5G van Tele2
aan of uit?

Dat bepaal jij bij Tele2 helemaal zelf. Want wij zijn klaar voor 5G. Het enige wat jij nodig hebt is een 5G-telefoon en 5G-dekking. Check hier hoe jij ultrasnel het wereldwijde web ontdekken.

5G van Tele2

Tele2 maakt gebruik van het mobiele netwerk van T-Mobile. Dit kwam voor de 5e keer op rij als beste uit de test. En nu gaan we zelfs nog een stap verder en kunnen onze klanten gebruikmaken van het 5G-netwerk van T-Mobile. Hiermee bieden we landelijke dekking. Dit betekent dat 90% van alle inwoners van Nederland in het 5G-dekkingsgebied woont. Zo blijf jij overal verbonden met de mogelijkheden van nu en van straks.

Wat is 5G?

5G is de opvolger van 4G. Ons 5G-netwerk met landelijke dekking biedt je in de toekomst ongehoorde snelheden, eindeloze mogelijkheden en een nóg betere netwerkervaring. 5G van Tele2 gaat je leven makkelijker, leuker en veiliger maken.

5G toekomst

Superstabiel en geen haperingen

De Nederlandse 5G-netwerken moeten dusdanig snel zijn, dat een verbinding vrijwel real time is. Om zonder enige hapering te videobellen in topkwaliteit, bijvoorbeeld. Ook vertraging bij online gamen moet daarbij verleden tijd zijn. Tot slot moet met 5G de verbinding altijd superstabiel zijn en nooit wegvallen. Zelfs geen milliseconde.

5G technologie

Perfect voor slimme apparaten

The future is mobile. En dat zullen we weten ook. Want 5G wordt niet alleen het netwerk van je smartphone, maar dat voor al je slimme apparaten. Dankzij de hoge snelheid en grote capaciteit van 5G hebben ook deze apparaten straks een supersnelle en stabiele verbinding. Denk aan je smartwatch, maar ook aan andere slimme apparaten voor thuis en onderweg.

Onze 5G-abonnementen

Bij Tele2 ben je helemaal klaar voor 5G. Activeer gemakkelijk je toegang tot het 5G-netwerk. Het enige wat je daarnaast nog nodig hebt, is een 5G-telefoon en 5G-dekking.

5G toegang

5G Toegang

Voor maar € 2 per maand extra krijg je een upgrade naar 5G. Dit is maandelijks opzegbaar.

Kies voor 5G
5G telefoon

5G-telefoon

Voor toegang tot het 5G-netwerk heb je een 5G-toestel nodig. Bestel hier een 5G-telefoon.

Bekijk 5G-telefoons
5G Netwerk

5G-netwerk

We gebruiken het 5G-netwerk van T-Mobile, dat is landelijk dekkend. Kijk hier of je in het 5G-dekkingsgebied woont!

Check hier de 5G-dekking

Bestaande klant?

Ook als je al mobiele klant bent bij Tele2 kan je gebruik maken van het 5G-netwerk. Bij ons krijg je de vrijheid om zelf te bepalen wat je nodig hebt. Je bepaalt dus zelf of je 5G activeert. Voor maar € 2 per maand extra gebruik je het 5G-netwerk. Log hieronder in op MijnTele2 om je toegang tot 5G te activeren.

Schandalig snel
5G van Tele2
 • Stabiel en supersnel internet via het 5G-netwerk van T-Mobile
 • Bekroond tot beste mobiele netwerk ter wereld
 • Landelijke dekking: altijd en overal het snelste internet

Veelgestelde vragen

 • Na de fusie zijn de netwerken van Tele2 en T-Mobile samengevoegd. Klanten van Tele2 maken gebruik van het T-Mobile netwerk dat landelijk 5G-dekking biedt. Dit betekent dat 90% van alle inwoners van Nederland in het 5G-dekkingsgebied woont.

 • Het 5G-netwerk is nog slimmer en dynamischer dan het 4G-netwerk. Mobiel internet is met 5G efficiënter, en zo krijg je een snellere en stabielere netwerkervaring. Er gaat een wereld van nieuwe mogelijkheden voor je open. En je hebt altijd en overal een veilige verbinding.

 • Wat kun je niet met 5G? De mogelijkheden zijn eindeloos. Cloud gamen, augmented reality, je slimme woning bedienen of je gezondheid monitoren… allemaal met je telefoon.

 • Zoek in onze webshop naar mobiele telefoons die geschikt zijn voor het 5G-netwerk. Alle toestellen die wij nu verkopen voor 5G zijn geschikt voor alle toekomstige frequentiebanden.

  Bekijk hier alle 5G-telefoons
 • Als 5G-netwerken actief worden over de grens, gaan we met buitenlandse providers in gesprek over samenwerking. Tot deze afspraken gaan gelden, maak je gewoon gebruik van 4G of 3G, afhankelijk van de dekking op de plaats van bestemming en de huidige afspraken. Waar je ook bent, je toestel zal zelf de best beschikbare verbinding zoeken.

 • De Nederlandse overheid stelt strenge normen en voorschriften aan het verstrekken van vergunningen voor de aanleg van een radionetwerk. We blijven met ons netwerk altijd ruim binnen de stralingsnormen die de overheid stelt.

 • 5G gaat 4G voorlopig niet vervangen. Als je geen gebruik maakt van 5G, blijf je gewoon verbonden via het 4G-netwerk.

 • Tele2 klanten – met een geschikt 5G-toestel en een Tele2 5G-abonnement – hebben toegang tot het 5G-netwerk en zien het 5G-symbool op hun scherm als ze in een gebied zijn waar 5G is geactiveerd. 5G werkt voorlopig altijd in combinatie met 4G. Het netwerk kiest welke verbinding op dat moment voor jouw toestel de meest optimale gebruikerservaring geeft. Daarom gebruikt het netwerk soms ook alleen 4G voor een optimale verbinding.