DUAL SIM OF DUOSIM
Tele2 is nu Odido

Hoi, Tele2 heet nu Odido. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Op zoek naar je Tele2 abonnementen? Die vind je vanaf nu op Odido. Of in Mijn Odido. En je vindt nog veel meer bij Odido. Zoals Unlimited voor iedereen, supersnel 5G tot 1 Gbit/s en Glasvezel voor thuis. Klinkt dat goed of goed? Wij vonden het ook onweerstaanbaar. Vandaar. Check snel de nieuwe website. Dan zie je hoe het ook kan.

Odido

Dual sim en duosim: nu verkrijgbaar bij Odido

Een telefoon met dual sim of duosim kocht je vroeger bij Tele2. Nu doe je dat bij Odido. Maar wat is dual sim of duosim eigenlijk? Het verschil is groter dan een paar letters. We zetten de verschillen op een rij en laten zien wat je ermee kunt.

Duosim:
twee simkaarten,
één nummer

Met duosim krijg je bij één abonnement twee simkaarten met hetzelfde telefoonnummer. Zo ben je dus op hetzelfde nummer bereikbaar op twee telefoons. Wat je daaraan hebt? Het kan handig zijn als je vaak vanuit de auto belt. Dan laat je de ene simkaart standaard in de carkit zitten en de andere in je toestel. Ook handig voor festivals. Stop de tweede sim in je oude Nokia en je maakt je de hele zomer geen zorgen om je mooie dure telefoon. Bedenk wel dat je steeds één telefoon tegelijk kunt gebruiken.

Niet alle providers bieden duosim aan. Bij Tele2 kon je geen duosim aanvragen, maar bij Odido kan dat wel. En Tele2 is nu Odido geworden. Dus wil je duosim en mag je verlengen? Dan kun je dit na verlenging van je abonnement aanvragen in Mijn Odido.

Duo sim
Dual sim:
twee simkaarten, één telefoon

Dual sim zegt iets over je telefoon. Namelijk dat er twee simkaarten in kunnen. Zo ben je dus op dezelfde telefoon bereikbaar op twee nummers. Waarom dat handig is, ligt voor de hand. Heb je naast je privénummer ook een zakelijk nummer? Dankzij Dual sim hoef je maar één telefoon (en oplader en oortjes) mee te sleuren. Of reis je veel? Dan stop je buiten de EU een lokaal simkaartje erin naast je eigen simkaart. Zo kunnen je vrienden je gewoon bereiken, maar verbruik je MB’s tegen lokaal tarief.

Maakte je bij Tele2 gebruik van dual sim? Dan kun je daar natuurlijk nog steeds gebruik van maken nu Tele2 Odido is. 

Wil je een telefoon kopen met dual sim? Odido biedt veel telefoons aan die geschikt zijn voor dual sim. Je kunt op de toestelpagina van een telefoon bij de specificaties zien of een telefoon geschikt is voor 2 simkaarten.

dual sim

Veelgestelde vragen

 • Ja, je kunt nu een duosim aanvragen bij Odido. Ga naar odido.nl/dualsim voor meer informatie.

 • Er verandert niets voor je als Tele2 klant. Je abonnement en de voorwaarden blijven precies hetzelfde. Het is nu alleen Odido in plaats van Tele2.

 • Er verandert niets voor je als Tele2 klant. Je abonnement en de voorwaarden blijven precies hetzelfde. Het is nu alleen Odido in plaats van Tele2.

 • Je kunt je abonnement makkelijk en voordelig verlengen bij Odido. Kijk op odido.nl/verlengen wat er mogelijk is. Je kunt ook niets doen. Dan blijft je abonnement precies zoals het nu is.

 • Klopt. Vanaf nu sluit je een abonnement af bij Odido. Bekijk hier alle mogelijkheden.

 • Ja, Tele2 is nu Odido. Maar behalve de naam verandert er niets voor je. Je abonnement, tarieven en voorwaarden blijven zoals ze zijn. Wel een leuk nieuw voordeeltje: je kunt nu ook naar de Odido Shops!

 • Nee hoor, alleen bestel je je abonnement nu bij Odido. Kijk op de website van Odido voor alle mogelijkheden.

 • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij.

 • Odido biedt het beste van Mobiel, Glasvezel en TV, bereikbaar voor iedereen. Bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen als bij Tele2. Alleen geeft Odido je ook toegang tot supersnel Glasvezel, in de stad en ver daarbuiten. En kunnen opa en oma gewoon in het familieabonnement. Bovendien heeft Odido niet 1, maar 4 Unlimited abonnementen. En 3 abonnementen met databundels. Zodat er altijd 1 bij je past. En dan kun je vanaf nu ook nog naar een van de Odido shops!

 • Alles wat te maken heeft met je abonnement, voorwaarden en tarieven blijft hetzelfde . Want we zijn nieuw, maar toch ook weer niet. Met miljoenen klanten zijn we al behoorlijk ervaren. Dus al het goede blijft, natuurlijk. En er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij. Bijvoorbeeld dat je nu ook naar de Odido Shops kunt.

 • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?