tele2 presenteert
Freedom!

De nieuwe Freedom campagne

Waarom zou je vast moeten zitten aan een bedrijf voor een Sim Only abonnement? Wij staan ​​voor zorgeloze keuzevrijheid en dat kun je zien in onze nieuwe campagne die online en op tv gelanceerd is!

De beste freerunner ter wereld

De hoofdrol in de tv reclame wordt gespeeld door Lynn Jung, de beste freerunner ter wereld. Al haar stunts deed ze zelf! Ze toont op een spectaculaire manier dat alle klanten vrij kunnen zijn, zonder iets of iemand die je tegenhoudt. Jij als klant zit niet vast omdat je moet, maar kunt maandelijks komen en gaan, alleen maar omdat je kan. Wij maken het leven van onze klanten zorgelozer en leuker, door ze altijd supersnel te verbinden met alles en iedereen. De volgende stap is nu dat je bij Tele2 kunt komen en gaan wanneer je maar wilt. En deze nieuw gevonden vrijheid verdient een adembenemende nieuwe campagne.

De regisseur

De tv reclame werd geregisseerd door Jason Koenig, een Amerikaanse muziek video regisseur die vaak met sterren zoals Macklemore en Ryan Lewis werkt, en is op dit moment wereldwijd viral gegaan met zijn video voor “The Shape of You” van Ed Sheeran.

De muziek

De muziek in de tv reclame is een remix van de oude Matt Monro jaren ’60 hit, Born Free, gemaakt in samenwerking met Big2, bekend van The Opposites en Paul Laffree. Het kunstwerk is door Jay Sunsmith gemaakt, gevierd ontwerper van onder andere het Top Notch logo.