PRE-ORDER
SONY XPERIA xz1
topdeal

  • Bundel geldig in de hele EU
  • Gratis Noise Cancelling Headphone t.w.v. € 300,-
  • Trek het internet helemaal leeg
Pre-order nu jouw Xperia XZ1
Sont Xperia XZ1 gratis headphone

Bestellen kan vanaf 31 augustus

Je kunt bij Tele2 vanaf 31 augustus 2017 je pre-order plaatsen. Je nieuwe Sony wordt dan vanaf 2 oktober naar je verstuurd. De gratis Noise Cancelling Headphone t.w.v. € 300,- kun je aanvragen via Sony. Lees hieronder de actievoorwaarden. Pre-order nu jouw Sony Xperia XZ1 of de Xperia XZ1 Compact bij Tele2!
Hoe kun je de Sony Headphone aanvragen?
  • Je hebt de Sony Xperia XZ1 of Xperia XZ1 Compact besteld in de periode 31 augustus t/m 1 oktober 2017.
  • Vul de online registratie in om de Headphone aan te vragen via deze link.
  • Deze actie is uitsluitend geldig binnen Nederland voor de Xperia XZ1 en de Xperia XZ1 Compact met een Nederlands IMEI nummer binnen de actieperiode.
  • Het verzilveren van de Headphone is mogelijk t/m 29 oktober 2017. Daarna verloopt de actieperiode en is het niet meer mogelijk om de Sony Headphone aan te vragen.
  • Je kunt bij vragen over het claimen van de Headphone contact opnemen met Sony.
  • Bekijk hier de volledige actievoorwaarden.

Specificaties Sony Xperia XZ1


Herkenbaar uiterlijk

De Xperia XZ1 is het nieuwe pronkstuk in Sony’s smartphonecollectie. Net als voorgaande Sony-toppers heeft deze telefoon een hoekig ontwerp. Hierdoor onderscheiden de telefoons van Japanse fabrikant zich al jaren van de concurrentie. De Sony Xperia XZ1 valt dus écht op. Vooral de gedetailleerde, nette afwerking springt in het oog. Hij is gemaakt van metaal en ziet er hierdoor professioneel uit. Aan de zijkant bevindt zich de startknop. Hierin zit – heel slim – een vingerafdruksensor verwerkt waarmee je de telefoon snel én veilig ontgrendelt. De Sony Xperia XZ1 is compact, ligt prettig in hand en is hierdoor gemakkelijk te bedienen. Kortom: een telefoon met een ideaal ontwerp.

Pre-order de Xperia XZ1
Compact scherm

Smartphones lijken elk jaar groter te worden. Dit terwijl veel mensen graag nog een snelle telefoon willen die óók compact is. De Sony Xperia XZ1 is zo’n smartphone. Het scherm heeft namelijk een formaat van 5,2 inch. Hierdoor is de telefoon nét een slag kleiner dan veel van zijn concurrenten. Het display heeft een hoge Full HD-resolutie van 1920×1080 pixels. Een iets lagere resolutie dan veel concurrenten, maar erg is dat niet. Ook op Full HD is namelijk alles – van video’s tot mails en van apps tot foto’s – superscherp te zien. Bovendien is het scherm ontzettend helder en worden kleuren bijzonder goed weergegeven.

Pre-order de Xperia XZ1
Uitzonderlijke camera

In de wereld van smartphones is Sony dé cameraspecialist. De camera’s van de Japanse fabrikant zijn zelfs zo goed dat óók veel concurrenten de camera’s van Sony gebruiken. De Sony Xperia XZ1 bevat de beste smartphonecamera die Sony ooit heeft gemaakt. Het bijzondere aan deze camera is dat je superslowmotionvideo’s kunt maken. Deze filmt met 960 frames per seconde. Ter vergelijking: andere slowmotioncamera’s in smartphones komen niet verder dan 240 frames per seconde. Daarnaast schiet de camera zeer scherpe, gedetailleerde en mooie foto’s. De selfiecamera is perfect: hiermee schiet je 13-megapixelfoto’s. Wil je jouw smartphone als camera gebruiken? De Sony Xperia XZ1 is dan de perfecte telefoon.

Pre-order de Xperia XZ1
Zeer snel in gebruik

De Sony Xperia XZ1 is één van de snelste telefoons van dit moment. Hij wordt aangestuurd door dé top-processor van dit jaar: de Snapdragon 835. Deze chipset heeft acht kernen en een maximale kloksnelheid van 2,45 GHz. Ter aanvulling heeft de telefoon 4 GB werkgeheugen. Deze combinatie zorgt ervoor dat jouw apps supersnel opstarten en dat je nóg sneller schakelt van de ene naar de andere app. De opslagcapaciteit bedraagt 64 GB en is uit te breiden met een MicroSD-kaart. Meer dan genoeg om massaal je Netflix-video’s offline op te slaan als jij dat wil. Over Netflix gesproken: dit kun je met de telefoon lekker lang doen. Hij heeft namelijk een zeer grote batterij met een inhoud van 3000 mAh.

Pre-order de Xperia XZ1

Specificaties Sony Xperia XZ1 Compact