je Unlimited Data. Dé perfecte databundel om helemaal zelf te bepalen hoeveel je internet. Dat is onbeperkt streamen, online gamen en vloggen voor een genadeloos lage prijs. Ontdek hier alles over deze bundel.

Over Sim Only met onbeperkt internet bij Tele2

Neem je Sim Only van Tele2? Dan kun je kiezen voor Unlimited Data. Dat is Sim Only met onbeperkt internet. Zo bepaal je helemaal zelf hoe vaak je op internet surft via je telefoon. Bepaal zelf wat je online doet. Streamen zo vaak je wilt, online gamen met je vrienden en alle vlogs checken van je favoriete youtuber. Unlimited Data, unlimited possibilities.

Waarom Sim Only met onbeperkt data van Tele2?

Het beste mobiele netwerk ter wereld onbeperkt gebruiken? Voor een schandalig lage prijs? Het kan met Sim Only met onbeperkt data van Tele2. Bij ons gebruik je namelijk het hypermoderne netwerk van T-Mobile. Dit mobiele netwerk is volgens marktonderzoeker umlaut zelfs het beste mobiele netwerk ter wereld. Zo kun je Sim Only onbeperkt gebruiken. Je bent altijd zonder te haperen online. Altijd in de hoogste versnelling.

Sim Only met internet via 4G of 5G

Het mooie aan Sim Only is dat je telefoonrekening altijd extra laag is. Omdat jij je eigen telefoon regelt hoef je tijdens de abonnementsperiode niet af te betalen. Fijn is ook de keuzevrijheid tussen 4G of 5G. Internet via het 5G-netwerk is extra snel en wordt alleen nog maar sneller.

Goed om te weten: misschien gebruik jij je telefoon al een tijdje en is hij niet geschikt voor 5G. Dat snappen we. Daarom kies je bij Sim Only met onbeperkt data zelf of je 4G of 5G gebruikt. Bij ons bepaal je altijd helemaal zelf hoe je jouw abonnement gebruikt. Zo betaal je niet voor iets wat je niet gebruikt. Dat is het mooie van Sim Only met onbeperkt internet van Tele2.

Toptoestellen

Dit kun je bij Tele2 met Sim Only met veel data

De mogelijkheden zijn eindeloos als Sim Only onbeperkt is. Met Unlimited Data bepaal je helemaal zelf wat je op je telefoon doet, want je bundel kan nooit op.

Streamen in de hoogste kwaliteit

Een groot voordeel van Sim Only met onbeperkt data is dat je zoveel kunt streamen als jij wilt. Bingewatch je favoriete serie onderweg in de trein. Of kijk het laatste stukje van de film niet op de bank, maar alvast in bed. Je bepaalt het helemaal zelf als je Sim Only onbeperkt is!

Eindeloos online gamen met vrienden

Among Us spelen met je vrienden? Of toch liever Clash of Clans? Met Unlimited Data hoef je je tijdens een game nooit zorgen te maken om je verbruik. Zo kun je je volledig focussen op het winnen van de wedstrijd/veldslag/battle/you name it.

Altijd en overal je favoriete vlogs kijken

Je socials up-to-date houden? En meteen de vlog van je favo youtuber streamen zodra die online staat? Met Sim Only met onbeperkt internet hoef je nooit twee keer na te denken om een stream te starten of een video op social media te checken. Onbeperkt is ook écht onbeperkt!

Zonder zorgen foto’s en video’s delen

Zit je chill op het terras, ben je bij een vet concert of ben je aan het genieten op vakantie? Hoog tijd om het te delen op je socials of in de groeps-app! Het mooie aan Sim Only met onbeperkt data is dat je altijd foto’s en video’s kunt delen. Er is geen datalimiet, dus ga gerust he-le-maal los.

Back-ups maken van belangrijke bestanden in de cloud

Soms is er even een tijdje geen wifi binnen handbereik. Kun je dan wel een back-up maken van je WhatsApp-gesprekken? Of van die mooie foto’s die je hebt gemaakt? Tuurlijk! Wél met Sim Only met onbeperkt internet. Wacht niet tot je thuis bent, want die back-up kun je direct maken. Handig!

Ga ook voor Unlimited Data
voor Unlimited plezier

Wil je een nieuw telefoonabonnement nemen? Sim Only is een slimme keuze. Je bepaalt helemaal zelf welke bundels je neemt. Bij Sim Only met onbeperkt internet heb je alle vrijheid en mogelijkheden. Zo ben je altijd zonder zorgen online. Je deelt meteen je favoriete foto’s met je vrienden, streamt wanneer je maar wilt je lievelingsserie en kunt lekker gamen met vrienden. En dat allemaal voor een schandalig lage prijs, zeker met een van deze mooie Sim Only aanbiedingen.