5G van Tele2

Wil jij ook ultrasnel het wereldwijde web ontdekken met 5G van Tele2? Het enige wat je nodig hebt is een 5G-telefoon en 5G-dekking. Ben je er al klaar voor?

5G bepaal jij zelf bij Tele2

5G van Tele2

Tele2 maakt gebruik van het mobiele netwerk van T-Mobile. Dit kwam voor de 5e keer op rij als beste uit de test. En nu gaan we zelfs nog een stap verder en kunnen onze klanten gebruikmaken van het 5G-netwerk van T-Mobile. Hiermee bieden we landelijke dekking. Dit betekent dat 90% van alle inwoners van Nederland in het 5G-dekkingsgebied woont. Zo blijf jij overal verbonden met de mogelijkheden van nu en van straks. Wist je dat je ook met Sim Only maandelijks opzegbaar kunt profiteren van ons snelle 5G-netwerk?

Wat is 5G?

5G is de opvolger van 4G. Ons 5G-netwerk met landelijke dekking biedt je in de toekomst ongehoorde snelheden, eindeloze mogelijkheden en een nóg betere netwerkervaring. 5G van Tele2 gaat je leven makkelijker, leuker en veiliger maken.

5G toekomst

Superstabiel en geen haperingen

De Nederlandse 5G-netwerken moeten dusdanig snel zijn, dat een verbinding vrijwel real time is. Om zonder enige hapering te videobellen in topkwaliteit, bijvoorbeeld. Ook vertraging bij online gamen moet daarbij verleden tijd zijn. Tot slot moet met 5G de verbinding altijd superstabiel zijn en nooit wegvallen. Zelfs geen milliseconde.

5G technologie

Perfect voor slimme apparaten

The future is mobile. En dat zullen we weten ook. Want 5G wordt niet alleen het netwerk van je smartphone, maar dat voor al je slimme apparaten. Dankzij de hoge snelheid en grote capaciteit van 5G hebben ook deze apparaten straks een supersnelle en stabiele verbinding. Denk aan je smartwatch, maar ook aan andere slimme apparaten voor thuis en onderweg.

Onze 5G-abonnementen

Bij Tele2 ben je helemaal klaar voor 5G. Toegang tot 5G zit standaard inbegrepen bij alle databundels van Tele2. Het enige wat je daarnaast nog nodig hebt, is een 5G-telefoon en 5G-dekking.

5G toegang

5G Toegang

Toegang tot 5G zit standaard inbegrepen bij alle databundels van Tele2. Je hoeft hiervoor niets extra te doen. Hartstikke handig! Let wel op dat je een telefoon nodig hebt die geschikt is voor 5G.

Kies voor 5G
5G telefoon

5G-telefoon

Voor toegang tot het 5G-netwerk heb je een 5G-toestel nodig. Bestel hier een 5G-telefoon.

Bekijk 5G-telefoons
5G Netwerk

5G-netwerk

We gebruiken het 5G-netwerk van T-Mobile, dat is landelijk dekkend. Kijk hier of je in het 5G-dekkingsgebied woont!

Check hier de 5G-dekking
Schandalig snel
5G van Tele2
 • Stabiel en supersnel internet via het 5G-netwerk van T-Mobile
 • Landelijke dekking: altijd en overal het snelste internet
 • Genadeloos lage prijs
5G aanvragen

Veelgestelde vragen

 • Na de fusie zijn de netwerken van Tele2 en T-Mobile samengevoegd. Klanten van Tele2 maken gebruik van het T-Mobile netwerk dat landelijk 5G-dekking biedt. Dit betekent dat 90% van alle inwoners van Nederland in het 5G-dekkingsgebied woont.

 • Het 5G-netwerk is nog slimmer en dynamischer dan het 4G-netwerk. Mobiel internet is met 5G efficiënter, en zo krijg je een snellere en stabielere netwerkervaring. Er gaat een wereld van nieuwe mogelijkheden voor je open. En je hebt altijd en overal een veilige verbinding.

 • Wat kun je niet met 5G? De mogelijkheden zijn eindeloos. Cloud gamen, augmented reality, je slimme woning bedienen of je gezondheid monitoren… allemaal met je telefoon.

 • Zoek in onze webshop naar mobiele telefoons die geschikt zijn voor het 5G-netwerk. Alle toestellen die wij nu verkopen voor 5G zijn geschikt voor alle toekomstige frequentiebanden.

  Bekijk hier alle 5G-telefoons
 • Omdat Tele2 gebruik maakt van het netwerk van T-Mobile zijn er op dit moment een aantal landen waar je gebruik kunt maken van 5G-roaming: Duitsland, Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken. 5G-roaming betekent dat je met een 5G-abonnement mobiel kan internetten op een 5G-netwerk in deze landen. De meeste leveranciers van 5G-telefoons ondersteunen 5G-roaming van T-Mobile al voor deze landen. Meer landen volgen snel!

 • De Nederlandse overheid stelt strenge normen en voorschriften aan het verstrekken van vergunningen voor de aanleg van een radionetwerk. We blijven met ons netwerk altijd ruim binnen de stralingsnormen die de overheid stelt.

 • 5G gaat 4G voorlopig niet vervangen. Als je geen gebruik maakt van 5G, blijf je gewoon verbonden via het 4G-netwerk.

 • Tele2 klanten – met een geschikt 5G-toestel en een Tele2 5G-abonnement – hebben toegang tot het 5G-netwerk en zien het 5G-symbool op hun scherm als ze in een gebied zijn waar 5G is geactiveerd. 5G werkt voorlopig altijd in combinatie met 4G. Het netwerk kiest welke verbinding op dat moment voor jouw toestel de meest optimale gebruikerservaring geeft. Daarom gebruikt het netwerk soms ook alleen 4G voor een optimale verbinding.