mobile
future

Tegenwoordig is je smartphone jouw lifesaver en gaan mobiele innovaties als een trein. Je nieuwe slaapkamer richt je in met Augmented Reality-apps en de Voice Controlled stofzuiger gaat aan de slag wanneer jij het zegt, letterlijk! En wist je dat je door Internet of Things jouw hond vanuit kantoor op brokjes kunt trakteren?
Het enige wat je nodig hebt is een schandalig snel 4G-netwerk, wat vette gadgets en je smartphone. Samen met @BorisLange gingen we op zoek naar de vetste ontwikkelingen van 2018. Let’s go!

AUGMENTED
REALITY

Met Augmented Reality kun je ‘lagen’ over de werkelijkheid heen leggen. Handig wanneer je digitaal kleding wilt passen of wilt kijken of dat nieuwe kapsel wel echt bij je past.
Gamers opgelet! Met Augmented Reality turn je jouw saaie woonwijk om tot een futuristische AR-playground. Niemand wil vlak voor de eindbaas zonder data zitten. Met Tele2 Unlimited geniet je eindeloos van de coolste AR-games.

internet
of things

Internet of things maakt het mogelijk om alles waar een simkaart of chip in kan, te koppelen met je mobiel. Denk bijvoorbeeld aan de welbekende smartwatch. Maar wist je dat je je rolkoffer en koelkast ook kan koppelen aan je smartphone?
Door IoT is je telefoon de afstandsbediening van je leven en zijn de mogelijkheden eindeloos. Het enige wat je nodig hebt is je smartphone en een schandalig snel 4G netwerk.

voice
control

Voice control wordt superbelangrijk in ons leven. Nu praat je al volop tegen Siri op je mobiele telefoon, maar straks ook tegen je prullenbak en huis-robot. Op deze manier doe je vanuit bed de gordijnen open, de lichten aan en vraag je jouw huis-robot om een lekker ontbijtje.
Aan haperende huis-robots heeft niemand iets, dus zorgen wij voor een netwerk van topkwaliteit. Zo geniet je optimaal van je voice-controlled apparaten.

Winnen!

Wil jij lol maken met de ‘voice-gestuurde’ Robot Jibo,
AR-Gamen met een Augmented Reality bril
of je hond door Internet of Things vanaf afstand eten geven?
Doe dan mee met de Tele2 winacties.
Vanaf onderstaande data kun je meedoen via Facebook door op de winactie te klikken.

Winactie vanaf half september

Winactie vanaf 24 september

Winactie vanaf 24 oktober

sim only
UNLIMITED
NU 25
/Mnd

(24 maanden contract, excl. € 15,- aansluitkosten)

  • Unlimited Data + 100 Bel/SMS
  • Schandalig snel 4G
  • Maandelijks opzegbaar mogelijk
Shop nu jouw 4G Sim Only