pre-order de
Xperia XZ
Vanaf 36
/Mnd

  • Gratis headset t.w.v. €199,- EN 12-moviepack
  • 1GB databundel en 100 bel/sms
  • Het nieuwste 4G-netwerk
Pre-order nu jouw Xperia XZ
headset-xperia-pre-order

Bestellen kan vanaf 12 september

Je kunt bij Tele2 vanaf 12 september je pre-order plaatsen. Je nieuwe Sony Xperia XZ wordt dan vanaf 9 oktober naar je verstuurd. Pre-order nu jouw Xperia XZ bij Tele2!

Specificaties Sony Xperia XZ


Premium én waterdicht

De Xperia XZ is het nieuwe topmodel van Sony en dat betekent dat de fabrikant zich met deze telefoon van zijn beste kant laat zien. Wat jij als gebruiker daar van merkt? De smartphone is gemaakt van aluminium en glas, wat de beste materialen voor een smartphone zijn. Hierdoor is het echt een ‘premium’ apparaat, dat mooier is dan de meeste andere smartphones. Het ontwerp van de Sony biedt nóg iets extra’s, namelijk dat hij stof- en waterdicht is. Dit betekent dat de Sony Xperia XZ niet stuk gaat als je ‘m per ongeluk in het water laat vallen en dat er ook geen zandkorreltjes aan de binnenkant van de telefoon terecht kunnen komen. Mooi meegenomen, toch?

Shop nu jouw Xperia XZ
Effectief display

Het scherm van de Xperia XZ heeft een formaat van 5,2 inch. Het glas aan de zijkanten van het scherm is een beetje gebogen, waardoor de telefoon extra goed in de hand ligt en fijn te bedienen is. Het schermformaat zorgt ervoor dat de telefoon niet te groot én niet te klein is. Het scherm heeft een prettige Full HD-resolutie van 1920×1080 pixels, waarop apps en video’s superscherp worden weergegeven zonder dat de batterij snel leeg gaat. Wat aan het display opvalt, is dat hij lekker helder is en dat kleuren fel en mooi worden weergegeven. Daarmee is het scherm ook goed afleesbaar in fel zonlicht, wat betekent dat jij de waterdichte telefoon ook op het strand prima kunt gebruiken.

Shop nu jouw Xperia XZ
Geoptimaliseerde hardware

Sony heeft de Xperia XZ volgestopt met de beste hardware. Zo heeft de telefoon met de Snapdragon 820 één van de snelste processors van dit moment. De kloksnelheid ligt met 2,2 GHz bijzonder hoog, waardoor jouw apps in no-time opstarten. Ter ondersteuning heeft de Sony Xperia XZ met 3 GB ook nog eens lekker veel werkgeheugen, waardoor jij snel kunt schakelen tussen apps. Toch wel fijn! Een fijn extraatje is de vingerafdruksensor, die aan de zijkant van de telefoon in de vergrendelknop is verwerkt. Zo ontgrendel jij de Xperia XZ heel snel. De opslagcapaciteit is overigens 32 GB, wat in principe meer dan genoeg is, maar jij kunt het uitbreiden door middel van een Micro SD-kaart.

Shop nu jouw Xperia XZ
Camera’s uit topcategorie

Sony is dé expert op het gebied van smartphonecamera’s. De fabrikant is er zelfs zo goed in dat ook Apple en Samsung zijn camera’s gebruiken. Het is daarom niet zo gek dat de Xperia XZ over twee zeer goede camera’s beschikt. Met die aan de achterkant schiet je foto’s in maar liefst 23 megapixel, wat ervoor zorgt dat de foto’s ontzettend detailrijk zijn. Natuurlijk maak je met de Sony Xperia XZ ook de mooiste selfies. Aan de voorkant zit namelijk een uitstekende 13-megapixelcamera, die ervoor zorgt dat jij er op Snapchat, Instagram en Facebook altijd mooi uitziet. Het prettige aan deze camera is dat hij ook onder donkere omstandigheden scherpe, detailrijke foto’s schiet.

Shop nu jouw Xperia XZ