Sim Only maandelijks opzegbaar
vanaf €9,50/Mnd*
  • 1 GB internet
  • 200 belminuten/SMS'jes
  • Genadeloos lage prijs

*De vermelde prijs is i.c.m. een 2-jarig 4G-ready abonnement en € 5,69 thuiskopieheffing voor nieuwe telefoons.

Bestel nu jouw Sim Only maandelijks opzegbaar

*De vermelde prijs is i.c.m. een 2-jarig 4G-ready abonnement en € 5,69 thuiskopieheffing voor nieuwe telefoons.

Sim Only maandelijks opzegbaar

Genieten van alle voordelen van een telefoonabonnement, zonder dat je ergens aan vast zit? Kies voor Sim Only: maandelijks opzegbaar en je bepaalt helemaal zelf welke bundels je gebruikt. Zo ben je elke maand voor een schandalig scherpe prijs bereikbaar. En kun je het abonnement opzeggen op het moment dat jij dat wilt. Perfect als je nergens aan vast wilt zitten.

Sim Only per maand opzegbaar: wat houdt dat in?

Een maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement is een telefoonabonnement dat je elke maand kunt opzeggen. Je hebt elke maand weer de keuze om je abonnement stop te zetten. Fijn als je al een telefoon hebt, maar je niet vast wilt zitten aan een vast abonnement met de duur van één of twee jaar.

Neem je een Sim Only abonnement dat per maand opzegbaar is? Je hoeft dan niets te doen om het elke maand te laten verlengen. Dat gaat automatisch. Wel zo makkelijk. Zo hoef je alleen iets te doen wanneer je het abonnement wilt opzeggen. Vanaf de volgende maand heb je dan niet meer Sim Only dat maandelijks opzegbaar is. Je hebt daarmee écht zelf de touwtjes in handen.

Voordelen van een maandelijks opzegbaar abonnement

Ga je voor Sim Only dat maandelijks opzegbaar is? Dan kun je rekenen op allerlei voordelen. Je hebt bijvoorbeeld precies dezelfde voordelen als een abonnement met vast contract. Zo betaal je een vaste, lage prijs om te bellen, sms’en en internetten vanuit bundels. Dit is de goedkoopste manier van bellen en internetten als je dit dagelijks of meerdere keren per week doet. Zeker als je met Sim Only onbeperkt internet wilt gebruiken.

Een uniek voordeel van een maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement is dat je écht nergens aan vast zit. Normaal gesproken is dat alleen een voordeel van Prepaid. Niet met Sim Only dat maandelijks opzegbaar is. Bovendien kun je gewoon 5G gebruiken. Dat is met Prepaid nog weleens anders.

Verschil tussen maandelijks opzegbare Sim Only en vast contract

Je hebt Sim Only in twee smaken: maandelijks opzegbaar en als vast contract. Deze zijn nagenoeg hetzelfde. Je regelt zelf een telefoon en kiest zelf je bundels. Toch zijn er ook verschillen. Zo kun je met maandelijks opzegbare Sim Only altijd je bundels aanpassen. Bij ons kan dit ook met een vast contract, maar dat is niet bij elke provider zo. Een ander verschil is dat de bundels met een vast contract extra scherp zijn. Weet je zeker dat Sim Only het juiste abonnement voor jou is? Dan is het voor je portemonnee beter om een vast contract te nemen.

Maandelijks opzegbaar 12 maanden 24 maanden
1 GB + 200 minuten/sms’jes
€ 11,50
€ 10,50
€ 9,50
1 GB + onbeperkt bellen/sms’jes
€ 13,50
€ 12,50
€ 11,50
2 GB + 200 minuten/sms’jes
€ 13
€ 12
€ 11
2 GB + onbeperkt bellen/sms’jes
€ 15
€ 14
€ 13
5 GB + 200 minuten/sms’jes
€ 14,50
€ 13,50
€ 12,50
5 GB + onbeperkt bellen/sms’jes
€ 16,50
€ 15,50
€ 14,50
10 GB + 200 minuten/sms’jes
€ 16
€ 15
€ 14
10 GB + onbeperkt bellen/sms’jes
€ 18
€ 17
€ 16
20 GB + 200 minuten/sms’jes
€ 19
€ 18
€ 17
20 GB + onbeperkt bellen/sms’jes
€ 21
€ 20
€ 19

Unlimited GB + 200 minuten/sms'jes

€ 27
€ 26
€ 25
Unlimited GB + onbeperkt bellen/sms'jes
€ 29
€ 28
€ 27

Toptoestellen

De mogelijkheden bij Tele2

Wil je Sim Only dat per maand opzegbaar is? Bij ons zit je goed. Je kiest zelf je bundels en kunt zo kennismaken met alle voordelen van Sim Only. Oftewel: schandalig goedkoop bellen en internetten via het beste mobiele netwerk ter wereld. Ook via 5G.

Bevalt Sim Only zo goed dat je weet dat je het langer wilt blijven gebruiken? Bij ons zet je een maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement makkelijk om naar een vast contract. Misschien is dat wel een van de beste Sim Only aanbiedingen die er is. Ook is het een slimme keuze als je extra goedkoop wilt bellen, sms’en en internetten. Met een vast contract zijn onze bundels namelijk nóg goedkoper. Hou jij elke maand wat centen over. Nice, toch?

Veelgestelde vragen

  • Ja, een vast contract is extra scherp geprijsd. Dit betekent dat een vast contract de beste keuze voor je is als je blij bent met je maandelijks opzegbare Sim Only abonnement.

  • Dit geef je aan in Mijn Tele2.